Reklama

Reklama

Valentín

  • Slovensko Na svätého Valentína (viac)
Trailer 1

Deň svätého Valentína prichádza každý rok, či už sa nám to páči, alebo nie. Milostné životy vystavuje skúške, vždy je šanca na romantické chvíle, alebo na trápne fiasko. Môže to byť deň zmätený, komplikovaný, ale na jeho konci láska víťazí nad všetkým. Film Na svätého Valentína sleduje príbehy takmer dvoch tuctov ľudí, ako počas tohto sviatočného dňa nachádzajú a strácajú lásku vo všetkých jej podobách. Medzi aktérmi je napríklad veľmi zaneprázdnený kvetinár (Ashton Kutcher) a jeho najlepšia priateľka, učiteľka (Jennifer Garner), ktorá má pomer so ženatým mužom, lekárom (Patrick Dempsey). Obchodník (Bradley Cooper) a vojenská veliteľka (Julia Roberts) na dovolenke vedú dlhý rozhovor počas medzinárodného letu. Je tu tiež postarší manželský pár (Hector Elizondo a Shirley MacLaine) starajúci sa o svojho malého vnuka, ktorý sa trápi, pretože mu chýba spolužiak a jeho matka. (TV Markíza)

(viac)

Videá (21)

Trailer 1

Recenzie (487)

Ajinka126 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu překonat ten pocit, ale připadá mi to, jako napodobování Lásky nebeské. Nejen těmi paralelními příběhy o lásce, ale i těmi jednotlivými příběhy. Na druhou stranu je pochopitelné, že každý příběh už byl povězen, takže jen záleží na jeho zpracování. A tady mě to nějak nepřesvědčilo. Navíc jsem hrdinkám vůbec "nefandila".. Natolik mě to nevtáhlo do děje. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

V názvu to má Valentýna, odehrává se to na Valentýna, podle anotace je to spousta lásky v každém věku a natočil to Garry Marshall. Tím je řečeno vše a kdo čekal něco jiného, trpěl po zásluze. Já čekal extraporci sladké ryzí romantiky s lehkou polevou pohádkové naivity a určenou výhradně pro sledování ve dvou. A přesně tu jsem dostal. I s nášupem. Některé postavy byly navíc, některé mi nesedly, stejně jako některé scény, ale ten zbytek byl příjemně romantický i zábavný a přes značné množství postav a příběhů přehledný, svižně a hladce odsýpající, plný úsměvných drobností a také odkazů. Mezi většinou párů to příjemně jiskřilo, u některých by se napětí dalo krájet, Anne Hathaway pobavila i potěšila, stejně jako Jennifer Garner, ovšem nejlepší byla Julia Roberts. Už kvůli ní si Valentýna nejspíš někdy zopáknu. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Typický americký romantický film, ktorý má pár silných a pár slabších miest, a ktorý funguje ako celok len kvôli kavalérií sympatických hercov, ktorý vedia navodiť to správne iskrenie. Ale aj medzi nimi sa nájdu tý, ktorý vyčnievajú - Topher Grace a Anne Hathaway a Ashton Kutcher s Jennifer Garner. Sledovať tieto dvojice bolo jednoducho potešením a na mňa pôsobili najúprimnejším dojmom. Inak veci typu, musíme počkať zo sexom, homosexualita, detská a starecká láska, je podávaná na mňa až príliš silene. Možno to robí fakt, že je tam jednoducho až priveľa postáv, ktorých prepojenie mi nesedelo. Ale inak je to naozaj fajn oddychovka. Marshall vie ako nabudiť emócie a ako z nich vyťažiť čo možno najviac. Síce sa nejedná o žiadne majstrovské dielo a rozhodne film zapadne prachom, hneď ako sa vyrobí ďalší film z podobnou tématikou, ale v súčastnosti tento kúsok uspokojí hádam každého, kto raz ľubil a bol ľúbený. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $52miliónovTržby USA $110,485,654Tržby Celosvetovo $217,569,328Tržby za predaj DVD v USA $18,690,621 //počet predaných kusov 1,166,994 ║ Režisér Garry Marshall je už dosť obohratý svojími romantickými filmami, dohromady nedokáže nič nové ponúknuť a snaha napodobniť perfektnú Anglickú Lásku nebeskú ide absolútne vedľa. Možno keby ubral na tých súbežne odvíjajúcich sa príbehoch a vypustil hlavne neskutočné otravné dvojice(Patrick Dempsey-Jennifer Garner a Taylor Lautner-Taylor Swift), tak by to možno bola aspoň milá oddychovka ale k tomu tu máme ďalších nevýrazných hercov ako Jessica Alba a Ashton Kutcher, ktorých úlohy nič moc nedajú. Aspoň nejaké prim úlohy si tu odbili a dej mierne povytiahli na znesiteľnejší Bradley Cooper(ten záver si mohli tvorcovia odpustiť), Julia Roberts, Topher Grace, Hector Elizondo a George Lopez. Ale aj tak skoro bezvýznamná zbytočnosť. /videl v kine: 50%/ ...záver filmu mi to horko ťažko vytiahol na dosť slabé 3hviezdičky ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Bohužel klasický Garry Marshall z posledních let své tvorby. Dával důraz na to, aby se mu ve filmu objevila spousta hvězd a Hector Elizondo, ale samotné příběhy jsou jen směřovány k tomu, aby to mělo ten klasický happy end a bylo to líbivé. Není zde nic, co by překvapilo, nic, co by vybočovalo, nic, co by skutečně zaujalo. ()

Galéria (133)

Zaujímavosti (25)

  • Filmári sa správali ekologicky: využívali solárne panely a fľašky z nehrdzavejúcej ocele, čím znížili spotrebu plastov. (Very_kuul)

Súvisiace novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (viac)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (viac)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (viac)

Reklama

Reklama