Reklama

Reklama

VOD (1)

Zistiť, že ste otcom dvojčiat, je chvíľa, keď muži musia držať spolu! Príbeh o mužovi, ktorý sa učí byť otcom, a deťoch, ktoré túžia mať otca... Rozvedený plejboj Charlie a nesmelý starý mládenec Dan sú celoživotnými priateľmi a obchodnými partnermi. V okamihu, keď musia všetok čas, sily a schopnosti venovať najväčšiemu obchodu svojho života, prichádza nečakaná správa. Ostýchavý Dan je otcom dvojčiat, „vzniknuvších" pred siedmimi rokmi počas divokého výletu na Floridu, z ktorého si Dan veľa nepamätá. S nečakanou nádielkou na krku čakajú dvoch bezradných mužov dva katastrofické týždne, pretože s deťmi si nevedia rady, čo vedie od debaklu k debaklu a od pohromy k pohrome. Súčasne sa však naučia aj niečomu novému – zistia, čo je v živote skutočne najpodstatnejšie... (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (248)

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Veľmi maličký krôčik od odpadu... Veľmi trapnučká komédia, v ktorej Williams zase raz predvádza niečo zo svojho najubohejšieho "vyžrebeného" komedianstva s výdatnou Travoltovou (a ako bonus aj digitálnou) podporou. No a celé to je narvané tými najprimitívnejšimi gagmi založenými na tom, ako to bolí keď dostanete pri golfe loptičkou do vajec a pod... ()

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Nie! Nie! A EŠTE RAZ NIE!!! Som fanúšikom Robina Williamsa a jeho filmov, ale toto je asi Disney verzia filmu "DISASTER MOVIE." Otrasný humor, hrozné postavy a momenty, ktoré ma viac znechucujú a urážajú, než ma pobavia. A najhoršie na tom je, že sa nebránia ani svoje otrasné vtipy opakovať len preto, aby sa nám viac dostali pod kožu a bodli nás ešte hlbšie ako prvýkrát. Jediné čo je na tomto filme dobré je Robin Williams keď sa snaží byť otcom pre svoje deti, ktoré nepoznal. To je super. Okrem toho dáva do svojej role naozaj maximum. Zvyšok je trápnosť, úbohosť, nechutnosť a horor obrovského kalibru. Keby som len mohol niektoré filmy vymazať zo svojej mozgovej pamäte. A aby som už tomuto filmu dal vyžrať úplne všetko, PREČO SI NA KONCI DÁ CELÁ RODINA (AJ S MIMINOM!!!) TABLETKY NA SILENÉ ÚSMEVY???!!! To nie je vtipné, to je až hnusné! V osobnom TOP 11 filmov, ktoré nenávidím absolútne najviac sa umiestnil na 11. mieste ()

Reklama

bartias 

všetky recenzie používateľa

V hlavních rolí se ujali hollywoodské komediální hvězdy Robin Williams a John Travolta. Pravá americká rodinná komedie tedy slibuje mnoho. Zhruba stejně tolik je v ní ale i nevyužitých a nedotažených příležitostí. Zkušení herci sice zvládají ustát unylé situace se ctí, opravdu povedených fórků jako ten s prohozenými léky a jejich nežádoucími účinky je žalostně málo. Výsledek jde proto jedním okem tam a druhým snad i ven. ()

zdepapepa 

všetky recenzie používateľa

Pokud si od tohoto filmu slibujete revoluci v žánru rodinných komedií, jděte o dům dál. Tady se hraje na jistotu, premisa filmu je průhledná jako právě vyčištěná výloha obchodu, takže proč si nesednout a neužít si hodinu a půl dlouhou jízdu s někdejšími (a troufám si říci, že stále nestárnoucími) hvězdami, pány Travoltou a Williamsem. Přimíchání Setha Greena do tohoto koktejlu považuji spíš za jakousi formální hříčku, aby byla docela drsně ukončena v zoo. Pokud se orientujete ve filmech, uvidíte spoustu cameos, z nichž ovšem bezesporu dominuje Justin Long, troufám si tvrdit v nejlepší scéně z celého filmu. Přeci jen, je to Disneyovka. A Williams opravdu vypadá jako Bono. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Hmmm, takéto niečo by rozosmialo asi len tak 10-ročné dieťa. Absolútne trápna "komédia", ktorá namiesto žiadaného humoru vyznela viacmenej dosť trápne. Áno, áno - je to pekné, dvaja nerozluční priatelia sa prebíjajú životom a v biznise sa im neskutočne darí, a potom sa zrazu všetko vymkne spod kontroly - majú sa postarať o deti, a pritom nevedia ako. Zopár scénok možno stálo za to, ale celý film globálne je dosť podpriemerný. Travolta a Williams sú dobrí herci, ale toto im proste nesadlo. Nevadí, aj vďaka takýmto filmom si viac cením tie čo ma zaujmú :) ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Súvisiace novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (viac)

Reklama

Reklama