Reklama

Reklama

VOD (1)

Zistiť, že ste otcom dvojčiat, je chvíľa, keď muži musia držať spolu! Príbeh o mužovi, ktorý sa učí byť otcom, a deťoch, ktoré túžia mať otca... Rozvedený plejboj Charlie a nesmelý starý mládenec Dan sú celoživotnými priateľmi a obchodnými partnermi. V okamihu, keď musia všetok čas, sily a schopnosti venovať najväčšiemu obchodu svojho života, prichádza nečakaná správa. Ostýchavý Dan je otcom dvojčiat, „vzniknuvších" pred siedmimi rokmi počas divokého výletu na Floridu, z ktorého si Dan veľa nepamätá. S nečakanou nádielkou na krku čakajú dvoch bezradných mužov dva katastrofické týždne, pretože s deťmi si nevedia rady, čo vedie od debaklu k debaklu a od pohromy k pohrome. Súčasne sa však naučia aj niečomu novému – zistia, čo je v živote skutočne najpodstatnejšie... (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (248)

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Moc pěkná nenucená rodinná komedie, která si nehraje na víc, než je.Pokud se podíváte na "Obsah" od uživatele Camp-nou, tak se raději nedívejte. Je asi tak přesný a smysluplný jako texty českých distributorů a připomíná něco, co zplodil znuděný žurnalista z rychlého proklikání prvního teaseru na youtube. I když jsou tu děti a zvířata, v první roli jde o Charlieho a Dana v podání poměrně zábavného Travolty a Williamse. Ale neříkám, že tu děti děti nehrají velmi důležitou roli, ale hlavní pointa je v klasickém schématu napravení nenapravitelných, kteří na základě mnoha událostí dospějí k přijetí tradičních hodnot, rodinných hodnot, důležitosti přátelství a jistého smyslu jejich života. Takový klasický středoproudý příběh na sobotní poobědový odpočinek, u kterého vás pobaví, prohřeje emoce a dopřeje nenáročnou oddechovou podívanou. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Jasne, neni to zadnej vrchol geniality, proste takova rodinna komedialni blbost se stokrat provarenym a do posledni minuty predvidatelnym dejem, ale diky obsazeni hlavnich roli dvojkou sympataku a par solidnim forkum to je slusna zabava. Travolta hraje svyho typickyho suknickare, oproti tomu Williams takovej rodinnej typ, takze se dobre doplnujou a i kdyz se misty chovaj jak dementi, clovek jim musi fandit. Z vedlejsich potesi Green, obzvlast v zaveru a pak tu ma ultimatni cameo Justin Long. Jen skoda, ze slusne nakopla zabava zacne nekdy v 50ty minute trochu vaznout a ke konci uz to spis hraje na city. ()

Reklama

Noviik 

všetky recenzie používateľa

Ano, své to splnilo, opravdu to pobavilo (golf, většina vtipných Williamsových scén a občas i Travolta), celkově jde ale o obyčejný, až trapný, příběh amerického stylu - zbrkle nabudeš, zbrkle ztratíš, zbrkle pochopíš chybu, zbrkle se vrátíš. Nůůůďo! Ale za scény, kdy jsem brečel smíchy, to stálo :) ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 5.0/10] | me: Komédií tohto typu tu už bolo neúrekom, táto však má Travoltu a Williamsa. Inak je to nenáročná komédia so všetkým, čo tento typ komédie musí spĺňať: "dojať", rodinné hodnoty a znovuobjavenie a prehodnotenie podstaty života. Okrem toho ale sa v tejto nachádza pár výborných miest, ktoré vynikajúco pobavia a stoja za to. Celkovo je to taká pohodka, ktorá vyplní čas. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Hmmm, takéto niečo by rozosmialo asi len tak 10-ročné dieťa. Absolútne trápna "komédia", ktorá namiesto žiadaného humoru vyznela viacmenej dosť trápne. Áno, áno - je to pekné, dvaja nerozluční priatelia sa prebíjajú životom a v biznise sa im neskutočne darí, a potom sa zrazu všetko vymkne spod kontroly - majú sa postarať o deti, a pritom nevedia ako. Zopár scénok možno stálo za to, ale celý film globálne je dosť podpriemerný. Travolta a Williams sú dobrí herci, ale toto im proste nesadlo. Nevadí, aj vďaka takýmto filmom si viac cením tie čo ma zaujmú :) ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Súvisiace novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (viac)

Reklama

Reklama