Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď traja vojaci zbehnú z boja, ukryjú sa v zrúcanine starého hradu. To ešte netušia, čo ich tam bude čakať -uprostred najväčšej sály je pripravený prestretý stôl a na ňom plno pokrmov. Hladní vojaci sa vrhnú na jedlo. To už ale do miestnosti vchádzajú tri dievčatá. Aj keď sú zahalené, je zjavné, že sú to krásavice. Ponúknu vojakom, aby na hrade zostali - pod jednou podmienkou: musia s dievčatami stráviť jednu noc - ale nesmú im poodhaliť ich závoj a nesmú sa ich ani raz dotknúť... (STV)

(viac)

Videá (2)

TV spot 1

Recenzie (220)

Vědma 

všetky recenzie používateľa

Zvláštní pohádka, která v sobě něco má, kvůli čemu ji nemůžu zavrhout jako mnoho českých novodobých pohádek. Prostě má svou vlastní atmosféru, která se nepodobá žádné pohádce, kterou jsem v poslední době viděla. Přitom má děj jednoduchý jak facka a ten Dyk je vážně taky na facku, ale nechápu, proč se místním chlapům nelíbila Anička, mně připadala krásná. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Začína sa to posteľovými scénami a tej brutality a vrážd potom nie je málo. Takže rozprávka od Boženy Němcovej pre dospelých alebo odrastené deti, ktoré čo-to pochopia aj bez vysvetľovania. Dobro nad zlom zvíťazí, len ako sa k tomu rozprávka dopracuje, je trochu kostrbaté a nezáživné. –––– Protože od zlého k dobrému je to vždycky těžší než naopak. ()

Reklama

Tuxedo 

všetky recenzie používateľa

Hrdina hned na začátku dostává "poukázku na tři životy" a tak vám může být jasné, že případné problémy budou vzápětí snadno vyřešeny. Jakási snaha o realistickou pohádku je chvílemi fajn, scénář bohužel postrádá výraznější zápletku a hudba se sem nehodí. Z herců zaujme pouze Jiří Dvořák v pozici hlavního záporáka. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Bola krásna...“ – „Ale nedala sa skrotiť.“ Milá, svižná a svieža rozprávka, v ktorej nenájdete veľa „nadprirodzených motívov“, ale páčilo sa mi, že je predsa len troška drsnejšia, než ostatné. Napríklad si nepamätám inú českú rozprávku, v ktorej by bolo tak jasne naznačené, že postavy medzi sebou majú sex a aj ten sedliak, drsne reagujúci na žiadosť pomocníka o ruku jeho dcéry, je o poznanie brutálnejší, ako býva v inak dobráckom českom „výstavnom“ žánri zvykom. Najviac ma ale potešilo, že tvorcovia na kasting išli inak, ako Troška. Jeho rozprávky mám celkom rád (NEVESTA Z MLYNA 1 – 2, Z PEKLA ŠŤASTIE 1 – 2), ale vždy mi na nich strašne prekážali manekýni v hlavných rolách. V TROCH PRIANIACH (pod týmto názvom bola snímka uvádzaná v slovenských TV časopisoch) boli obsadení mladí herci, ktorí na rozdiel od Troškových pôsobia dojmom, že majú aj niečo v hlavách. Nechcem urážať, hovorím, ako na mňa pôsobili, nie o tom, akí sú/nie sú v skutočnosti. ()

elizabeth_ba 

všetky recenzie používateľa

Už to tady všichni psali, ale i já zopakuji, že od Jiřího Stracha bych čekala přece jen o něco více. Třetí hvězdička je za Krumlov a vůbec historické interiéry a exteriéry jinak nevýrazné pohádky s sice pěkným, leč naprosto nevýrazným Dykem v hlavní roli (nač tam vlastně byly ty tři kočky princezny v čele s Pauhofovou na úvod?), kterou moc nevylepšil ani polootevřený konec (Vítek). ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (6)

  • Aničku před proměnou a po proměně hrají dvě osoby - sestry Lucie a Petra Molnárovy. Zajímavého napětí, které mezi oběma dvojčaty vzniká díky jejich částečné stejnosti a částečné rozdílnosti, využil režisér Strach také ve filmu Santiniho jazyk (2011). Tam Lucie a Petra naopak ztvárňují sestry, které jsou zpočátku považovány za jednu osobu. (Ak.žena)
  • Slovenské herečky Lucia a Petra Molnárové neovládají češtinu, a proto jsou v českých filmech při postsynchronech vždy předabovány. Tentokrát jejich postavě Anny (Petra Molnárová) propůjčila svůj hlas Andrea Elsnerová. Černou princeznu, kterou ztvárnila zpěvačka Iva Frühlingová, nadabovala Zuzana Stivínová ml. (funhouse)
  • Při pádu Aničky do Čímického jezírka je vidět odtržená ruka, která padá za ní. (Allster)

Reklama

Reklama