Reklama

Reklama

Smrtiaca zbraň

  • Česko Smrtící zbraň (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Starnúci bývalý policajt Matt Conlin (Steven Seagal) si vďaka svojej chorobnej hráčskej vášni narobil množstvo nepriateľov a obrovitánske dlhy, ktoré splatiť rozhodne nebude ľahké – presiahli už totiž milión dolárov! Keď však jedného dňa diskrétne skúpi akási tajná vládna organizácia všetky jeho dlhopisy, zdá sa, že sa naňho konečne opäť usmialo šťastie. Na oplátku za túto „láskavosť“ má Matt vypátrať zopár mocných kriminálnikov, ktorým sa vďaka ich hriešne veľkému bohatstvu až dosiaľ darilo stáť nad zákonom - a zlikvidovať ich! Nemá s tým v podstate žiadny väčší problém... No keď odmietne eliminovať skorumpovaného policajta, ktorého mylne považuje za čistého, je zrazu nútený pokúsiť sa prestrieľať na slobodu. Ocitne sa totiž v nezávideniahodnej situácii, v ktorej každý pohyb môže byť jeho posledným... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (103)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pustit si tuto Seagalovku po jeho prvych styroch klasikach je dost sokujuci zazitok. A to Pistol Whipped patri medzi to lepsie z jeho srackoidneho video obdobia. Pritom, co sa týka velkoleposti, tak velmi nezaostava za jeho rannymi filmami. Jedna nahanacka, 2 väcsie prestrelky a par bitiek boli u Seagala standardom aj v jeho zaciatkoch. Hlavný rozdiel je v prevedeni. Seagal sice nikdy nepracoval so spickovymi rezisermi, ale rutineri na prelome 80/90 rokov mali o niekolko tried vyssi standard ako sucasni video beckari a na akciu bolo radost pozerat. Pistol Whipped sice netrpi bleskovym neprehladnym strihom a Seagal sa tentokrat snazil absolvovat väcsinu bitiek bez vyrazneho pouzita kaskaderov, ale choreografia je podstatne menej napadita, Seagal posobi unavene a je sterilne natocena. Takisto prestrelky pôsobia monotonne. A kratka nahanacka je vylozene k smiechu. Co prekvapi este viac, je ze nefunguje ani zapletka. Sice sa snazili Seagala stylizovat do ineho typu postavy ake bezne hrava, ale prilis mu to nesedi a Seagal posobi vylozene nesympaticky. Nema tu jedinu scenu v ktorej by posobil nejak impozantne a dialogy su totalne trapne. Napriek tomu vsetkemu sa bohuzial stale jedna o jeden z tych lepsich novodobych Seagalovych filmov. Co len svedci o tom ako strasne hlboko klesol a je mi to strasne luto pretoze dakedy davno patril medzi ultimativnych akcnych hrdinov. Dnes je uz nepouzitelny a dufam, ze sa mu nepodari dostat do ziadneho dielu Expendables. 5/10 v ramci Seagalovych videosraciek. 3/10 v ramci jeho klasik. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

No, Stevo vyzera, ze natocil dalsi temne a drsne sa tvariaci fryler. Scenar je dost obstojny, hlavne, ze sa nejedna o totalny vyplach typu Attack Force. Akcne sceny su pritomne, dokonca aj Stevovo aikido dostane priestor, a to je uspech. Mame prestrelky /ako vzdy..../ a autonahanacku. Jo a konecne sa zbrane samy nenabijaju a auta sa samy neopravuju -- to je velke plus. 20 % ()

Reklama

eye candy 

všetky recenzie používateľa

Díky tomu, že se Seagal od druhé poloviny 90tek vpodstatě neobjevil v ničem co by se dalo dokoukat do konce a jeho hvězda na nebi akčních filmů pomalu ale jistě vyhasínala, se dá tenhle jeho novej počin s trochou snahy označit za docela milý překvapení. Steven zhubl, hodil se do formy takže už zase může hejbat hlavou a rukama. Už se dokonce ani netváři jako bytost, která právě dosáhla osvícení asi je to tím, že zde ztvárnil přeci jen o něco méně kladnou roli než na jaké jsme u něj za ty roky zvyklí. Scénář je samo sebou tragickej blábol ale co by člověk čekal od béček Seagalova kalibru. Návrat to není nikterak slavnej, ale každého kdo má alespoň trochu rád SS určitě Smrtící zbraň (fakt originální název) potěší. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Nepresvedčivé seagalovské klišé, na aké som už z posledných rokov zvyknutý... Steven je poriadne z formy, veľa zo svojho umenia tu neukázal a radšej sa púšťal do prestreliek než do súbojov muža proti mužovi. Rok 2008 mal Seagal slabý, určité zlepšenie našťastie prišlo o rok neskôr s filmami Ruslan a čiastočne aj The Keeper, ktoré som videl skôr ako Pistol Whipped. Mimochodom, nemôžem si pomôcť, ale počas ľúbostných scén s tajomnou černoškou mi Štefan pripadal ako slon na hodine baletu... ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Od té doby, co byl vyhozen z policejní jednotky, to s Mattem (Steven Seagal) jde hodně z kopce. Alkohol a hazardní hry jej strhávají do čím dál víc do bahna, a jediné, co jej ještě alespoň trochu drží nad vodou, jsou víkendy trávené s vlastní dcerou. Dluhy, které z hraní rulety má, jej nakonec dovedou k jediné možnosti - aby se jich zbavil, musí vzít zavděk prací, která jej dovede až na samotný okraj společnosti - a jedině tak bude moci začít nový život... V rámci speciálního filmového žánru zvaného "Seagalovy akční filmy" je tento téměř zářlivou hvězdou - vcelku zajímavý příběh, sympatické akční scény (to Steven, i přes svoji hmotnost umí) a tak vůbec. Samozřejmě, z globálního pohledu je to téměř stejná slátanina, jako ostatních deset tisíc Seagolových filmů, byť tento je o malilinkatý chloupek menší slátanina, než ty ostatní. Na jedno podívání neuškodí, a víckrát jej vidět rozhodně nemusím - to ale stoprocentně platí i o všech ostatních Seagalových filmech... ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (7)

  • Na konci filmu donesie Seagalovi jedna žena balíček a fotku s mužom, ktorého má Seagal zabiť. V skutočnosti je to fotka samotného režséra Roel Reiného. Fotka bola odfotená pri natáčaní. (Seag)
  • Pracovní název: Marker. (Stocki)

Reklama

Reklama