Reklama

Reklama

Odhodlaná zabiť

  • Slovensko Boj o prežitie (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (129)

teutates 

všetky recenzie používateľa

Ženský Hunted v podaní Kim Basinger... nestarnúca herečka síce vyzerá skvelo, avšak jej hlupé a naivné chovanie kazí celý snímok! Nízkorozpočtový počin, ktorý zbehne v celku rýchlo a ani nenudí, ale chovanie postáv a scenár je nanajvýš trápny... Del Toro snaď prispel tmavým lesom a poučil Kim v ramci "bojových techník"... Nič extra 4/10 ()

blackrain odpad!

všetky recenzie používateľa

Dlouho jsem váhala, jestli mám dát alespoň jednu hvězdičku. Bohužel, nešlo to. Nějak si nedokážu představit, že by křehká žena dokázala vyřídit takovým způsobem 4 kluky, a to jednoho po druhém. Ten s tou pistolí měl tolik možností jak ji dostat a ti tři také. Ze začátku příběh vypadal realisticky, pak se zvrtl v něco nelogického a nesmyslného. Pro mě jednoznačně ztráta času. ()

Reklama

Hadža 

všetky recenzie používateľa

To me opravdu prekvapilo a sokovalo,jak hluboce jde klesnout!Drive oblibena Kim vzala roli v absolutne nelogickem a nefungujicim filmu!Ten scenar snad tvorilo maximalne desetilete dite,jinak snad nejde toto utikani pred partou mladych blbu ,kteri jsou ji neustale v patach,charakterizovat!Vrcholem bylo to uciteni chanelu c.5 a nasledne nalezeni kapky krve na korenu stromu,uprostred noci ve velkem lese.......!Tu hvezdu davam sice nezaslouzene,ale jen za tu praci s naradim,jinak to byl odpad! ()

hippyman 

všetky recenzie používateľa

jestli by nebylo lepší vzít těch šest mega a místo natočení takový zhovadilosti se radši pořádně vespolek vožrat... z 82 minut hodinu pobíhat ve tmě po lese s kamerou, čtyřma idiotama a vyklepanou kim a doufat, že mi vznikne rambo pět, bylo fakt dost naivní... pokud tohle bylo myšleno jako něco víc než jen recept na alternativní použití automobilové magic-red-tool-box pro kozlika šikulu, tak to byl sakra šlápanec vedle... 30% ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Kto chce hľadať v tomto filme logiku,tak tu ju určite nenájde.Muž príde domov a samí bordel,tak som si povedal,že sú tam malé deti tak upratané tam byt nemože.Ale keď som videl cca 10.ročne decká,ktoré by si už po sebe mali vedieť upratať,tak by to nasralo aj mňa.Ona išla kúpiť baliaci papier do nákupného centra a musela tam byt asi 4 hodiny,lebo keď išla tam plné parkovisko a ako vyšla tak nik.Potom mladici zabili sbs-kára len tak,ako keby im o niečo išlo.Potom začali Kim prenasledovať,niekde na stavenisku narazila a z auta stačila zobrať kufrík s náradím,Jeden sa zabil sám a ďalším pomohla na druhí svet náradím práve s toho kufríka.Mňa to rozosmievalo,keď utekala po hore a v ruke držala ten kufor,tá režisérka je ale srandistka.Film bez logiky,z hviezdou s čias minulých ktorá chce zachrániť niečo zo svojej slávi,ale v tomto filme jej to nevyšlo a s totálne tupými akože gangstrami. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (4)

  • Chuck (Lukas Haas) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm (dc125)
  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)

Reklama

Reklama