Reklama

Reklama

Príťažlivé zlo

  • Česko Zabijáci lesbických upírek (viac)
Trailer 1

Zlo je väčšinou príťažlivé a neodolateľné.
Pred mnohými stáročiami barón Wolfgang MacLaren porazil upírsku kráľovnú Carmillu z Cragwichu. Tesne predtým, ako jej odťal hlavu, Carmilla vyslovila hroznú kliatbu – všetky ženy, ktoré sa narodia jeho potomkom, sa v deň svojich osemnástich narodenín  zmenia na lesbické upírky...
Súčasnosť. Ťažkopádny a naivný Jimmy znovu dostal kopačky od priateľky Judy. Je naštvaný, a tak prehovorí kamaráta Fletcha, ktorý práve prišiel o zamestnanie, aby s ním vyrazil na vidiek, kde chce na všetky ženské zabudnúť. Jimmy hodí šípku do mapy a tá sa zabodne do Cragwichu. Na radu dedinčanov si nešťastníci nájdu nocľah v opustenej chate, kde sa zhodou okolností zdržiava aj partia miestnych dievčat. Jimmymu a Fletchovi zamrzne úsmev na perách, keď zistia, že dievčatá sú v skutočnosti krvilačné lesbické upírky... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (238)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Zabijáci lesbických upírek“ jsou filmem, který v sobě měl potenciál, ale nedokázal ho ani trochu využít, a tak se spokojil s tím, že se pokusil být vtipný, pokusil se být akční, pokusil se být trochu perverzní. Jenže všechno je jen trochu a nic z toho není dotaženo tak, aby se skutečně dalo hovořit o smysluplném filmu, který dá něco navíc. Tady není ani navíc ten humor. ()

baruss 

všetky recenzie používateľa

Ak si niekto myslí, že výhradné právo na natáčanie B-čkových filmov majú Tarantino a Rodriguez a práve z tohto dôvodu treba znížiť hodnotenie každému, kto by im chcel hovoriť do remesla je rovnako absurdné a tvrdiť že Jacques Cousteau je jediný čo môže točiť podmorské dokumenty. Ja pri hodnotení nejako zvlášť filmy neporovnávam. Svieže, vtipné, sexy = 4 hviezdy ()

Reklama

FlyBoy 

všetky recenzie používateľa

Od začiatku viem čo dostanem, ale keď vidím názov "Lesbian Vampire Killers" tak kontrolky začnú neprerušovane blikať a nad svojou voľbou neváham. Hošani otrávení životom si to "režú" smer husté lesy za účelom nadýchania sa čerstvého vzduchu a príchodu iných myšlienok. Kto by to bol povedal, že v tamojších podivuhodných zákutiach zrovna prebieha pokus o vzkriesenie kráľovnej lesbických upírok Carmilly. Očividne ide o nenáročnú magorinu, ktorá to o sebe vie a keď už rozumom neprekypuje, má aspoň 5 naivných kočiek (beriem Trudy), meč s rukoveťou v tvare penisu a snaživú prácu chlapcov od grafiky ("after effect"-tak striedavo oblačno). Hračička na jedno pohratie. ()

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Nádhera. Takto ma už dlho žiaden film neprekvapil. Ale pekne od začiatku. Nechápem ľudí, ktorý film prirovnávajú, alebo by chceli prirovnávať k filmu Shaun of the Dead(SotD). Lesbian Vampire Killers(LVK) nie je paródia, takže akýkoľvek argunemt "vampírske Shaun of the Dead" sa nekonalo je zbytočné. Zatiaľ čo SotD je paródia na zombie filmy, LVK je akousi poctou jemu podobným filmom. Asi jedinú spoločnú vec, ktorú oba filmy majú je vtip. Ale nie je vtip ako vtip. SotD je vtipný, pretože si robí srandu z niečo iného. LVK je vtipný, pretože si dokáže urobiť srandu sám zo seba a celú túto vážnu tému(aj k tomu sa dostanem) poňal odľahčene, ale stále neparoduje. LVK je predsa krásna ukážka a pocta filmom zo 60 rokov. Vampíry, čarodejnice, kliatby, legendy, cintoríny... majú to filmy zo spomínaného obdobia LVK si zobral čo potreboval a dokonale previedol do comedy-horroru. Je mi ľúto, ž film nemal väčší rozpočet, pretože triky a gore bolo slabé a verím, že kedy bolo viacej prachov taj rejžo by dokázal film pretiahnuť o dobrých 20min a určite aj moje hodnotenie by šlo vyššie. Takto je len "len" slušný comedy-korror, ktorý si vybral jednu zo základných hororových tém a okorenil britským humorom. PS: Vo filme je neskutočne veľa hlášok, ktoré ozaj stoja zato. 60% ()

HAL 

všetky recenzie používateľa

Problém Lesbian Vampire Killer není v dementnosti všeho ve filmu, ani v řemeslné neschopnosti autorů, ale v jejich naprosto nesmyslném žánrovém zaškatulkování. Už z názvu je jasné že LVK neměli být točeni jako akčně-hororová komedie, ale jako pornoparodie. Odpovídat tomuhle zaškatulkování, tak to mohla být geniální zabava jak pro osamělé večery, tak i na prochlastané kalby. Protože holky jsou tam fakt pěkné a i některé gagy mají místy náběh na zkultovnění. Bohužel, z holek ale nakonec nic vidět není a ten náběh ve skoro všech případech opravdu zůstává jen náběhem, nějakým způsobem zmršeným a pohřbeným tunou nevtipné nudy. Takhle LVK baví jen velmi sporadicky. 5/10 ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)
  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)

Reklama

Reklama