Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (143)

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Príliš veľa nadsázky, príliš málo zaujímavých scén, až na tú poslednú - naháňačka s minicoopermi je ešte aj dnes parádna a niektoré zábery dychberúce - v danom čase to musela byť totálna bomba. Škoda len, že sme na tú scénu museli čakať bezmála celý film a Michael Caine ostal značne nevyužitý. No a aby som nezabudol, úplne posledná scénka je ešte lepšia, za to palec hore! :) 6/10 ()

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhe dobe zase film, u ktereho jsem se diky suchemu anglickemu humoru dobre pobavil a diky zajimave pseudo-JamesBond zapletce odreagoval. Pravda, cele to vyzni jako delsi reklama na minicoopery s par vydarenymi parodickymi vlozkami, ale k dokonalosti tomu jeste par kroku chybi, ale zklamani se nekona, spis prijemne prekvapeni v oblibenem kabatu 70.let ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Hlavne v prvej polhodinke štýlový mix Jamesa Bonda a Dannyho jedenástky dopláca na príliš ľahkovážny scenár so slabou zápletkou a nevýraznými postavami. Heist bol síce v plienkach, ale taká Asfaltová džungľa alebo Rififi boli pôsobivejšie aspoň v samotnom heiste. Ten je tu síce dlhý ale aj vďaka absencii hudby nevýrazný. ()

melloun 

všetky recenzie používateľa

Tak nějak vždycky fandím těm zlodějům, aby se jim to povedlo. Zde mi trvalo mnohem déle dostat se do jejich kůže a být s nimi v jednom autobuse plném zlata. Nakonec se mi to podařilo. Charlie Croker (Michael Caine) mi přece jen nepřišel jako takový obvyklý sympaťák, na jakého jsme zvyklí z jiných zlodějských filmů. I to je možná důvodem, proč se na Italian Job podívat. Škoda jen tak nečekaně useklého konce. Zřejmě bylo počítáno s natáčením pokračování. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Film nemá takmer nič spoločné s filmom z roku 2003. Aj vzhľadom na dobu vzniku má Italian Job neskutočný šmrnc, občas pripomínajúci Conneryho bondovky. Ale scenár je dosť pozvoľný. Veľké množstvo postáv, veľa kecania a divák sa dosť načaká, kým prídu tie naozaj zaujímavé scény... Úteky na minicooproch sú fajn, ale občas aj trochu detinské... Kým pri BULLITOVOM PRÍPADE som ešte prižmúril oko, tu idem na tri... ()

Galéria (90)

Zaujímavosti (17)

  • Lietadlo privážajúce zlato z Číny na turínske letisko je jedno zo štrnástich vyrobených lietadiel typu Douglas C-74 Globemaster. (Laslo)
  • V záverečnej piesni filmu "Getta Bloomin' Move On" si zaspieval i Michael Caine (Charlie Croker). (sackrebleu)
  • Ačkoliv je děj snímku úzce spjat s automobily, Michael Caine v době natáčení neuměl řídit. Ve filmu ho za volantem nespatříme. (Marek#33)

Reklama

Reklama