Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (144)

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Pred pár rokmi sa mi páčil remake a dnes ma nesklamal ani originál. Charizmatický Michael Caine oplýva nespornou hereckou kvalitou, a hlavne jeho raňajšie party ma vždy vedia strhnúť a potešiť. Treba pochváliť aj samotný fakt, že aj napriek dobe kedy film vznikol, nebadať žiadne technické nedostatky. Bol som teda svedkom svižne nakrútenej a do zložitosti prakticky nenáročnej zábavky na jedno pozretie. ()

BuryGol 

všetky recenzie používateľa

Musim přiznat, že jsem jako první viděl remake z roku 2003. Příběh je de facto stejnej, myšlenka taky, na zpracování je těch 34 let už trošku znát. Tahle původní verze je taková trošku neohrabaná co se techniky, detailů a drobností týče. Konec jsem asi nepochopil páč fakt nevim, co Charlieho napadlo. Byla to sranda, o tom žádná, ale remake mi sednul o trošku víc, včetně Marka Wahlberga místo Michaela Caina. Ale vážně jen o kousek, oba filmy jsou srovnatelný. ()

Reklama

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

"Moment, kluci, mám geniální nápad..." Hodina a půl naprosto bezproblémové zábavy naplněná typicky britsky hravou nadsázkou ("vězení" pana Bridgera vede), hromadou fórů a skrz na skrz sympatickými postavami. Snad ani není možné, že tomu filmu je 41 let... Scéna s minicoopery je úžasná (doporučuji vidět i jednu její vystřiženou část, kdy mini "tančí" s policejními auty na Straussův valčík:-)), a závěr.... Kdo viděl, ten ví. Čtyři a kousek hvězdy. ()

sepp 

všetky recenzie používateľa

Prumerne, strasne ukecane a tim opravdu, ale opravdu nudne cosi, co si hraje na poutavy mix akce, frasky a komedie. Bohuzel ani jedna z techto ingredienci nefunguje jak ma a tehdy revolucni sexualni revoluce kvetinovych deti je zde na zacatku nejenze citit, ale svoji trapnosti a umelosti spise zapacha. Nejvetsi slabinu ale spatruji ve scenari - misto toho aby hlavni hrdinove konecne zlato ukradli, tak o nem 4/5 filmu prokecaji a proplanuji a samotna velka akce mi prisla az moc vykonstruovana a ani ne moc dobre zvladnuta... aspon ze ten konec je originalni, za ten jednu hvezdicku a dalsi za ty krasne mini coopery a minisukne slecinek ;) ()

Had6 

všetky recenzie používateľa

Italian Job. To je jediná společná věc, která pojí tento film se svým mladším bratříčkem z roku 2003. Najdeme tu sice i Mini Coopery a nějaké to zlato, ale to je tak asi všechno. Pro mě to jsou naprosto rozdílné filmy, přičemž v tomto je o stupeň méně zábavy a děj neubíhá v nijak oslnivém tempu. Film je už přeci jen starší a jak už zde zaznělo, čas si na něm vybral svou daň. Závěrem bych chtěl pronést prosbu. Prosím, ničte ve filmech pouze auta stará a škaredá. Jaguar ani Aston Martin si to vážně nezaslouží a mně nebude potom do breku... ()

Galéria (90)

Zaujímavosti (17)

  • Športové vozidlo, ktoré môžeme vidieť počas úvodných titulkov, je Lamborghini Miura, ktoré bolo s maximálnou rýchlosťou 285 km/h jedno z najrýchlejších áut tej doby. (Laslo)
  • Ve scéně, kdy se Chariel Croker (Michael Caine) skrývá v byté své přítelkyně, je možné vidět na černobílých fotografiích coby výzdobě bytu Boba Dylana, Marlona Branda a Alexandra Dubčeka. (Dr. Hawkeye)
  • V záverečnej piesni filmu "Getta Bloomin' Move On" si zaspieval i Michael Caine (Charlie Croker). (sackrebleu)

Reklama

Reklama