Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (143)

Freemind 

všetky recenzie používateľa

Tehdy to musela být bomba, dnes už je to bohužel opravdu trošku až moc ukecané a pomalé - samozřejmě až na scénu loupeže a následného útěku, který bych si mohl pouštět stále dokola. Plus krásně otevřený konec, který se již dnes (bohužel) tak často nevídá. P.S. - to likvidování jaguárů a cooperů si tvůrci fakt mohli odpustit, u toho bolestně zavylo už několik mých známých :D ()

Nolanofil 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ nedôjde k onej legendárnej lúpeži, je to svižná, vtipná a veľmi zaujímavá komédia. No v samotné Mini Cooperovské finále, trpí logickými nezmyslami, chýba mu akékoľvek napätie a efektnosť jeho nasledovníka. Michael Caine je perfektný a hláška (mal si odpáliť len dvere), ma neuveriteľne rozosmiala. Pravdepodobne najsexistickejší film svojej doby, s toľkými ženami nespal ani Bond. ()

Reklama

fridge 

všetky recenzie používateľa

Jako první jsem viděl (samozřejmě) remake, které je zpracované po americku. Úplně. Původní Italian Job se hlavně odehrává v Itálii, hlavní roli hraje skvělý Michael Caine a humorem se to řadí někam mezi Monty Pythony a Jean-Paul Belmonda. Jedna hvězda mínus za nepříliš prokreslené charaktery, druhá za *SPOILER ALERT* veeeelmi klišovitý konec a jedna plus za naprosto neopakovatelnou záchodovou scénu *END SPOILER ALERT* . ()

Inferno 

všetky recenzie používateľa

super... skvělý auta(akorát jsem tu div nebrečel jak je ničili jedno po druhym:-(), nejvíc mi dostal Caine... jsem ho ještě neviděl hrát v žádnym filmu takhle mladýho, muzika taky výborná a hlavně to bylo vtipný, ne přecpaný trikama a svižný(žádný 2,5 hodiny jako kdejakej dnešní thriller)... 9/10 btw na remaku vidim jednu jedinou lepší věc... Charlize...;-) ()

sepp 

všetky recenzie používateľa

Prumerne, strasne ukecane a tim opravdu, ale opravdu nudne cosi, co si hraje na poutavy mix akce, frasky a komedie. Bohuzel ani jedna z techto ingredienci nefunguje jak ma a tehdy revolucni sexualni revoluce kvetinovych deti je zde na zacatku nejenze citit, ale svoji trapnosti a umelosti spise zapacha. Nejvetsi slabinu ale spatruji ve scenari - misto toho aby hlavni hrdinove konecne zlato ukradli, tak o nem 4/5 filmu prokecaji a proplanuji a samotna velka akce mi prisla az moc vykonstruovana a ani ne moc dobre zvladnuta... aspon ze ten konec je originalni, za ten jednu hvezdicku a dalsi za ty krasne mini coopery a minisukne slecinek ;) ()

Galéria (90)

Zaujímavosti (17)

  • Hláška: "You're only supposed to blow the bloody doors off!" ("Měl jsi jenom vyhodit ty zatracený dveře!") byla britským publikem zvolena nejoblíbenější filmovou větou. (venus)
  • V záverečnej piesni filmu "Getta Bloomin' Move On" si zaspieval i Michael Caine (Charlie Croker). (sackrebleu)
  • Ačkoliv je děj snímku úzce spjat s automobily, Michael Caine v době natáčení neuměl řídit. Ve filmu ho za volantem nespatříme. (Marek#33)

Reklama

Reklama