Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (144)

Mol 

všetky recenzie používateľa

YOU MUST HAVE SHOT AN AWFUL LOT OF TIGERS, SIR. YES, I USED A MACHINE GUN! Když je něco slavné, tak to zároveň neznamená, že je to dobré. Film mi nepřišel ničím výjimečný a únik v mini cooperech ničím legendární. Caine není úplně to, co bych si představil pod pojmem charisma a znázornění mafie bylo otřesné. Opravdu nevím, kde tenhle film vzal všechen ten kredit. ()

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru kriminální komedie, kam tento snímek zcela nepochybně patří, hodnotím jako oddechovku kladně.. Michael Caine je v hlavní roli skvělý, má ohromné charisma a divák jako já mu prostě fandí... Plánování loupeže zlatých cihel a samotný průběh akce zdařilý, od vyřazení semaforů přes únik z města (tři malá autina) až k modrému autobusu.. Závěr mě upřímně rozesmál, tedy ode mne shovívavé čtyři hvězdy.. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Film nemá takmer nič spoločné s filmom z roku 2003. Aj vzhľadom na dobu vzniku má Italian Job neskutočný šmrnc, občas pripomínajúci Conneryho bondovky. Ale scenár je dosť pozvoľný. Veľké množstvo postáv, veľa kecania a divák sa dosť načaká, kým prídu tie naozaj zaujímavé scény... Úteky na minicooproch sú fajn, ale občas aj trochu detinské... Kým pri BULLITOVOM PRÍPADE som ešte prižmúril oko, tu idem na tri... ()

Nolanofil 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ nedôjde k onej legendárnej lúpeži, je to svižná, vtipná a veľmi zaujímavá komédia. No v samotné Mini Cooperovské finále, trpí logickými nezmyslami, chýba mu akékoľvek napätie a efektnosť jeho nasledovníka. Michael Caine je perfektný a hláška (mal si odpáliť len dvere), ma neuveriteľne rozosmiala. Pravdepodobne najsexistickejší film svojej doby, s toľkými ženami nespal ani Bond. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Caine ala Bond me moc nebavil, stejne jako jsem mu neveril ty spousty zen... Na druhou stranu je tam par opravdu podarenych vtipku mezi radky, proste britsky styl humoru. Ale, tenhle film hlavne musi milovat vsichni priznivci evropskych sportovnich aut, a verim, ze u nejednoho zaberu trpi jako zvirata...stejne jako ja. Cely film zacina perfeknim onboardem z Miury, coz uz je samo o sobe super. :-) Male plus za vynikajici zaver. 3+ ()

Galéria (90)

Zaujímavosti (17)

  • Studio Paramount původně chtělo do hlavní role obsadit Roberta Redforda, avšak zcela originální Caineův akcent a přirozená vizáž profesionálního lupiče-gentlemana rozhodly jinak. (venus)
  • V záverečnej piesni filmu "Getta Bloomin' Move On" si zaspieval i Michael Caine (Charlie Croker). (sackrebleu)
  • Hláška: "You're only supposed to blow the bloody doors off!" ("Měl jsi jenom vyhodit ty zatracený dveře!") byla britským publikem zvolena nejoblíbenější filmovou větou. (venus)

Reklama

Reklama