Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (144)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Konecne som videl aj povodny Italian Job, nielen jeho rymejk zo roku 2003. Kvalitna filmova jazda, ktoru zabezpecuje skusena ruka rezisera Petera Collinsona, vyborne - miestami az sqele - herecke vykony /Michael Caine/, a poriadny kus akcie. Dalej treba spomenut prepracovany scenar, maximalne zaujimave lokality a zaver..... na ten proste nejde zabudnut. 100 % ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

"Moment, kluci, mám geniální nápad..." Hodina a půl naprosto bezproblémové zábavy naplněná typicky britsky hravou nadsázkou ("vězení" pana Bridgera vede), hromadou fórů a skrz na skrz sympatickými postavami. Snad ani není možné, že tomu filmu je 41 let... Scéna s minicoopery je úžasná (doporučuji vidět i jednu její vystřiženou část, kdy mini "tančí" s policejními auty na Straussův valčík:-)), a závěr.... Kdo viděl, ten ví. Čtyři a kousek hvězdy. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Pomo mi vzal slová z úst resp. spod prstov. Veľmi svieža, štýlová a coolová jednohubka, ktorá síce už riadne zostarla a remake sa mi páčil ďaleko viac, ale vo svojej dobe musela mať zaručene úspech. Mimochodom, keď som sa kedysi k filmu dostal, ani vo sne ma nenapadlo, že v ňom uvidím predchodcu Mr. Beana a to Bennyho Hilla. :) ()

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Pred pár rokmi sa mi páčil remake a dnes ma nesklamal ani originál. Charizmatický Michael Caine oplýva nespornou hereckou kvalitou, a hlavne jeho raňajšie party ma vždy vedia strhnúť a potešiť. Treba pochváliť aj samotný fakt, že aj napriek dobe kedy film vznikol, nebadať žiadne technické nedostatky. Bol som teda svedkom svižne nakrútenej a do zložitosti prakticky nenáročnej zábavky na jedno pozretie. ()

gocatgo 

všetky recenzie používateľa

Vcelku mi uniká, proč je potřeba natáčet remaky skvělých filmů. Italian Job má perfektní atmosféru, bandu londýnských podvodníčků toho nejstylovějšího ražení, geniální honičku a epesní závěr. Stejně tak jako je Mini Cooper od BMW jen odvarem legendy od Morrisu, tak je nová verze Italian Job odvarem klasiky ze šedesátého devátého... ()

Galéria (90)

Zaujímavosti (17)

  • Některé záběry s turínskou dopravní zácpou byly skutečné. Filmový štáb tehdy opravdu zablokoval několik hlavních silnic. (Marek#33)
  • Hláška: "You're only supposed to blow the bloody doors off!" ("Měl jsi jenom vyhodit ty zatracený dveře!") byla britským publikem zvolena nejoblíbenější filmovou větou. (venus)

Reklama

Reklama