Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (143)

Freemind 

všetky recenzie používateľa

Tehdy to musela být bomba, dnes už je to bohužel opravdu trošku až moc ukecané a pomalé - samozřejmě až na scénu loupeže a následného útěku, který bych si mohl pouštět stále dokola. Plus krásně otevřený konec, který se již dnes (bohužel) tak často nevídá. P.S. - to likvidování jaguárů a cooperů si tvůrci fakt mohli odpustit, u toho bolestně zavylo už několik mých známých :D ()

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru kriminální komedie, kam tento snímek zcela nepochybně patří, hodnotím jako oddechovku kladně.. Michael Caine je v hlavní roli skvělý, má ohromné charisma a divák jako já mu prostě fandí... Plánování loupeže zlatých cihel a samotný průběh akce zdařilý, od vyřazení semaforů přes únik z města (tři malá autina) až k modrému autobusu.. Závěr mě upřímně rozesmál, tedy ode mne shovívavé čtyři hvězdy.. ()

Reklama

sepp 

všetky recenzie používateľa

Prumerne, strasne ukecane a tim opravdu, ale opravdu nudne cosi, co si hraje na poutavy mix akce, frasky a komedie. Bohuzel ani jedna z techto ingredienci nefunguje jak ma a tehdy revolucni sexualni revoluce kvetinovych deti je zde na zacatku nejenze citit, ale svoji trapnosti a umelosti spise zapacha. Nejvetsi slabinu ale spatruji ve scenari - misto toho aby hlavni hrdinove konecne zlato ukradli, tak o nem 4/5 filmu prokecaji a proplanuji a samotna velka akce mi prisla az moc vykonstruovana a ani ne moc dobre zvladnuta... aspon ze ten konec je originalni, za ten jednu hvezdicku a dalsi za ty krasne mini coopery a minisukne slecinek ;) ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Pomo mi vzal slová z úst resp. spod prstov. Veľmi svieža, štýlová a coolová jednohubka, ktorá síce už riadne zostarla a remake sa mi páčil ďaleko viac, ale vo svojej dobe musela mať zaručene úspech. Mimochodom, keď som sa kedysi k filmu dostal, ani vo sne ma nenapadlo, že v ňom uvidím predchodcu Mr. Beana a to Bennyho Hilla. :) ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Smiešni mafiáni na jednej strane a ešte smiešnejší na druhej, keď ako najstrašnejšiu zbraň používajú bager. A potom stráviť pol filmu v zápche a jazdením hore-dole ma nejako nebavilo. Možno nemám dosť nadhľadu na staré thrillery, ktoré nie sú napínavé, a tiež neobľubujem filmy bez konca. –––– A pozor, v tej krajine sa jazdí na nesprávnej strane cesty. ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (17)

  • Ve scéně, kdy se Chariel Croker (Michael Caine) skrývá v byté své přítelkyně, je možné vidět na černobílých fotografiích coby výzdobě bytu Boba Dylana, Marlona Branda a Alexandra Dubčeka. (Dr. Hawkeye)
  • Studio Paramount původně chtělo do hlavní role obsadit Roberta Redforda, avšak zcela originální Caineův akcent a přirozená vizáž profesionálního lupiče-gentlemana rozhodly jinak. (venus)
  • Budova, na jejíž střechu vyjedou Mini Coopery s policejním autem, je původně veletržní hala Torino Palavela, která byla v roce 2004 přestavěna na sportovní arénu pro potřeby zimních olympijských her v roce 2006. (Marator)

Reklama

Reklama