Reklama

Reklama

Ore monogatari!!

Trailer

Obsahy(1)

Góda Takeo je středoškolský student, ačkoliv spíš vypadá jako strejda některého z jeho spolužáků. Přestože je obrovský, silný a umí se tvářit děsivě, má srdce na správném místě a každému pomůže. Jednoho dne tak zachrání středoškolačku Jamato Rinko ze spárů dotěrné a pofidérní existence. Ta se s ním okamžitě sblíží, protože jí Takeo přijde úžasný. Jenomže Takeo v tom nevidí nic víc než to, že s ním Rinko tráví čas jen kvůli jeho nejlepšímu kamarádovi Makotovi, který je vyhlášeným krasavcem. (Zíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Velmi příjemná podívaná, protože nedochází k nějakým nenávistným milostným x-úhelníkům. Kamarádi jsou kamarádi, láska je láska, trouba je trouba, gorila je Takeo. Samozřejmě Ore monogatari není kinematografický skvost, ale jako odpočinková komedie z japonské střední je to výborné. Milý scénář, roztomilé postavy a celkově je na celém filmu jen otravné to, že jim to sakra dlouho trvalo, než to konečně ti dva trumberínové pochopili. Roztomilé, japonské a konečné scény jsou skvělé! Vlastně mezi live action středoškolských romanťáren je to nadprůměr. Titulky. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát komediálne ladená romantika. A behom prvej polhodiny som sa nasmial viac ako u ktorejkoľvek inej komédie za posledné roky. Lenže potom ma strašne začala iritovať zápletka založená na omyle. Hlavný hrdina - obrovská gorila sa zamiluje do krásky a ona do neho, ale celý film si nevedia na rovinu povedať, že sa milujú. On si neustále myslí, že je zamilovaná do jeho kamaráta, pritom ani kamarát a ani ona sa až do konca ani za boha neozvú jednou vetou jak to je. Scenáristická bezradnosť jak toto nedorozumenie naťahovať ma fakt srala a ani vydarená komediálna stránka nedokázala toto nezmyselné správanie postáv vykompenzovať. Všetci traja vďaka tomu pôsobia jak retardi, čo o hlavnom hrdinovi platí zaručene, keďže mu asi až 5 postáv musí povedať, že ona miluje jeho. Veľkou záchranou filmu je herecké obsadenie vďaka čomu napriek hlúposti postáv, postavy fungujú. Mei Nagano je znova neskutočne roztomilá a z tých dobrôt, ktoré celý film pečie, by som si dal hneď aj ja. Prerastená gorila Rjóhei Suzuki síce miestami fakt brutálne prehráva a neustále niečo vykrikuje, ale pôsobí to vtipne. No a Kentaró Sakaguči je za záhadného tým, že sa už tradične tvári celý čas neprítomne. Ten trest v potitulkovej scéne si za svoju pasivitu zaslúžil. Takže výsledkom je vtipná komédia s nie príliš dobre a vynaliezavo vystavanou zápletkou. 6/10. ()

Reklama

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

Pohodová oddechovka se zajímavý námětem a dobře vypadajícími pečenými výtvory :) Ač jsem se tomuhle filmu zpočátku vyhýbala, bavila jsem se a ráda se na to podívám znova. Jen co mi vadilo, bylo přehrávání a řvaní hlavního hrdiny, to už mi místy přišlo trošku moc. On sice nebyl jediný, kdo se tak choval, zdatně mu sekundovala i hlavní hrdinka, ale u té se to dalo ještě snést. Nebýt toho, šla bych s hodnocením ještě o hvězdičku výš. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Stredoškolák Takeo je na svoj vek nezvykle urastený, telesne zdatný, hrubým obočím disponujúci, spolužiaci majú radi ak športovo zápolí na ich strane, spolužiačky o ňom poza chrbát tvrdia, že pripomína gorilu. Telesný zjav je mu nápomocný, keď zo spárov obťažujúceho perverzáka spasí rovesníčku Yamato, s ktorou okamžite vzájomne zahoria láskou na prvý pohľad, ale akosi sa nevedia vysloviť. Nesmelá Yamato ho pravidelne zásobuje sladkým pečivom vlastnej produkcie a hádže zamilované pohľady, Takeo sa domnieva, že rovnako ako ostatné devy má interes o jeho najlepšieho kamaráta a triedneho fešáka Sunakawu. Kým mu to docvakne a dopracujú sa k happyendu, udeje sa kopa vtipných príhod. Romantickým príbehom sa väčšinou vyhýbam, cítim sa na ne príliš starý a cynický, ale komiksová predloha tohto filmu sa mi postupne dostala pod kožu a užil som si ju. S filmom je to už slabšie, hlavne pre zmeny v príbehu aby viac vyhovoval potrebám tohto média, z ktorých hlavný rozdiel je, že k vyjaveniu citov dôjde v mange už v druhej kapitole z päťdesiatich, nie je teda vyvrcholením deja a zážitky zobrazené vo filme sú už absolvované ruka v ruke. Čo ma bavilo bola možnosť pozrieť si nakreslené scény v živom podaní charakterovo zodpovedajúcich hercov s typickou japonskou prehnanou gestikuláciou. Vtipné mi prišli aj vekové rozdiely hercov hrajúcich rovesníkov: Rjóhei Suzuki (Takeo) 33 rokov, Kentaró Sakaguči (Sunakawa) 24 rokov, Mei Nagano (Yamato) 16 rokov. Pobavilo za tri makrónky v tvare srdca, ale určite viac odporúčam predlohu. ()

Vardara 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byl úlet. Na mě tam někdy bylo až moc „anime“ úseků – chvílemi jsem se tomu opravdu nasmála, ale někdy to bylo ujetý. Mei Nagano je pro mě jedna z mála japonských hereček z generace devadesátých let, která umí hrát a její „neopětovaná“ láska mě fakt dojímala. Jenže chemie mezi hlavními postavami na mě opravdu nijak nepůsobila. Takže tři slabší hvězdičky. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama