Reklama

Reklama

VOD (1)

Robert „Fish“ Fishman (Rainn Wilson) bol pred dvadsiatimi rokmi bubeníkom v známej rockovej kapele Vesuvius. Nahrávacej spoločnosti sa však nepozdával, a tak dala kapele na výber – buď Fish alebo skvelá kariéra. Túžba po sláve bola veľmi silná a Fish rýchlo prišiel o vysnenú kariéru. Vtedy sa zaprisahal, že s hudbou raz navždy skončil. Teraz však dostane úžasnú druhú šancu, aby sa znovu ocitol na výslní slávy. Synovec ho požiada, aby sa stal členom stredoškolskej garážovej kapely, čo Fish bez váhania prijme, aby svetu ukázal, kto je pravý rocker. Slávnostne si sľúbi, že konečne sa posadí na pomyselný rockový trón, na ktorý má podľa vlastného mienenia jasný nárok. Pre jeho mladších spoluhráčov sa tak začína tá najdivokejšia životná jazda... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (131)

BaronX 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je přesně moje krevní skupina. Jen více a více muziky ve filmech, pak budu na vrcholu blaha ;-) Film jako takový, nijak převratný, přesto (pokud máte rádi tenhle druh muziky) si budete užívat každou chviličku. Rainn Wilson je dobrej drak, ačkoliv není ani zdaleka takovej šoumen jako Jack Black (ve Škole rocku), jako nahej bubeník mě dostal krutym způsobem k zemi. Let´s rock. Moc příjemná byla hláškující Christina Applegate, grandiózní gotička Emma Stone byla k sežrání, jen ten zpěvák byl takovej nedomrlej, jakoby vypadl z nějaký chlapecký kapely typu Westlife! ;-) Rozhodně má do rockera daleko!!! Každopádně tady šlo především o hudbu a A.D.D. to rozjeli vcelku solidně, ale přesto nástup ... Vesuvius na pódium, to byl vrchol. Koncert, ó jé ... ale za ten playback bych je stejně zkopal do kuličky. ()

Phillo 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia, nepríjemne priemerná "komédia" tohto roka, ktorá je viac hudobným filmom než komédiou. Je mi veľmi blbé to hovoriť, ale Rainn Wilson nie je skvelým hercom (čo dokazuje scenáristickú genialitu tvorcov Office) a nedokáže utiahnuť celý film. Vedľajšie postavy sú nevýrazné, hudba priemerná a záver nedotiahnutý. Rocker ani nemal na viac, je len ďalším z rady filmov, ktorým sa čím ďalej tým radšej vyhýbam. 45% ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy s tématikou hudby a kapely, obzvlášť keď je to z rockového prostredia. Tento film mi neprišiel síce ničím výnimočný, ale aj tak sa mi celkom pozdával. Taká dobrá rocková oddychovka, ktorá síce nevynikne, ale ani neurazí. Hudobný biznis je veru neúprosný, a v dnešnej dobe o to viac, keďže už to nie je vôbec ako kedysi, keď si kapela vytvorila vlastný hudobný prejav a štýl. Dnes už bohužiaľ väčšinu vecí diktujú kadejakí hudobní producenti, PR manažéri, stylisti a pod. Ale tento film bol fajn, dokonca niektoré scény a hlášky ma aj rozosmiali (a hlavne tá hláška podaní Curtisovej mamy (Christina Applegate): Oh, really? You think I'm a MILF? Well you're a PILS!" - Person I'd Like to Stab). Inak, Emma Stone ako basgitaristka bola strašne podarená - na zožratie :D ()

lardko 

všetky recenzie používateľa

Rainn Wilson byl pro mě neznámý člověk. Nikdy jsem ho v ničem neviděl hrát , až do chvíle než jsem viděl tento film. Hned mě zaujal , a překvapil jaký je to skvělý herec. Hned jsem si ho zamiloval. I tenhle film jsem si dost zamiloval , přišel mi dost skvělý , vtipný a nabitý skvělou hudbou. Strašně se mi líbila ve filmu skupina E.D.D. , a vesuvius. Herci byli úžasný , a všichni uměli podle mě dost dobře hrát. , ale jedné věci si nemůžu pomoct , nevím jestli to bylo naschvál , nebo mi to tak jen připadalo , prostě si myslím že tenhle film byl parodií na školu rocku. Možná jo , možná ne. Ale i tak si myslím že tento film je o dost lepší než škola rocku. Tenhle film mám nahranej , a zatím mě to neomrzelo. Film není vůbec nudný , naopak v každé scéně jsem se dost smál. 100%. ZA ŠECHNO !!!!!! ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Paráda, takýto typ komédií mám veľmi rád. Rainn Wilson váli slušne a je pekné že si splnil sen, aj keď nie v heavy metalovej kapele, ale aj tak super. A k tomu krásna basgitaristka Emma Stone a ja môžem byť nadmieru spokojný :) P.S. - bavilo ma to znateľne viac ako Trsátko osudu, takže rád pridám aj na hodnotení :) ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)

Reklama

Reklama