Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Goode (Robert De Niro) strávil celý život prácou v továrni a snahou uživiť rodinu. Ako čerstvý dôchodca si však začína uvedomovať, že so svojimi štyrmi deťmi netrávil dostatok času a rozhodne sa to napraviť a pozvať celú rozvetvenú rodinu na víkendovú grilovačku. Keď jeden po druhom pozvaní účasť z rôznych dôvodov odrieknu, rozhodne sa Frank svoje deti ponavštevovať a pokochať sa ich úspechmi, o ktorých mu vždy rozprávala jeho zosnulá manželka.
(RTVS)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (442)

teutates 

všetky recenzie používateľa

Asi slabšia chvíľa, ale mne sa to ozaj páčilo... zhodnem sa zo "Silasom", slabosť pre De Nira je obrovská. Predpokladal som priebeh deja, očakával pochmúrnejší koniec, avšak nakoniec Everybody's Fine. Bolo ťažké sledovať senilného De Nira na jeho ceste, vyvolalo to dosť spomienok New York, Las Vegas... (Tenkrát v Americe, Casino). Aj keď sa môže zdať, že práve toto prevedenie je pomerne komerčné, povrchné, herecký známe... tento pocit som nejak počas deja stratil... Skvelý a presvedčivý De Niro, zvyšok taktiež fajn (potešili) 7/10 ()

A_FISH 

všetky recenzie používateľa

Něco na ten způsob tu nedávno bylo, ovšem civilnější a ne tak polopatický. Niro je sice v pohodě, ale v tomhle duelu ho Nicholson spolehlivě válcuje. Zkrátka jsou tu všichni v pohodě až moc - i ten nevyvedenej malíř pokojů.... a konec tentokrát není na facku, ale rovnou na pořádný dělo. 50% ()

Reklama

Satan 

všetky recenzie používateľa

Pěkně natočená road-trip, která však od poloviny neskutečně smrdí tím známým americkým sentimentem a nic tomu nepomůže ani De Niro. Škoda, že nepřesedlal ke Scorsesemu a nezahrál důchodce s bouchačkou v ruce. Vlastně film "v pohodě", řekněme neškodný remake, ale Tornatore je jenom jeden. [Přesná stopáž: 100 min] ()

gilmore_girl 

všetky recenzie používateľa

Opravdu nechapu, proc je tenhle film v sekci komedie! A protoze jsem komedii ocekavala, byla jsem hrozne zklamana a nastvana. Na film o "povedenych" detickach, ktere jen neustale lzou do oci svemu otci a snazi se ho zbavit, jsem nemela ani trochu naladu. Duvod, pro ktery to delaly, je vubec neomlouva, bylo to proste bezcitne a neodpustitelne. Misto zabavy jsem z toho tudiz mela depresi jak vrata! Ale libila se mi scena, kdy De Niro sedi se vsemi u stolu a ackoli je vidi porad jako deti, odpovidaji mu uz jako dospeli... diky tomu a jako vzdy skvelemu De Nirovi davam dve. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekný, sentimentálny film aj o tom, ako si rodičia idealizujú svoje deti, a to aj preto, aby dokázali, že ich výchova bola správna a ich práca a obeta viedla k lepšiemu životu. Žiaľ, nie je to vždy pravda. Alebo skoro nikdy, každý si odrazu žije vlastným životom. Treba však povedať, že film by strácal na svojej citovej, emočnej stránke, nebyť bravúrneho výkonu De Nira a neviem si predstaviť v jeho role nikoho iného. Možno len v originále toho Mastroianniho, uvidíme. Aj preto pri pohľade na plagát filmu nechápem, čo tým chcel básnik povedať, pretože vôbec nezachytáva atmosféru filmu a De Niro vyzerá úplne inak. A ešte jedno mínus - oproti originálu, kde dcéra bola slobodná matka s neznámym otcom, ju tu pre istotu zmenili na lesbu, lebo musíme byť in a trendy. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (16)

  • Zábery z Union Station v Chicagu, kde Frank (Robert De Niro) nastupuje do vlaku, sú zo železničnej stanice v Connecticute. Union Station v Chicagu nemá posedenie na kávu na medziposchodí. (Arsenal83)
  • Linky, ktoré sa tu predstavujú ako telefonické, nie sú toho typu. Ide o elektrické vedenie a telefonické rozhovory cez ne neprebiehajú. (Arsenal83)
  • 67. Zlatý Glóbus za rok 2009 - nominace (1) - Nejlepší filmová píseň - "I Want To Come Home" – Hudba a text Paul McCartney (danecek24)

Súvisiace novinky

Zlaté Globy - výsledky

Zlaté Globy - výsledky

18.01.2010

Kvalitní lidová zábava a boj za ekologii porážejí „vážné umění“ – tak by se daly shrnout výsledky hlavních kategorií Zlatých Globů. Všechny finanční kino-rekordy bořící Avatar se stal nejlepším… (viac)

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (viac)

Reklama

Reklama