Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Goode (Robert De Niro) strávil celý život prácou v továrni a snahou uživiť rodinu. Ako čerstvý dôchodca si však začína uvedomovať, že so svojimi štyrmi deťmi netrávil dostatok času a rozhodne sa to napraviť a pozvať celú rozvetvenú rodinu na víkendovú grilovačku. Keď jeden po druhom pozvaní účasť z rôznych dôvodov odrieknu, rozhodne sa Frank svoje deti ponavštevovať a pokochať sa ich úspechmi, o ktorých mu vždy rozprávala jeho zosnulá manželka.
(RTVS)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (442)

Ant 

všetky recenzie používateľa

Jedno z těch nenáročných dramat o životě, kde se napravují pošramocené rodiné vztahy a u kterého vám s jistotou ukápne slza. Everybody's Fine se ovšem vymyká v tom, že celý herecký ensámbl táhne někdo s takovým jménem jako je Robert De Niro a sekundují mu o nic méně známé tváře. Navíc, kdy naposledy jste viděli De Nira v něčem, co se tak podobá roadmovie. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

3,5*/5... Americká psychologická sonda do rodinných vzťahov - je to väčšinou sentimentálny prúser, našťastie nie je to príklad Everybody´s Fine. De Niro po dlhom čase zahral (!), scenár je akurát a zdravo klišoidný, tak aby ostal priestor aj na skutočné emócie. Vcelku citlivá dráma so srdcom, ktorá však nehrá prvú ligu, na jedno pozretie však určite poteší... ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekný, sentimentálny film aj o tom, ako si rodičia idealizujú svoje deti, a to aj preto, aby dokázali, že ich výchova bola správna a ich práca a obeta viedla k lepšiemu životu. Žiaľ, nie je to vždy pravda. Alebo skoro nikdy, každý si odrazu žije vlastným životom. Treba však povedať, že film by strácal na svojej citovej, emočnej stránke, nebyť bravúrneho výkonu De Nira a neviem si predstaviť v jeho role nikoho iného. Možno len v originále toho Mastroianniho, uvidíme. Aj preto pri pohľade na plagát filmu nechápem, čo tým chcel básnik povedať, pretože vôbec nezachytáva atmosféru filmu a De Niro vyzerá úplne inak. A ešte jedno mínus - oproti originálu, kde dcéra bola slobodná matka s neznámym otcom, ju tu pre istotu zmenili na lesbu, lebo musíme byť in a trendy. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Hořké putování s optimistckou tečkou. De Niro jako unavený důchodce, který nechtěl nikdy víc než být dobrým otcem, je výborný, jeho cesta za dětmi hořkne každou náštěvou a kdyby skončila jeho návratem z cesty, nad hromádkou dopisů, byla by to emocionální pecka, na kterou bych jen tak nezapomněl. To, co následovalo, výrazně změnilo atmosféru celého příběhu, čímž neříkám, že k horšímu. Jen to z velké části přepsalo náladu, kterou předtím příběh budoval, a převrátilo jeho vyznění. Líbilo se mi to tak jak to bylo a líbilo by se mi to i kdyby to skončilo o 5 nebo i o 10 minut dříve. V obou případech u mě fungovalo, potěšilo jako filmový zážitek a současně vedlo k zamyšlení nad některými momenty a pralelami, nad životem i vztahy, nad směrem, kterým kormidlujeme svůj život. Nenápadný film s výrazně pomalým tempem, nahořklou chutí, dojemnými momenty, milým pohlazením v závěru a opravdu dlouhou dochutí. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 7.4/10] | me: Kómedia to teda nie (to teda nie), ale film to je dojímavý a zaujímavý. Film o rodine, dôvere, očakávaniach a sklamaniach, ktorý núti zamyslieť sa nad prístupom k životu a jeho možnosťami. De Niro je vynikajúci, presvedčivý a vlastne aj zodpovedný za celkový nádych a atmosféru filmu. Realita je často krát iná - nečakaná osamelosť, vôľa nebyť sám, túžba po naplnení detských snov, radosť a sklamania zo života detí. O tom je život tiež a práve takýto filový pohľad na vec je z času na čas prínosný. Mne sa to páčilo a hoci som tiež očakával komédiu (ani neviem prečo) neostal som ani len trošku sklamaný. 4 a pol * ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (16)

  • Lietadlo, na ktoré Frank (Robert De Niro) nastupuje v Las Vegas, je Airbus A320, ale keď lietadlo pristane v New Yorku a jeho berú na nosidlách, ide už o typ MD-80. (Arsenal83)
  • V scéne, kde Rosie (Drew Berrymore) a Frank (Robert De Niro) spolu večerajú, sú vidieť 2 dlhé králičie uši veľkej kovovej masky visiace na stene hneď za otvorenými dverami. To je maska ​​králika Franka „Donnieho Darka“, ktorej jedným z producentov bola Drew Barrymore. (Arsenal83)
  • Okrem mesta New York sa filmovalo aj na viacerých miestach v štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Zlaté Globy - výsledky

Zlaté Globy - výsledky

18.01.2010

Kvalitní lidová zábava a boj za ekologii porážejí „vážné umění“ – tak by se daly shrnout výsledky hlavních kategorií Zlatých Globů. Všechny finanční kino-rekordy bořící Avatar se stal nejlepším… (viac)

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (viac)

Reklama

Reklama