Reklama

Reklama

Jeden z najväčších outsiderov strednej školy, Denis Cooverman (Paul Rust), počas rozlúčkového promočného prejavu vyzná lásku obľúbenej a krásnej roztlieskavačky Beth Cooperovej (Hayden Panettiereová), všetci študenti razom stratia reč. Prekvapenie by pokojne vyšumelo do prázdna, veď kto by úbožiaka Dennisa bral vážne, keby... Keby sa v Denisových dverách v noci neukázala krásna Beth so svojimi dvoma kamarátkami, aby mu ukázali, ako perfektne treba stráviť noc plnú pijatiky a zábavy. Denis na okamih zostane paf, hoci Beth pôvodne pouval, ale neveril, že príde. Potom sa hrdinsky usiluje držať krok s Beth a zároveň sa musí mať na pozore pred Bethiným šialeným expriateľom Kevinom (Shawn Roberts) a jeho naštvanými kamarátmi, ktorí ho vinia z toho, že sa Beth s Kevinom rozišla. To sú však len prvé prekvapenia zázračnej jedinečnej noci... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (144)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Začiatok je strašný. Potom to našťastie chytí správnu náladu a vykľuje sa z toho celkom príjemný teenagerský romcom. Najväčším prekvapením bola Hayden Panettiere, ktorá ma inokedy moc nebaví., no bola super. Viac než klon prcičiek to pripomína generačné filmy 80. rokov. Ale fakt nechápem, čo dunútilo sa k tomuto projektu uviazať režiséra Columbusovho formátu. V jeho filmografii ide dosť o hanbu 6/10 ()

mala_kea 

všetky recenzie používateľa

Koukám a vidím, že tento filmek nemá moc dobré hodnocení a to je, si myslím, docela škoda. Je pravda, že některé pasáže se opakují v každé komedii, ale tento snímek má něco od ostatních do sebe. Začátek je více než šokující a konec si určitě málokdo takhle představoval a oba hlavní herci ukazují parádní výkon včetně hot Hayden. Chrisi, jen tak dál, máš na to ()

Reklama

BMAJTZ 

všetky recenzie používateľa

Cloveka to pobavi ale na teen komedii to bylo docela slabe. Ocenuju, ze bylo pouzito malo fekalnich vtipu a klasickych narazek. Co neocenuju jsou naproste mezery ve scenari, ktere do filmu vnesly neskutecne hodne prazdnych mist. Tolik scen ve kterych si rikate, vo co tady sakra de se ve filmu vidi malokdy. Presto jsem to zhltnul najednou, ale nic moc extra to neni. ()

Chen 

všetky recenzie používateľa

Hlavní hrdina je podivín. A u filmových podivínů většinou platí, že jsou svým způsobem sympatičtí. V tomto případě to, ale neplatí (až na konec, kde několik problesků sympatičtnosti je) a hlavní hrdina je prostě a jen divný. Jedna hvězdička za krásku Hayden Panettiere, druhou za Shawna Robertse v roli šňupajícího vojáka. ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Keď už nič iné, tak táto komédia vleje trochu nádeje aj škaredým intelektuálnym týpkom, že motyka vystreliť môže (je to ovšem málo pravdepodobné), a aj nosatí intelektuáli môžu zbaliť svoju Beth Cooperovú. Ja som sa navyše ešte celkom dobre pobavil pri zďaleka nie tuctovej a celkom príjemnej teenage komédii a to mi stačí, takže celkom spokojnosť. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama