Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

  • Austrália The Yellow Handkerchief (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (131)

moviesfan 

všetky recenzie používateľa

Nejvíc bych na tomto filmu vystihl asi herecké obsazení. Kristen se mi líbí již delší dobu od "Into the wild", ale s hercem Eddie Redmayne v jedné z hlavních postav jsem měl čest až nyní. Docela příjemně překvapil. Samotný děj už tak nedokáže moc zaujmout. Nespatřil jsem v něm nějaký impulz, který by mě vtáhl "dovnitř" snímku. ()

jondoe 

všetky recenzie používateľa

Dlho som na tento film hladal, vela som od neho ocakaval a dostal som uplne vsetko. Film som zhanal v prvomrade koly Kristen Stewart, pretoze v nezavislych filmoch ktorych sa oblavila ( SPEAK, The Cake Eaters ) podava zatial uplne najlepsie vykony. Tento film vsak nie je stavany az tak uplne na jej postave. The Yellow Handkerchief je pribeh zo zivota, v ktorom sa stretnu povahovo tri odlisne svojske osobnosti z ktore vdaka svojmu svojskemu stylu to nemaju v zivote prave jednoduche. Vydavaju sa spolu na dlhy trip, ktory zo zaciatku nema jasny ciel. Ku koncu su vsak natolko spriateleny, ze su jeden pre druheho urobit takmer vsetko. Ustredne trio zlozene z kvalitnych hercov William Hurt, Eddie Redmayne a Kristen Stewart hra tak z famoznou lahkostou, ze som im veril kazdy jeden pohyb alebo vetu. A priznam sa, ze na zaver som mal aj slzu v oku. Kristen Stewart vidim najradsej v tychto polohach a verim, ze ked skonci z Twillight sagou znovu natoci podobny nezavisli film. Nie je to sice jej najlepsi film. Tym je zatial Speak, ale ak by som mal zostavit rebricek jej filmov podla toho ako sa mi ktory pacil tak by obsadil druhe miesto. ()

Reklama

Dont 

všetky recenzie používateľa

Příjemně plynoucí road movie, které nikam nespěchá a pomalu nám představuje osudy hlavní postavy i dvou spolupasažérů. Wiliam Hurt zahrál na jedničku, Maria Bello patří k herečkám, kterým se nevyhýbám, a dvojice mladíků Eddie Redmayne a Kristen Stewart mi tam taky pasovala. Akci tady nenajdete žádnou, ale dialogy, které nutí k zamyšlení, ano. ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Takže nic velkého, ale rozhodně nic bezvýznamného v kariéře Kristen Stewart.. William Hurt mi trošku připadal, že spíše dává herecký prostor omladině - naplno to nerozbalil.. Moc se mi líbila Maria Bello, jedna z jejich nejlepších vedlejších rolí :-) Příběh pokulhávat, ale v určitém okamžiku jsem byla napjatá jako struna :-) Nic moc v průběhu z minulosti neukážou a když jo, tak jsou se vším hned hotový.. Dokonce bych si troufla říci, že jsou tam svůdně namíchány prvky thrilleru :-))) ()

jhrasko 

všetky recenzie používateľa

Áno, Kristen bola ako vždy lovely, Eddie zdatne ubalancoval zvláštnu "weirdness" svojej postavy, Maria opäť krásne naliehavo smutná a William - ten, ten je jednoducho GÉNIUS (už 30rokov hrá všetko rovnako ambivalentne a tým fascinujúco). ALE TEN PRÍBEH ??!! Život proste nie je pozliepaný z jednej osudovej náhody za druhou. Nečudujem sa, že snímka hľadala takmer 3roky distribútora..a ja som sa tak tešil.. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)
  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)

Reklama

Reklama