Reklama

Reklama

Clare (Rachel McAdams) miluje Henryho (Eric Bana) celý svoj život... Verí, že sú si súdení, hoci sa musia obaja vyrovnať s nedobrovoľnými dlhšími odlúčeniami - Henry totiž cestuje v čase (v dôsledku zriedkavej generickej anomálie, vďaka ktorej sa jeho život odvíja v neustále sa meniacich časových líniách, nad ktorými nemá žiadnu kontrolu)! Keď sa po prvý raz stretli, bola Clare ešte len dievčatko a Henry už dospelý muž – no ona už vtedy vedela, že on sa stane jej osudom. A hoci im kvôli Henryho cestám nikdy nebude dopriate niečo pre iných také samozrejmé ako „bežný stereotyp“, zaľúbia sa do seba, zosobášia sa a sú spolu veľmi šťastní. Teda aspoň do takej miery, do akej je to v ich neobvyklej situácii vôbec možné. Nad ich šťastím sa však začnú zbiehať mraky vo chvíli, keď Clare začne túžiť po dieťatku – dostavia sa totiž neočakávané problémy! A ešte je to čosi, čo oboch veľmi (a oprávnene) znepokojuje – ani jeden z Henryov, s ktorými sa Clare kedy stretla, nemal viac ako 43 rokov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (639)

petero 

všetky recenzie používateľa

Romantický BUTTERFLY EFFECT (2004), ako taký splnil moje očakávania skoro do bodky, možno som čakal viac tlaku po emočnej stránke, pri pár scénach by sa to vyložene hodilo, na druhej strane to aspoň nepôsobí ako vykalkulovaný doják. Vďaka scenáru nuda nehrozí ani náhodou podobne ako pri spomínanom BE, ten však išiel až na doraz. Možno sa to pár užívateľom bude zdať zvláštne, ale nejakým spôsobom mi to pripomenulo CHAOS THEORY (2007) (poprípade to berte ako odporúčanie na podobne nekonvenčný romanťák). ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 7.2/10] | me: Na mňa to nejako zapôsobilo :) ... Cestovanie v čase po technickej stránke vôbec nie je dôležité a to človek pochopí veľmi skoro. To netreba riešiť. Nikto sa tým ale ani nezaoberá, proste to je fakt a nejde o to prečo to tak je, ale čo to zo sebou prináša a čo zase berie preč, ... Je to príbeh o spoločnom živote s časo-cestovateľom, o zvláštnych okamihoch a zvláštnych stretnutiach. Dejová linia nie je kľukatá, vsádza na nezvyčajné životné situácie a ich špecifické čaro. Film plynie príjemne a nenudí. Hlavné herecké duo spolu ladí a to je práve základ pre tento film. Ako som už povedal, na mňa to akosi príjemne zapôsobilo. ()

Reklama

Madison 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemný film s trochu neoriginálnym spracovaním a ešte menej originálnym námetom. Neškodná filmová hračka s podtónom sci-fíčka, ktorému sa nikdy nevyhýbam, len mi tu chýbala dôkladnejšia obsahová štruktúra príčin a hlbších následkov na život postáv i ľudí žijúcich medzi nimi. Nechcem túto drámu porovnávať s intelektuálnou snímkou Dvanásť opíc alebo inými, ale Schwentke si mohol prihrať oveľa cieľavedomejšieho scenáristu s túžbou vytvoriť sofistikovanejší a duchaplnejší príbeh. Inak herci sú fajn a film ani chvíľu nenudí. ()

k212 

všetky recenzie používateľa

Utrpné ... na značně vyšší úrovni než knižní předloha (bestseller - asi nepobírám mainstream knihy, ale alespoň je to čtitelné v originále :), režijně unylé až odfláknuté, maximálně přeslazené, bez herecké šťávy, jediné, co zůstává je nápaditá dějová konstrukce. Bohužel to klasifikuji jako promarněný filmový čas. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

Jsem cestovatel časem. Přišel jsem z budoucnosti a ještě se vrátím mnohokrát. Začalo to, když mi bylo šest..... Místo toho, aby navštěvoval cestovatel, navštíví cestovatele sličná Rachel McAdams, která toho ví víc než on a příběh velké lásky a muže zakletého v čase může začít. Ano, sci-fi, kde je tím hlavním a nejdůležitějším romantika. Řeší se tu obyčejné situace, jako potkávání sama sebe, nebo podvedení svým mladším já. A občas je to i úsměvné. Přesto jsem rád, že film dospěje do závěrečné třetiny, která je po úvodu tou nejzajímavější. A zábavnější. Jestli se dá za zábavu považovat slza v oku. Několik slz. Malá překvapení a dojemné okamžiky způsobují lehké pohlazení na duši, které mne ale nepřesvědčí dát hvězdy 4. Zato s povděkem kvituji fakt, že nahý člověk v křoví nemusí být uchylák, ale obyčejný cestovatel časem. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ** Víte že? Film vznikl podle knihy Audrey Niffenger ,,Žena cestovatele časem“ a jako výkonný producent je pod ním podepsán Brad Pitt? ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (13)

  • Film se natáčel v Kanadě, konkrétně v Torontu a v Hamiltonu (provincie Ontario). (curfew77)
  • Premiéra snímku byla původně plánována už na rok 2008, ale studio se rozhodlo pro dotáčky, avšak představitel jedné z hlavních rolí Eric Bana si mezitím nechal oholit hlavu kvůli účinkování v restartu flimové série Star Trek. Čekalo se tedy, až mu opět dorostou vlasy, posléze pak také na "správné" roční období - dokončovací práce se totiž týkaly scén v zimě. Producenti z New Line Cinema se ale k důvodu odložení premíéry nikdy oficiálně nevyjádřili. (curfew77)
  • Do kin byl film poslán pod krycím jménem "The Meadow". (FilmFan24)

Reklama

Reklama