Reklama

Reklama

Clare (Rachel McAdams) miluje Henryho (Eric Bana) celý svoj život... Verí, že sú si súdení, hoci sa musia obaja vyrovnať s nedobrovoľnými dlhšími odlúčeniami - Henry totiž cestuje v čase (v dôsledku zriedkavej generickej anomálie, vďaka ktorej sa jeho život odvíja v neustále sa meniacich časových líniách, nad ktorými nemá žiadnu kontrolu)! Keď sa po prvý raz stretli, bola Clare ešte len dievčatko a Henry už dospelý muž – no ona už vtedy vedela, že on sa stane jej osudom. A hoci im kvôli Henryho cestám nikdy nebude dopriate niečo pre iných také samozrejmé ako „bežný stereotyp“, zaľúbia sa do seba, zosobášia sa a sú spolu veľmi šťastní. Teda aspoň do takej miery, do akej je to v ich neobvyklej situácii vôbec možné. Nad ich šťastím sa však začnú zbiehať mraky vo chvíli, keď Clare začne túžiť po dieťatku – dostavia sa totiž neočakávané problémy! A ešte je to čosi, čo oboch veľmi (a oprávnene) znepokojuje – ani jeden z Henryov, s ktorými sa Clare kedy stretla, nemal viac ako 43 rokov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (642)

emma53 

všetky recenzie používateľa

Tak to byl letos můj zřejmě jeden z prvních sci-fi filmů, které jsem měla možnost vidět. Myslím si, že by vůbec nebylo na škodu nejdřív si přečíst knihu. Jinak se vám totiž může stát, tak jako mně, že se budete pohybovat v čase oproti Henrymu značně nepřehledně a nejistě. Film splnil má očekávání a navíc jsem byla spokojená, že té sladké romantiky tam až tolik nebylo a smutku a určité hořkosti přiměřeně k dané zápletce. Rachel Mc Adams byla jak jinak nejen krásná a Clare zahrála opravdu rozkošně. Eric Bana se ale nedal zahanbit a v závěru filmu ukázal, že v něm přece jenom něco charismatického dříme. Suma sumárum : Clare přece jen ti tak přelétavého manžela (i když nedobrovolně) vůbec nezávidím. Takže lepší trojka. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byl romanťák, jak fusakle pro žirafu s odhalenou prdelkou Rachel jako velebonusem. Filmu rozhodně nemůžu upřít originalitu na poli sektoru pro romantické filmy, ale z toho nám zase pramení určitý legrační záamotky, ale co hlavně že Rachel je krásná i když začínám mít pocit, že pokud chlap neumí cestovat v čase, tak se u Rachel nečape. ()

Reklama

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Tento sci-fi prvek mě skoro vždy dokáže zaujmout, ale v tomto případě je to naopak. Celé je to zmatečně natočené, téma cestování časem je tu spíš otravné, jednotlivé části na sebe divně navazují a celkově mě to prostě moc nezaujalo. Naprosto přesně vyjádřil veškeré mé pocity z tohoto filmu ve svém komentáři foundation! 50% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Nevyužitý potenciál. Mohlo to byť celkom zaujímavé, spojenie romantickej drámy s mojim obľúbeným sci-fi prvkom cestovania v čase ma riadne navnadilo. Ale už po pár minútach som sa nestačil diviť pomerne vysokému hodnoteniu tu na čsfd. Samotné cestovanie v čase bolo zmätočné, nelogické, neúčelové a halabala odbité. Dej plytký a nudný, zaľúbenci sa po rokoch stretnú len aby potom žienka mohla pokorne vyplakávať a čakať na muža, ktorý si zatiaľ poletuje niekde v červej diere. Jeho jedinou starosťou je po každom "cestovaní" nájsť, ale častejšie ukradnúť šaty a zmiznúť späť ku žienke. Na konci prišlo niečo málo emócií, ale to už film nezachránilo. Jediné hodné uznania je Eric Bana, ktorý podal dobrý herecký výkon. Ale čudujem sa mu, že súhlasil s účinkovaním vo filme s tak hlúpym scenárom. Film ako taký patrí do smetného koša. 35/100 ()

Viktooorka 

všetky recenzie používateľa

Sice nevím, co Clare na Henrym tak viděla, hlavně když měl tu nejhorší vlastnost, co muž má a to kdykoliv a nečekaně zmizet a vrátit se, no prostě někdy :o) Ale nemůžu si pomoc, Rachel si umí vybírat, nejdřív si mě dokázala získat v Zápisníku lásky a teď v tomhle. Problém je v tom, že v Zápisníku lásky byl ještě k sežrání Gosling, tady žeru jenom ji, pánové prominou. Cestování vem čert, nejdřív jsem to chtěla pochopit a v horším případě ubírat hvězdy, ale kašlu na to, jediné za co beru hvězdu je to, že ty nudle na rukávě si musím vyprat sama!! ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (13)

  • Film se natáčel v Kanadě, konkrétně v Torontu a v Hamiltonu (provincie Ontario). (curfew77)

Reklama

Reklama