Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Američan Casey (Scott Adkins) sa rozhodne študovať v Japonsku bojové umenie Ninjutsu. Jeho sensei – majster – ho požiada, aby sa vrátil do New Yorku a ochraňoval tam legendárne brnenie Yoroi Bitsu, ktoré patrilo poslednému Koga nindžovi. Casey spolu s priateľkou Namiko (Mika Hijiiová) chcú vzácne relikvie ochrániť, ale nebudú to mať ľahké, pretože sa o ne zaujíma aj Caseyho hlavný súper z tej istej japonskej bojovej školy, a chce ich získať všetkými prostriedkami – hoci aj za hranicou zákona. Tento muž navyše zabil svojho japonského majstra a takáto podlá zrada si zaslúži len jedno - nemilosrdnú pomstu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (218)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $10miliónovTržby Celosvetovo $194,139▐ ten rozpočet je v tejto akčnej béčkovine cítiť, akcia v pohode prehľadná v tomto smere je na čo pozerať, príbeh jednoduchý a pomste a nedocení, občas aj mierne pritiahnutý za vlasy ale tak to už v takýchto prípadoch býva, herci v rámci možností újdu, ak by režisér bol o trošku zručnejší mohla to byť delikatesa ale aj tak nečakane spokojnosť /50%/ ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Má to ten nejklasičtější scénář, jaký si jde u ninja filmu představit (hodný ninja-sirotek vs zlý ninja zavržený jejich mistrem, kterého zavraždí), což film spolu s topornými hereckými výkony sráží na úroveň naivní pohádky. A ani souboje nejsou kdovíjak strhující a výrazněji se mi líbil jen ten v metru. Takže ve výsledku jen nenáročné jednorázové ohlédnutí za osmdesátkovou filmovou ninja horečkou. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Najviac sa mi ľúbi scéna, kde jeden týpek čo naháňa hlavné duo hovorí nezabíjajte ju chcem ju živú a pritom po nich strieľa on aj ostatný :-).No ale už k filmu, prekvapilo ma akú kravinu dokázal po dobrom Undisputed II Isaac Florentine natočiť.Film obsahuje cool zábery, kopec akcií ale aj nezmyslov.Skratka nie je to dobrý film ale pozerať sa to dá.Isaac Florentine možno natočil trošku sračku ale treba uznať, že akcie vie a vyzerajú neskutočne cool aj so Scottom Adkinsom. 50% - 2* ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Na nenáročnú zábavu dostačujúce. Aj niektoré akčné scény niesu na zahodenie, ale stále je to len videobéčko, ktorých sa ročne točí na stovky. Síce o niečo kvalitnejšie, ale predsa len béčko. Berie sa veľmi vážne a nemá ani to kúzlo - guilty pleasure, ktoré mali staršie video pecky z 80. a 90. rokov, ktoré tu niektorý spomínajú. Suma sumárum, raz a stačí. ()

Gereth 

všetky recenzie používateľa

Začínám mít trochu alergii na tyhle martial art hrdiny, kteří se bez jakékoliv zbraně vrhají proti davům pěšáku(obvykle s meči, pistolemi atp.) a ještě většinou volí údery tak, aby nezabíjeli, takže jsem přirozeně fandil hlavnímu záporákovi. A ten byl překvapivě celkem fajn. Rychlé účelné seky/hody/střely, ukázkové využití různých zbraní a technik. Měl jsem ho rád natolik, že jsem se cítil až podvedený tím, jakým idiotským způsobem byl nakonec poražen. Ale celkově zklamaný nejsem, pár pěkných scén a soubojů se našlo. Víc jsem ani neočekával. // 50% ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama