Reklama

Reklama

Tragikomický muzikál, vytvorený exkluzívne pre distrubúciu po internete. Rozdelený do troch častí ako samostatné epizódy. Rozpráva príbeh zloducha Dr. Horrible (Neil Patrick Harris), superhrdinu Captain Hammer (Nathan Fillion) a jeho lásky Penny (Felicia Day). (Mihail123)

Recenzie (291)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Skoda, ze tohle neni pouze pilot k serialu, na to by se to presne hodilo, mame tady zrod zaporaka a bohuzel to v nejlepsim skonci. Ale jinak tomu nemam co vytknout, superzabavnejch 40 minut s jednoduchym, ale prijemnym dejem o zaporakovi zamilovanym do pipiny z pradelny a jeho protivnikovy, kterej neni zase uplne stoprocentni kladas, ale spis takovej hajzlik, navic vyvoj pribehu ke konci vcelku prekvapi, do toho naprosto paradni pisnicky, frajer Harris v hlavni roli a jeho poskok pan Vlhky v podani Simona "Howarda" Helberga. Jasnejch 5*. ()

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Poněkud střelený muzikálový úlet, který ale získává body do stupnice diváckých sympatií docela snadno. N.P. Harris je ikona, která se (prozatím) neokoukala a pěvecká čísla mají takové grády a vylévají se v nich takové emoce, až člověk začne vzpomínat na jedny zaplivané uličky pařížského Montmartru. Je to fajn nápad, ale dovedu si ho představit roztažený na cca 5-ti dílnou minisérii o čistých půlhodinkách a ta záměrná ‚lacinost‘ (?) mi chvilkami docela lezla na nervy. ()

Reklama

Petroff 

všetky recenzie používateľa

Neil Patrick Harris exceluje na trochu jiný frontě než v HIMYM (nicméně, pořád je to dost hustej frajer) a k tomu mu zdárně sekunduje Nathan Fillion (aka kapitan Malcolm Reynolds z Firefly). Skvělý, fenomenální a úžasný soundtrack!! Zvedám kvůli němu hodnocení, protože když mě něco přes měsíc dokáže pořád dokola dostávat do pohody, tak to není jen tak... No, a Felicia Day je fakt krásná a má skvělej hlas, jako všichni protagonisti... ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Whedon je skrátka majster. Jeho seriály sršia nápadmy. Sú vtipné , svieže, a originálne. Neil Patrick Harris ako zloduch Horrible je neprekonateľný a kapitán Hammer v podaní neskutočne pôsobivého chlapíka Nathana Filliona mu skvelo sekunduje. Fillion si zahral vo Whedonovej serenity a firefly. Hudba neskutočne obohacuje príbeh a je vtipní a chytľavá a celkovo je to nakrútené veľmi vtipne a koniec trocha smutný- Horrible sa konečne stane zlým. Rozhodne kvalita. Takto nejak si predstavujem súboj Dantora- X a DOc. Logaritma. ()

Pirabin 

všetky recenzie používateľa

Muzikál? Ano! Film o superhrdinech? Ano! Film kde je nejzlejší postava kůň? Ano! Niel Patrick Harris znovu dokazuje, že kromě komediálního talentu umí také zpívat, poprvé nás o tom mohl přesvětšit v divadelní verzi Sweeny Todda, kde hrál mimojiné Tobbyho. Muzikál, který nadchne originalitou a humorem, který si střílí z komixových klišé, a ke konci působí jako drama...co více by si divák mohl přát? Jedině tak pokračování... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (17)

  • Laboratorní plášť, který má na sobě Dr. Horrible, je ten samý, co má Simon Tam na sobě v seriálu Firefly, když se přestrojí za doktora. (HappySmile)
  • Potom, co kapitán Hammer skočí na dodávku, kterou se Dr. Horrible pokouší unést, zničí přístroj Dr. Horribla, který dokáže vzdáleně ovládat tuto dodávku. Avšak pěst, kterou tento přístroj zničí, nepatří Nathanovi Fillionovi, ale režisérovi Jossovi Whedonovi. (HappySmile)
  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)

Reklama

Reklama