Reklama

Reklama

Tragikomický muzikál, vytvorený exkluzívne pre distrubúciu po internete. Rozdelený do troch častí ako samostatné epizódy. Rozpráva príbeh zloducha Dr. Horrible (Neil Patrick Harris), superhrdinu Captain Hammer (Nathan Fillion) a jeho lásky Penny (Felicia Day). (Mihail123)

Recenzie (291)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Whedon je skrátka majster. Jeho seriály sršia nápadmy. Sú vtipné , svieže, a originálne. Neil Patrick Harris ako zloduch Horrible je neprekonateľný a kapitán Hammer v podaní neskutočne pôsobivého chlapíka Nathana Filliona mu skvelo sekunduje. Fillion si zahral vo Whedonovej serenity a firefly. Hudba neskutočne obohacuje príbeh a je vtipní a chytľavá a celkovo je to nakrútené veľmi vtipne a koniec trocha smutný- Horrible sa konečne stane zlým. Rozhodne kvalita. Takto nejak si predstavujem súboj Dantora- X a DOc. Logaritma. ()

esopesokeso 

všetky recenzie používateľa

Veľmi vtipný, premyslený, nekomerčný muzikál, ktorý má s realitou mnoho spoločného.Má zaujímavé, chytľavé pesničky.Či som bol happy alebo nehappy stále ma zaujal a pobavil.Videl som ho asi 5 krát ..je v mojej topke. verzia s cz titulkami . ()

Reklama

togaf 

všetky recenzie používateľa

Nedřív jsem šokovaně koukala na Barneyho Stinsona bez obleku, pak na Mala Reynoldse bez Serenity a Howarda Wolowitze bez roláku. Ale po pár minutách se to změnilo na dokonalou zábavu a všechny minulé role byly zapomenuty. Zpívající Neil Patrick Harris byl neodolatelný a Nathan Fillion se svým mega sebevědomým a "kladivem". Výborná záležitost. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Skoda, ze tohle neni pouze pilot k serialu, na to by se to presne hodilo, mame tady zrod zaporaka a bohuzel to v nejlepsim skonci. Ale jinak tomu nemam co vytknout, superzabavnejch 40 minut s jednoduchym, ale prijemnym dejem o zaporakovi zamilovanym do pipiny z pradelny a jeho protivnikovy, kterej neni zase uplne stoprocentni kladas, ale spis takovej hajzlik, navic vyvoj pribehu ke konci vcelku prekvapi, do toho naprosto paradni pisnicky, frajer Harris v hlavni roli a jeho poskok pan Vlhky v podani Simona "Howarda" Helberga. Jasnejch 5*. ()

Freemind 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem to ještě předtím, než jsem poznal Harrise (How I Met ...), Helberga (Big Bang Theory) a Felicii Day, takže můžu s klidným svědomím prohlásit, že se tento muzikálek brání i bez známých ksichtů. Nadhled, elegantní humor, a hlavně úžasně zpěvná hudební čísla - nepamatuji si, kdy jsem naposledy viděl muzikál s takto krásně vystavěnými melodiemi. Nevím, zda mám volat po dalších dílech nebo neriskovat a raději si opečovávat tento nezkažený klenot. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (17)

  • Seriál byl časopisem Time jmenován 4. nejlepším televizním seriálem roku 2008, přestože byl vytvořen pouze pro internet a nikdy se neplánovalo, že by běžel klasicky v televizi. (HappySmile)
  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)
  • Seriál se umístil na první příčce na iTunes a držel se tam 5 týdnů za sebou. (HappySmile)

Reklama

Reklama