Reklama

Reklama

Neporaziteľný: Vykúpenie

  • Slovensko Neporaziteľný 3: Vykúpenie (viac)
všetky plagáty
Trailer

Odvtedy, čo ruský trestanec Boyka (Scott Adkins) utrpel v drsnom súboji vážne zranenie kolena, už, žiaľ, nie je obávaným bojovníkom, akým býval... Vlastne je už dobrý akurát tak na to, aby v base čistil záchody, takže mu rozhodne niet čo závidieť. To sa však zmení v momente, keď sa dozvie, že sa chystá nový vražedný turnaj väzňov, ktorého sa zúčastnia len tí najlepší bojovníci z rôznych kútov sveta. Boyka totiž vie, že práve účasť na turnaji a prípadné víťazstvo mu môžu opäť vrátiť jeho hrdosť, postavenie a možno dokonca i vytúženú slobodu. Presne tú má totiž víťaz turnaja prisľúbenú ako odmenu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (546)

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Parada! Ultimatna arenovka, ktora do posledneho milimetra naplna svoje zanrove mantinely. Pribehu a klise je tu davkovane presne len tolko, aby sme doskocili k dalsiemu fightu. A tu zacinaju uz iba slova chvaly. Jednak samotne suboje maju velmi dobru gradaciu vo vnutri, ale aj vo vazjomnom vztahu k sebe. Osobne som tak konecne po dlhej dobe videl film, kde takmer kazdy dalsi fight je o nieco lepsi, napaditejsi a dravejsi nez ten predchadzajuci. Korunou je samotne finale, ktore... nuz videl som v tomto zanri uz vselico, ale to co predvadza Adkins a Zaror patri k absolutnej spicke a k jednym z najlepsich face-off duelov. A to nielen vdaka samotnym akterom ale aj ludmi za kamerou. Florentine dokazuje za sa narodil pre snimanie akcnych scen sposobom, ktory vam pumpuje adrenalin do zil a bojove techniky do hlavy (a vsetkym ackovym reziserom radim, dajte tomu chlapovi priestor aj v svojich blokbasteroch pri akcnych pasazach a spravi vam ich mozno o triedu lepsie nez vy samotni). Choreografia Larnell Stovalla potom zdima z repertoara borcov na place ich najlepsie kusky. Toto je film pre fanusikov zanru od fanusikov zanru, ktori vedia co za "klenoty" v podobe hviezdnej zostavy (v danom zanri) maju na placi a vyuzivaju ich na doraz. Veeelmi velke nadsenie. 8-9/10 ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Stalo se neuvěřitelné. Já viděl akční bojovej film, kde se vůbec nic neklepalo a já každej boj shlédnul naprosto pohodlně, s přehledem a co víc? S celou kupou neskutečně vostrejch efektů. A co je ještě víc? Film je takovejch bojů plný. A co je ještě....ještě větší nářez? Že film není vůbec blbej, herci mi jsou sympatičtí a závěrečná scéna by se měla zapsat do zprávy o akčních filmech pro nová desetiletí....Proboha, jak na to přišla banda béčkařů, že my diváci chceme vidět film, kde něco bude vidět a nás z toho nebudou bolet palice?....Nevěřil jsem vlastním očím. Neporazitelný: Vykoupení je naprostej nářez, na který nevim co pořádně říct. A závěrečná scéna? Jen potvrzuje 100% dokonalost skutečné akce ve filmu, kterou by si představoval do budoucna častěji! Prosím... ()

Reklama

kitano 

všetky recenzie používateľa

Je pre mňa celkom záhadou ako Florentine mohol natočiť Undisputed 2, potom takú sračku ako Shepherd a potom zasa Undisputed 3, ktorý je ešte lepší ako dvojka. Undisputed 3 totižto némá len bombastické súboje. Ono je to po všetkých stránkach tak dokonalé béčko, až sa mi to nechce veriť. Slizký kolumbijský záporák, motív priateľstva, tréningová pasáž v kameňolome, skvély gitarový hudobný motív, gradácia...všetko funguje bez najmenšieho zaváhania. Páčilo sa mi, že ikeď Boyka sa zmenil prakticky na kladnú postavu, udržal si svoju arogantnosť a nadradenosť. O tom, že uvidím Adkinsa, Zarora a Latefa v jednom filme sa mi ani nesnívalo a tvorci si toho, čo majú na pľaci boli plne vedomý a výmáčkli z nich maximum (Adkins vs Lateef - pre mňa naj duel). Nemám čo riešiť. Toto je bez debaty za desať. Ps: Adkinsovi Boyka už tak prischol, že bez toho zostrihu vypadá ako iný človek. "I am the most complete fighter in the world".(10/10) ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Podobně jako dvojka, tak i trojka těží ze všech možných šablon bojových filmů, nic diváka extra nepřekvapí, se vším tak nějak počítá a téměř u všeho má pocit, že to již někde viděl. A jistě i viděl. Přesto je však Neporazitelný 3 dobrou podívanou, která mi sedla o něco lépe než dvojka. Snad kvůli tomu, že Scott Adkins je zde na té správné straně (v tomto díle mu divák musí prostě fandit) a je tu širší spektrum bojových stylů. Souboj Adkinse a Crowdera neměl chybu, skvěle se na něj koukalo a také perfektně skončil. Vztah mezi Boykou a Američanem byl také dobrým kořením a finále snímku diváka potěšilo. Dávám tedy 4*. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Je to prosté, prostučké, dejovo chudobné a priamočiare, ale pokiaľ čakáte od takéhoto typu filmov obrovskú duchaplnosť a scenáristickú bombu, tak ste príliš naivní. Bez ohľadu na vymenované zápory, Undisputed III je "mlátička" ako sa patrí. Bojové scény mi do tela dodávali potrebný adrenalín, každý jeden pohyb, kop, úder.. a to sa priznám, že podobné snímky zrovna dva krát nevyhľadávam. Holt na Boykove akrobačné scenérie si musíte nájsť tú správnu chvíľku, pretože sa jedná o čisto žánrovú záležitosť. Pokiaľ nemáte aspoň raz za čas chuť niekomu nakopať prdel a či jednoducho vybúriť energiu pomocou fyzickej aktivity, tak to ste tu asi trochu vedľa. P.S. Záver vyvolal nepatrný úsmev.) ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (17)

  • Prvý film, kde herec Lateef Crowder (Santiago Silva) vyhral svoj súboj. (ywo666)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu 95x. (Kuny27)
  • Celkově se na plátně mihne 73 ženských postav, ale ani na jednu není záběr a ani jedna neřekne jediné slovo do kamery. (Kuny27)

Reklama

Reklama