Reklama

Reklama

Zábavný park

  • Česko Zábavný park (viac)
Trailer

VOD (1)

James Brennan (Jesse Eisenberg), ktorý práve absolvoval vysokú školu, sa teší na vytúženú dovolenku. Rád by precestoval Európu, ochutnal nemecké pivo, navštívil svetovo preslávené múzeá a oslnil krásne dievča, najradšej typickú Francúzku. Píše sa však rok 1987 a na Ameriku doľahla ekonomická recesia. Potrebné peniaze sa v rodinnom rozpočte v poslednej chvíli nenájdu, a tak Jamesovi nezostáva nič iné, len vziať podradnú brigádu v zábavnom parku. Stokrát omleté disco spolu s vôňou cukrovej vaty, nervóznymi rodičmi a ukričanými deťmi - nič horšie už Jamesa stretnúť ani nemohlo. Ale aj tu návštevníci prežívajú skryté príbehy, vďaka ktorým je toto zemestnanie znesiteľnejšie. A keď s vami pracuje šikovná a krásna Em Lewinová (Kristen Stewartová), môže sa aj z pekla stať nebo na zemi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (385)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Řeší se baby, první mejdany a semtam nějaká brigádka, aby bylo za co pít. Do toho se přibalí nejeden průšvih. Režisér Mottola mě potěšil Superbadem. Zábavný park určitě lepší není, ale do vyložené ostudy má taky daleko. PS: S podivem jsem zjistil že Kristen Stewart hraje úplně stejnou roli jako v Twillight. 50% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Yo La Tengo: 1. "Satellite of Love" - Lou Reed ,2. "Modern Love" - David Bowie ,3. "I'm in Love with a Girl" - Big Star ,4. "Just Like Heaven" - The Cure ,5. "Rock Me Amadeus" - Falco ,6. "Don't Change" - INXS ,7. "Your Love" - The Outfield ,8. "Don't Dream It's Over" - Crowded House ,9. "Looking for a Kiss" - New York Dolls ,10. "Don't Want to Know if You Are Lonely" - Hüsker Dü ,11. "Unsatisfied" - The Replacements ,12. "Pale Blue Eyes" - The Velvet Underground ,13. "Farewell Adventureland" - Yo La Tengo ,14. "Adventureland Theme Song" - Brian Kenney , ()

Reklama

ladko 

všetky recenzie používateľa

Nie je to čistokrvná komédia, skôr romantika prekladaná vtipnými momentami, najmä v podaní excelentného Hadera - čo výstup, to výbuch smiechu. Len škoda, že nedostal viac priestoru. Naopak Reynolds snáď ešte v žiadnom filme nebol taký nevýrazný ako tu. Hlavná dvojka sympatická, výborný 80's soundtrack potešil a za tanečné kreácie Lisy P mám chuť pridať aj tú piatu hviezdu... ()

Wysch 

všetky recenzie používateľa

Nejhoršejší na tom všem je, že to vlastně ani moc romantický není. Pravdou taky budiž to, že Eisenberg je v každý roli řádnej geek a už mě tahle jeho poloha přestává bavit. Ale Kristen s Ryanem to vynahrazujou. Adventureland je příjemnej závan svěžího vzduchu v žánru dramedický romanťárny, má cit a vkus, ale zkrátka na plnou palbu filmu chybí pár věcí, mezi nimiž jasně vyčnívá slabší pointa a profláklej příběh nevyváženej žádným nadhledem nebo tak. Zkrátka se film na můj vkus - a podle mě - bere až moc vážně na to, abych si ho dokázal užít na plnou dardu hvězdiček. [DVD] ()

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Během jediného týdne druhý film s Kristen Stewart, každopádně kvalitativně zcela rozdílný od vygumovaného Nového měsíce. Už jen tím, že Kristenčina hrdinka v Adveturelandu má na sobě v jedné scéně tričko Husker du jí jako postavě dává mnohem větší hloubku a prokreslenost než jakou měla Bella ze Stmívání za celé dva filmy. Jinak jde o poměrně typickou nostalgickou a kultivovanou teenage romanticklou komedii mírně říznutou dramatem, něco ve stylu filmu Ten náš zapadákov. A takové filmy já mám hodně rád. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (14)

  • Greg Mottola je zároveň autorom čiastočne autobiografického scenára. (Svadbos)
  • Počas záverečných titulkov sa objavuje reklama na skutočný zábavný park Adventureland. (Arsenal83)
  • Kristen Stewart (Em) má na pravé ruce stejný náramek jako ve filmu Na území žen z roku 2007, ve kterém hrála Lucy. (Kyushu)

Reklama

Reklama