Reklama

Reklama

Pasca na dne mora

  • Česko Černé moře (viac)
Trailer

Zlovoľný kapitán ponorky Robinson (Jude Law) zostaví posádku plnú skrachovaných existencií a vydá sa s ňou hľadať ponorku z druhej svetovej vojny potopenú na dne Čierneho mora, o ktorej sa hovorí, že je plná zlata. Lenže pod hladinou mora, v stiesnenom prostredí ponorky, sa medzi posádkou začne šíriť chamtivosť a zúfalstvo. Rastúca nedôvera v celú akciu spôsobí, že si muži začnú ísť v záujme vlastného prežitia po krku... (TV Markíza)

(viac)

Videá (23)

Trailer

Recenzie (143)

choze 

všetky recenzie používateľa

Rezivějící muži, zrezivělá ponorka a zlatý poklad na dně moře. Scénář nepřekvapí, ale jinak šlape a servíruje pořádnou porci dramatu a napětí. V jednu chvíli jsem se dokonce přistihl, že se chovám jako by šlo o moje zlato. Dobré typy v posádce a celé je to patřičně atmosférické. Nezlobil bych se, kdyby záběrů ponorky zvenčí bylo víc, ale aspoň tu nejsou žádná digi zvěrstva. Solidní a sympatická žánrovka. Pusťte si ji podruhé a uvidíte, že stejně jako já půjdete z těch tří hvězd na čtyři. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Keby sa zozbieralo všetko zlato, ktoré údajne má patriť nacistom, svetový dlh by razom zmizol. Na niečom to ale postaviť museli. Britsko-ruská posádka ide hľadať do Čierneho mora nemeckú vojnovú ponorku, ktorá má na palube zlato. Ako by sme tento film mohli brať? Ako štúdiu ľudskej hamižnosti? Ako príklad toho, že miešať posádky nieje najlepší nápad? Ako vzor obetavosti? Neviem. Rozhodne to má kúsok zo všetkého, je to pozeratelné a nie veľmi dlhé. 3 z 5 ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,171,559 Tržby Celosvetovo $3,174,000▐ na začiatok ponúknutý zaujímavý dobrodružný námet o hľadačoch pokladu, postupne zadupaní do zbytočného balastu a príliš povrchného scenáru a koniec koncov aj réžie smerujúcej do béčkovej nevýraznosti, ďalší ponorkový film ktorý sa roztrieštil o dno /40%/ ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zboznujem ponorkove filmy. Ta atmosfera krehkej ponorky, ktora by sa mohla kedykolvek rozpadnut vdaka utoku z vonku ma neskutocne fascinuje. Bohuzial v tomto filme sa o ziadnu hrozbu z vonku nejedna. Parta skrachovancov sa vydá hladat staru ponorku plnu zlata a scenarista sa zmohol jedine na to, ze sa postupne posadka rozhada kvôli podielom zo zlata. Nic viac sa v tom nedeje. Co je velke sklamanie. Typovo boli herci vybrani fantasticky. Kazdemu jednemu som veril, ze je ostrielanym clenom ponorky. Ale ich charaktery boli na facku. Postupne sa stali uplne neznesitelní a to vsetci, takze som nikomu nemohol fandit a vsetkym som prial smrt. Takze vysledok je ponorkovy film bez atmosfery s imbecilnou posadkou, cize strata casu. 4/10. ()

alchac 

všetky recenzie používateľa

A já tedy nevím, co tu zas kdekdo brblá. Jistě, posádka byla sestavená z typů, za které by dramaturgové VyVolených a Velkých Bratrů platili zlatem, ale to měli do té rezavé rakve naskládat partu špičkových profíků, kteří by jen dvě hodiny jessérovali v ukázkovém pozoru? To bych asi hnípal už po půl hodině. Naproti tomu tato britsko-ruská ponorka v ponorce mě dvě hodiny výborně bavila, což aspoň mně ke spokojenosti stačí. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (13)

  • Natáčelo se pomocí filmové kamery Canon EOS C500. (Maulincio)
  • Světlice, kterou má Robinson (Jude Law), je SPSh (Signalny Pistolet Shpagina). (Maulincio)
  • Záchranné obleky se dají použít pouze do hloubky 183 metrů (600 stop), ale ve filmu je použijí ve hloubce kolem 350 metrů (1150 stop). (Maulincio)

Reklama

Reklama