Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (176)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Prvá séria bola celkom zábavná aj keď to bolo všetko do bodky vykradnuté z majstra Tima. Druhá séria však už nebola o kutilstve ale o susedoch a nálož infantilných gagov získala obludné rozmery. Väčšina humoru spočíva v tom že niekto niečo povie, ten druhý to zas zle pochopí a potom sa to naťahuje ako sopel a herci pri tom púlia oči. Kraus sa aj so svojou kreáciou dementného maďara už môže nechať vypchať a uložiť do múzea SNP. Ráková už taktiež funguje len na baterky ktoré by sa zišli dobiť a na zbytku osadenstva je najzaujímavejšia Tlučkovej parochňa. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je veru poriadna úbohosť. Andy Kraus zasa rozohráva svoj trapný maďarsko-hlupácky humor. Na mňa to ako tak fungovalo pred niekoľkými rokmi v Uragáne. Mierne ma to začalo nudiť v "Susedoch". Ale tuto ma to už absolutne otrávilo. Ešte musím podotknúť, že herci ktorí sa zišli v tomto sitkome, sú mimoriadne zlí. Ústredná dvojica Kraus, Ráková by bola prijateľná, ale ten ostatok je herecká katastrofa. Tí ľudia musia byť snáď divadelní ochotníci niekde z ústavu pre postihnutých. A český skrachovanec Ladislav Potměšil sa ku nim výborne hodí. * ()

Reklama

mikla 

všetky recenzie používateľa

Kutyl v rámci humoru nepriniesol nič nové...dá sa povedať že je to pokračovanie Susedov a klasického madarského humoru...Od druhej série sa serial zdvihol na kolená prichodom Zuzany Tlučkovej a Palka Topolského...a tak isto serialu padol aj odchod nevyrázneho Petra šimona či Branislava Bystrianskkeho, ktorému asi navždy prischne rola Imra s Paneláku, ktorý je tiež pod aktovkou Andyho Krauzsa ()

lbos 

všetky recenzie používateľa

Dle mého je tento seriál absolutně vynikající.Vtipné dialogy Lajosa a Tünde mě vždy dovedly pobavit už v Susedoch v podání Lászla a Ildikó,tady to funguje úplně stejně.Později navíc přibyla Zuzana Tlučková jako Anabela a další humor plynoucí ze situace,že Lajos ji nazývá každý týden jiným jménem.Potměšil jako kněz taky svou roli zvládá báječně.Tento seriál se skutečně povedl. ()

Melios 

všetky recenzie používateľa

Repetetívny humor spoliehajúci hlavne na humor dní minulých práve z obdobia najväčšej slávy uragánu. Skrátka po ukončení seriálu Susedia sa Andy Kraus rozhodol natočiť duchovné pokračovanie, ktoré nevyšlo tak úplne podľa plánu. Zlé to nie je, no v podstate ani dobré. Stále si to, ale radšej zhliadnem oproti sračkám ako Ordinácia či Panelák. Svojich priaznivcov si to určite nájde, bohužiaľ na natočenie dobrého sitcomu potrebujete viac než len smiech mrtvých ľudí a nostalgiu... ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • Celá prvá séria bola natočená v rekordne krátkom čase, a to za 19 dní. (Jozef.Payfen)
  • Červené auto, ktoré má kňaz Petr v garáži na záhrade, je to isté, ktorým jazdí Ivana Švehlová v seriáli Panelák. (matthew.17)
  • V prvom diely Emesin priateľ nemal na rukách ozajstné tetovania, ale obtiahnute tričko ktore ladilo s farbou pokožky a vytváralo dojem, že tetovania sú prave. (mindkiller)

Reklama

Reklama