Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (177)

janesX 

všetky recenzie používateľa

No, je to vtipnejšie ako "Profesionáli" a zábavnejšie ako (tým istým scénaristom napísaný) Panelák, ale: už zakrátko to celé začína nudiť, a to z jasného dôvodu - asi 85% všetkých vtípkov a humorných situácií čerpá na použitej "pomaďarčenej" slovenčine. Stále dokola tie hry so slovíčkami začnú pôsobiť ako dvakrát počutý ten istý vtip, k tomu ešte trápny. Zdá sa že Andy Kraus v tej dobe scénaristicky ešte len začínal a teda že sa bude pomaly zlepšovať, ako každý v každom inom remesle, no nestalo sa. Evidentne je stále vyťažený a ide mu len o kvantitu. ..A kvalita stále nikde, ani po rokoch. Vážne sa tiež pýtam, ako to už niekto tuna spomenul: Čím nás to tu ešte stále kŕmia a dokedy?! ()

Janega odpad!

všetky recenzie používateľa

Mal to byť sitcom nadväzujúci na úspešných Susedov, avšak je z toho len slabý odvar. Ráková v roli uletenej Maďarky už nie je vtipná a Kraus paraduje už aj sám seba. Humor je silený, plytký až trápny. Herecké obsadenie je na počudovanie (preboha, ako prišli na Ladslava Potmešila?!). Celkový dojem je dosť chabý. ()

Reklama

moviefilm 

všetky recenzie používateľa

Kutyil s.r.o. je hrozný. Andy Kraus zlyháva na plnej čiare a vtipný je len ojedinele, Viki Ráková už tiež nie je to, čo v Susedoch, Ladislav Potměšil je náhrada za Marcina, ako Lászlov "opravca", no Marcinovi táto rola sadla viac, Branislav Bystriansky je hrozný a rola intelegenta mu nesadne až tak, ako rola blbca v Paneláku, Peter Šimún je naozaj strašný (viac k tomu hovoriť netreba) a spoločná dcéra hlavných hrdinov je napísaná tak strašne, že to by ani Tom Hanks nezachránil (nebolo vám divné, že dcéra madarov vie viac po slovensky, ako jej rodičia (a tak tomu bolo aj v Susedoch)) a jediný, kto stojí za reč je Ananás (akožéé čožä, že fuháá, že äää:-)). A pri Susedoch aspoň tie rehoty (pre blbcov, ktorí nevedia, kedy sa smiať) takmer vždy boli vtipné a tu sú takmer vždy trápne. Takže sorry, ale toto nie... ()

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Tam ta da dááám... poprosím fanfáry pre jeden z najhorších obrazových útvarov všetkých čias!!! Niekto ako Kraus, ktorý už dávno nemá chrbtovú kosť, neuvedomuje si že je už neskutočne trápny, nevie sa rozhodnúť či je Maďar alebo Slovák (pretože tieto maďarsko-slovenské akcenty už dávno vtipné nie sú), by už konečne navždy mal vypadnúť z televíznej obrazovky!!! Lenže: 1) Kraus píše Panelák, ktorý má u divákov nesmierný úspech a za to berie ťažké prachy, za Kutyila bezpochyby takisto; 2) Polovica národa s IQ pod 90 mu to stále bude zobať z ruky, pretože je to nenáročná oddychovka - tak ako väčšina sračkovej slovenskej súčasnej tvorby. To znamená že je naďalej v kurze a on naďalej bude môcť písať jeden sračkový diel za druhým - veď je to jedno, aj tak to bude mať úspech. Mňa osobne iritovala už len úvodná zvučka ktorú tí debili opajcli od geniálnych Pata a Mata z A je to! a nasledujúcich päť minút seriálu som sa len udivoval, kam ďaleko až môže zájsť ľudská nedôstojnosť, s ktorou sa ešte aj niekto derie do televízie!!!! Bol to prvý diel, ale veriť že sa niečo zmenilo ku lepšiemu môže fakt iba retard. A tá debilka Ráková mi už takisto žerie nervy ale neskutočne. S tým jej maďarským akcentom ktorý je neustále počuť v Paneláku by som sa v televízii rozhodne neukazoval. Tu proste nie je čo hodnotiť - odpad, alebo skôr sračka ako vyšitá a dúfam že sa už žiadna maďarsko-slovenská hrôza na televízne obrazovky nikdy nevráti!!!! P.S. Morbido ideš!!! ;) ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Ale niee, už nie, už mám dosť našich slávnych postavičiek čo (ne)patria do TV. Zábava, óó aká zábava, až mi je z nej zle. Kopec srandy na silu už mi vadil dávnejšie a tu sa to len znovu potvrdilo. Chcelo by to niečo originálnejšie a otrepaných (pre mňa) nehercov ako sú Kraus alebo Ráková poslať niekde do preč. Je ale pravda, že nenáročný tructový divák sa kráľovsky baví, no mne to absolútne nestačí. 20% ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • Viki Ráková je len o sedem rokov staršia od svojej seriálovej dcéry Emese (Michaela Szocsová) (matthew.17)
  • Celá prvá séria bola natočená v rekordne krátkom čase, a to za 19 dní. (Jozef.Payfen)
  • Spolužiaci z VŠMU, Peter Oszlík a Viki Ráková si spolu zahrali už v seriáli Panelák (2008). (matthew.17)

Reklama

Reklama