Reklama

Reklama

Diabolský apokalyptický vírus z dielne spoločnosti Umbrella už infikoval temer celé ľudstvo a zmenil ho na vražedné stádo nemŕtvych. Alice (Milla Jovovich), ktorá stále hľadá preživších, je odhodlaná bezohľadný koncern raz a navždy zničiť. Práve je na ceste do Los Angeles – v nádeji, že tam pre posledných zdravých ľudí nájde malú bezpečnú oázu pokoja. No už je, žiaľ, neskoro, aj tu sa už totiž rozťahujú tisícky infikovaných, a tak sa Alice a jej spoločníci ocitnú v smrtiacej pasci, z ktorej zdanlivo niet žiadneho východiska...! (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 4

Recenzie (1 043)

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Akce, to je hlavní trumf Afterlife. Je jí tu opravdu požehnaně, možná ještě více než v pětce. Opět skvělá Milla Jovovich a perfektní Luther s "Michaelem Scofieldem." Příběh navazuje na vynikající třetí díl, ovšem je opět otevřený konec, což je pro tuto sérii typické. Snad se už v šestce dočkáme boje s milony zombíků, co ve čtyřce byli a vrátí se i nějací kladivouni, s kterýma je fakt sranda...90% ()

Tetsuo 

všetky recenzie používateľa

Po Avatarovi nejlépe vypadající film ve 3D. Bohužel, na rozdíl od Avatara není 3D používáno k vyprávění, ale celý film slouží jen k předvádění 3D. Subjektivně nejdelší a nejpomalejší akční film za poslední dekádu. Totálně videoherní absurditu scénáře ponechávám stranou, ta už tu celkovou tupost jen korunuje. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Veru tak, suhlasim s Jonyyym, ktory pise, ze tato cast sa dala vdaka 3D doslova zbastit. Je jedno, aky to malo scenar, ale mna to bavilo a 3D a THX zvuk v kine to len pritvrdili. Pristatie lietadlom na streche budovy nemala chybu, tak ako aj bitky s asi trojmetrovym chlapom so sekerou alebo strelby s hlavnym zaporakom, ktore mi trosku pripominali MATRIX (1999) - hlavne tie vyhybania sa gulkam. Ak si pozriete Afterlife iba v pc, tak 3 alebo 2 hviezdicky uplne chapem, ale v kine to bol iny zazitok... 06.10.2010 _______ Milla Jovovich - (Alice) +++ Ali Larter - (Claire Redfield) +++ Wentworth Miller - (Chris Redfield) +++ Kim Coates - (Bennett) +++ Shawn Roberts - (Albert Wesker) +++ Boris Kodjoe - (Luther) +++ Sienna Guillory - (Jill Valentine) +++ Produkcia: Bern Eichinger, Paul W.S. Anderson +++ Hudba: tomandandy +++ (Videl v kine 05.10.2010) +++ Nemecka Cinema - 50% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Jednoducho povedané, spoločnosť Umbrella si berie späť svoj majetok. Nepodarila si sa. Sťahujeme ťa z obehu.“ Ono sa mi nezdá, že ak svet padol, stále existujú podnikatelia z Umbrelly, ktorí sa snažia ovládnuť svet, ktorý vlastne netreba ovládať, keďže nikto neprežil. Ale logika do série Resident Evil nepatrila už v roku 2002 a ak vám to nebude vadiť ani tentoraz a k šťastiu vám postačí výborná, brutálna a prehľadná akcia, mali by ste byť spokojní. Mne osobne sa prvý diel páčil na 4*, druhý bol takmer bez zombies, čo bola drzosť za 2*. Tretí diel predstavoval nečakaný návrat k atmosférickej jazde za 3*, ale hoci sa i štvorka zaobíde takmer bez zombies (čo je na zombíčinu "trochu" mimo), príliš som nemal čas si to uvedomovať, pretože také dobré akčné scény som v roku 2010 nevidel ani v The Expendables a to je vážne čo povedať. Pravda, s hereckými výkonmi je to horšie (Milla Jovovich začína starnúť a je to vidieť), ale Paulovi W.S. Andersonovi sa podarilo vystrúhať solídnu atmosféru s niekoľkými ťažšie zabudnuteľnými scénami (prevažne akčného charakteru). Spokojné 3* (ale v deji už sa fakt neorientujem). ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Stalo sa z toho moje guilty pleasure a to po prvom zhliadnutí som to tiež považoval za najslabší diel, ale: rozpočet, 3D, milla na n-tú v obtiahnutom oblečku, parádny OST, Sienna a jej brutálny výstrih na záver - no neteš sa na päťku. Anderson sa zameral na tú správnu cieľovú skupinu, ktorá mu nebude vyčítať logické kiksy, proste stálu a rastúcu fanúšikovskú základňu, s ktorou sa o nezáujem o ďalšie diely nemusí báť. Zarobené peniažky rastú s každým novým dielom. Resident Evil – Budget $33 mil. Gross revenue $102mil., Resident Evil: Apocalypse – Budget $45 mil. Gross revenue $129 mil., Resident Evil: Extinction – Budget $45 mil. Gross revenue $147 mil., Resident Evil: Afterlife – Budget $57.5 mil. Gross revenue $296 mil. Kúpa BR je istá vec =). Videné: 6x (1x v kine 3D) ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (32)

  • V čase 01:23:12, když Claire (Ali Larter) a Chris (Wentworth Miller) sjíždějí ve skleněných trubicích do země, tak Chris několikrát vystřelí na sklo, které nepoškodí. Střely by se od něj ve skutečnosti odrazily a Chrise by tak minimálně zranily. (ČSFD)
  • Claire Redfieldová (Ali Larter) vystřelí z brokovnice na Sekerníka (Ray Olubowale), jenže zbraň by měla být prázdná, protože ji (v 64. minutě filmu) použila Alice Abernathy (Milla Jovovich) a do té doby ji znovu nenabila. (dc125)

Súvisiace novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (viac)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (viac)

Milla Jovovich a vrah bez obličeje

Milla Jovovich a vrah bez obličeje

02.11.2009

Díky Dokonalému úniku máme Millu čerstvě zapsanou jako „holku, která má občas štěstí na zábavný film“. Uvidíme, jak se jí bude dařit dál. V pátek má v USA premiéru její sci-fi horor The Fourth Kind,… (viac)

Jeden za všechny, všichni za 3-D

Jeden za všechny, všichni za 3-D

07.09.2009

Ach jo, co si to Paul W. S. Anderson zase vymyslel? Nová adaptace Tří mušketýrů v 3-D? S hollywoodskými verzemi Dumasovy klasiky sice nemáme příliš dobré zkušenosti (kung-fu poletování v Hyamsově… (viac)

Reklama

Reklama