Reklama

Reklama

Knight Rider

(seriál)
  • Slovensko Knight Rider: Legenda sa vracia (viac)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Dave Andron

Hrajú:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(17)

Za Mikeom Knightom (Justin Bruening), vyslúžilcom z Iraku, príde jeho priateľka z detstva Sarah Graimanová (Deanna Russo), ktorá ho požiada, aby pomohol zachrániť jej otca, geniálneho vynálezcu a stvoriteľa auta KITT, Charlesa Graimana (Bruce Davison). Mike sa spočiatku zdráha, ale napokon sa rozhodne dať sa do služieb Knight Industries. Mikeovi, Sarah a KITTovi pomáhajú agenti FBI Carrie Rivaiová (Sydney Tamiia Poitier) a Alex Torres (Yancey Arias), technickú podporu poskytujú Billy Morgan (Paul Campbell) a Zoe Chaeová (Smith Cho). Napokon sa rozhodnú predstierať Mikeovu smrť. Mike Traceur tak prestane existovať a prichádza Michael Knight... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (180)

ESNYR 

všetky recenzie používateľa

Tak si takhle klikám po různých TV kanálech ( jsou to prostě kanály ) a narazil jsem na tohle. Tak hlavně jsem vůbec netušil že něco takového vůbec vzniklo a taky jsem netušil že to bude taková patlanina. Na originál to mít nikdy nebude a to ani origininál není žádné veledílo. Auto je sice hezký, ale ty dialogy a herci byly jedním slovem příšerní. ()

RyanRainheart 

všetky recenzie používateľa

Bohužel výsledek nic moc. Nápad oživit starý seriál s Hasselhoffem je naprosto zbytečný. Původní seríál zná snad každý a rád se na něj znovu podívá, a to nejen z nostalgie. Tenhleten nenabízí naprosto nic, co by stálo za to si jej nějak pamatovat. Bohužel se tak zařadil do škatulky naprosto průměrného amerického seriálu vsázející pouze na atraktivní hlavní hrdiny a nabušené auto. Nedivím se, že po pár dílech začal nudit (i mě) a byl proto ukončen. Plusem seriálu je dobrá znělka, která se povedla. ()

Reklama

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: David Andron / Glen A. Larson | Hudba: Christopher Tyng | Produkcia: Glen A. Larson, Gary Scott Thompson, David Bartis, Doug Liman, Matt Pyken | Distribúcia: NBC | Štúdio: Universal Media Studios, Dutch Oven Productions || Sovijm moderným spôsobom dostačujúco kvalitné oživenie nostalgickej nesmrtelnej legendy, ktorá svoj úspech vybudovala na nezabudnuteľnej MIDI úvodnej pesníčke s náletom na čierneho Pontiaca s červenou ledkou na kapote. Tu je Kitt veľmi sympaticky nabalený do kože Mustanga, no so značkou Cobry, čo som veľmi nepochopil :) Scenár slušný, strich rýchli, triky obstojné. Jediné, čo mi nadmieru vadilo, boli herci, no sám neviem, prečo. ()

HelloNiky odpad!

všetky recenzie používateľa

Úvodní znělka? - Zmrvenina nejvyššího kalibru. Herci? - Trapní, nudní nedá se na ně koukat. Kitt? - Hrůza, transformuje se v cokoliv a mění barvy. Trochu jako Zmije a Tranformers dohromady. Jen ten kdo to chtěl udělat šlápl vedle. Je to k pláči a smutné na tom je, že se to jmenuje stejně jako ten dobrý seriál tenkrát. ()

BradleyT odpad!

všetky recenzie používateľa

Nesympatičtí herci, nevýrazné příběhy, dementní teenagerovské dialogy, které podle mého patří spíš do Beverly Hills 90210. Navíc sprostá vykrádačka původního seriálu, za což paradoxně můžeme poděkovat, poněvadž to tím pádem zvyšuje hodnocení Knight Riderovi z 82hého. Jen nechápu, že od režírování takové sr.čky neodradil seriál nevíce atraktivní "Knight rider team". FUJ ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama