Reklama

Reklama

Knight Rider

(seriál)
  • Slovensko Knight Rider: Legenda sa vracia (viac)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Dave Andron

Hrajú:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(17)

Za Mikeom Knightom (Justin Bruening), vyslúžilcom z Iraku, príde jeho priateľka z detstva Sarah Graimanová (Deanna Russo), ktorá ho požiada, aby pomohol zachrániť jej otca, geniálneho vynálezcu a stvoriteľa auta KITT, Charlesa Graimana (Bruce Davison). Mike sa spočiatku zdráha, ale napokon sa rozhodne dať sa do služieb Knight Industries. Mikeovi, Sarah a KITTovi pomáhajú agenti FBI Carrie Rivaiová (Sydney Tamiia Poitier) a Alex Torres (Yancey Arias), technickú podporu poskytujú Billy Morgan (Paul Campbell) a Zoe Chaeová (Smith Cho). Napokon sa rozhodnú predstierať Mikeovu smrť. Mike Traceur tak prestane existovať a prichádza Michael Knight... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (180)

SidneyP 

všetky recenzie používateľa

Skoro vždy, když měl někdo v seriálu problém, vytáhl KITT nějakou super věcičku z kapoty (nebo z jiné části auta) a všechny šťastně zachránil. Často jsem měl tím pádem pocit, že sami autoři nevědí, čím by měli KITTA ještě vylepšit, a proto do něj do každého dílu vecpali kdejakou blbost - jednou laserový zaměřovač, podruhé bomba, potřetí se napojil na kamerový systém na ministerstvu. Čím víc tam toho scénaristé dávali, tím víc mi to připadalo strašně dětinské a stupidní. Ovšem, proč bych nedal alespoň tři hvězdičky za ty vedlejší vztahové zápletky, krásné oči od Deanny Russo a hlavně za pěkně upraveného - ale sice totálně přemačkaného různýmy nesmysly - Mustanga? 50%. ()

Arius odpad!

všetky recenzie používateľa

Nový Knight Rider je zločin! Netreba sa baviť o výkonoch hercov stupídnych hláškach dialógoch a akcii, považujem remake tohoto seriálu za zločin,navyše tak nevydarený zločin že ak by bol padouch moslim zrejme posledné čo by videl by bol letiaci kameň. Pôvodný Knight Rider hoci nebol tiež žiadna sláva no ten seriál mal kult a vo svojej dobe velkú sile preto je tento úbohý pokus na zaplakanie. Bez rozmýšlania udelujem odpad. ()

Reklama

Koška 

všetky recenzie používateľa

Snaha pokračovat v legendárním televizním seriálu Knight rider se bohůžel nepovedla. Někdy až moc umělé scénky a celkově nereálný dojem. (co se týče akčních scén po celém světě, kam se Michael Tracer dostane ve svém Mustangu GT500). Jelikož jsem velký fanda Knight ridera je to pro mě velkým zklamáním. ()

Lamount 

všetky recenzie používateľa

Puvodni predlohu mam nesmirne rad, dnes bych se na to uz sice asi divat nemohl, ale jako maly jsem ho, stejne jako asi mnoho z vas tady, proste zral:) Jak vsudypritomneho Hasselhofa, tak hlavne jeho mluvici auto. Nevim, jak bych reagoval na tuto novou inkarnaci, kdyby mi zas bylo 8 let. Kazdopadne vec se ma tak, ze v dnesni dobe uz mluvici auto, ktere samo jezdi asi neoslovi - jednoduse proto, ze uz je to vlastne dnes realita. Nechte legendu v poklidu odpocivat, tohle znasilnovani je hrozne. ()

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Originál je len jeden, ale remake je v tesnom závese. Nebudem klamať, najzaujímavejší je pre mňa Mustang a Smith Cho spolu s Deannou Russo. Ale nový KITT má v sebe ten istý vtip čo starý a nový Michael tiež v ničom nezaostáva. Oceňujem, že tvorcovia sa snažia vysvetliť na akom princípe KITT funguje, napr jeho samoriadenie za pomoci GPS(niečo podobné skúša Volvo) alebo jeho nezničiteľnosť za pomoci nanočastíc alebo nanobotov, presne neviem. Znovu niečo čo reálne funguje, hoci zatiaľ nie až na takej vysokej úrovni. Úvodný pilot bol dostatočne zaujímavý, aby som pri seriály vydržal. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)
  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama