Reklama

Reklama

Muži, čo čumia na kozy

  • Česko Muži, co zírají na kozy (viac)
Trailer 3

Reportér Bob Wilton se snaží zapomenout na rozpadlé manželství a hledá velký námět pro svůj příští článek. Potkává agenta speciální jednotky Lyna Cassadyho, který mu odhalí existenci tajné vojenské jednotky, jejímž cílem je změnit válku tak, jak ji známe. Zakladatel této jednotky zmizel a Bob se přidává k pátrací misi, kterou vede Cassady. Aby přežil tuto dobrodružnou výpravu, musí Bob čelit nepřátelům, o kterých se mu ani nezdálo. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (5)

Trailer 3

Recenzie (991)

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa

Někdy v polovině filmu jsem hodil bobek na snahu sledovat příběh a užíval si skvělé absurdní scénky, které jsou stejně WTF, jako název a námět toho všeho. Smál jsem se. Smál bych se i několika klipům, vystřižených z tohohle díla a film bych k tomu vůbec nepotřeboval. Ten totiž vyjma výborných herců a ustřelených scének nic moc navíc nenabízí... ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.6/10] | me: Je to taká absurdná divočina. Miestami to je vynikajúce (miesta, ktoré ste mohli vidieť v traileroch) a miestami to kríva. G. Clooney si svoju rolu užíva a je evidentne najlepším faktorom celého filmu. Ja proste verím, že on skutočne Jedi je :). Ostatní herci to zvládajú výborné, ale nie každého rola ma toľko možností a preto sa často krát stáva, že film sa dostáva do takej tupej polohy (kde sa nie je ani na čom smiať ani plakať). Celkovo by to asi chcelo vyhrať sa viac s hlavnou myšlienkou (ktorá je bohovská) a nie len tak plytko pretekať medzi situáciami. Malo to svoje čaro, ale celkovo to nezabralo až tak. Trailer si ale pustím znovu. ()

Reklama

Botič 

všetky recenzie používateľa

Co to k čertu bylo…Některé filmy chytí a nepustí, zatímco u jiných máte permanentní pocit, že si budete muset způsobit nějakou fyzickou bolest, jinak Vám vypadnou bulvy a exploduje mozek. Co myslíte, kam spadají tihle „báječní“ muži zírající na kozy? Asi by bylo nefér smést je jen tak ze stolu a označit nálepkou nejnudnější a nejnevtipnější komedie roku. Jenže skutečnost je přesně taková ne-li horší. Problémem by nebyla ani tak celkem solidní devadesátiminutová stopáž, ale v případě pokud by se bylo na co dívat. Jedi trik, který se na diváka snaží zkoušet režisér Grant Heslov je neumětelským pokusem o nastolení chaosu v jinak klidných vodách a zapomíná, že divák se do kina většinou nevypraví pod vlivem LSD nebo jiných látek, které by mu možná pomohli najít v tomhle dvouvrstvém plakátovém filmu třetí rozměr zaručující blažené prochechtání se k explozivnímu konci. Ale počkat, to by tu nějaký musel být. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Čudné, nezávislé, bláznivé aj inteligentne viacvrstvové. Humor suchý, absurdný aj čierny. Dosť často som sa smiala. Výsledok bol trochu rozpačitý, ale film ako taký je zábavný a osviežujúci. Okrem toho, teraz je už isté, že Ewan McGregor si Obi-Wana Kenobiho nezahral len tak. On je ozajstný rytier Jedi! A George Clooney tiež ;-) ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ako sa z toho dostaneme?“ – „Mierovou cestou.“ – „Ako to myslíš?“ – „Pozorne sa únoscovi zahladíš do očí, začneš vydávať zvuk „mmmmm“ a budeš mu do mozgu hypnotickou cestou prehovárať ´nezastrelíš nás, nezastrelíš nás´." - "Aha." - "Potom mu vytrhneš očnú buľvu alebo mu zabodneš ceruzku do krčnej tepny.“ – „Ale ja nemám ceruzku...“ – „Nepochopil si to.“ Čudný film, ktorý ma zo začiatku vykoľajil tým, že som čakal „lineárny príbeh“ a namiesto toho som dostal skôr sériu viac či menej „súvisiacich“ scénok. Paradoxne, časom ma práve táto „anti-príbehovosť“ začala baviť natoľko, že ma v druhej polovičke pre zmenu vykoľajilo zasa to, že sa tvorcovia snažili dať tomu nielen hlavu a pätu, ale aj, bohužiaľ, príbeh, pointu a snáď, nedajbože preboha, myšlienku. Mám rád Ewana McGregora a myslím si, že skvelému Michaelovi Claytonovi Georgeovi Clooneymu perfektne pristanú úlohy „samoľúbych blbcov“. Dokonca by som sa nečudoval, ak by snímka NAOZAJ vznikla podľa skutočných udalostí. Bohužiaľ, výsledok je rozporuplný už kvôli neveľmi dobrým výkonom Kevina Spaceyho a Jeffa Bridgesa a čudnej kombinácii žánrov (chvíľku „Jedi“ paródia a následne mám súcitiť s Iračanom, ktorý hrdinom dáva svoje auto?). ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (8)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama