Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

Procker odpad!

všetky recenzie používateľa

Absolutně nesmyslný blábol. Nechápu, jak mohlo někoho vůbec napadnout něco takového natočit. Popisovat se mi tenhle film ani nechce, přijde mi zbytečné se tím zaměstnávat. Jenom musím říct, že nerozumím, proč ten černoch v Česku pořád žvatlal a neuměl pořádně vyslovovat a potom, když se příběh dostane do jeho vesnice v Africe, tak všichni obyvatelé vesnice normálně mluví, jenom on pořád žvatlá. Jeden z největších odpadů slovenské kinematografie, a filmů, které jsem kdy viděl. prostě odpad ()

arkis 

všetky recenzie používateľa

Najhorší slovenský film 90. rokov. Sentimentálna zlátanina, trápne presladená umelým sladidlom všetkých známych klišé a pripomínajúca skôr nevydarenú paródiu s neuveriteľne zlými hereckými výkonmi (sorry, pán Labuda). Nádherné africké exteriéry na film proste nestačia, pán režisér. Stačilo vydať iba soundtrack, ten jediný za niečo stojí. ()

Reklama

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne najslabší diel série. Tvorcovia sa dopustili niekoľkých neskutočných prešľapov - nadabovanie Ibiho Kramárom, obsadenie netalentovaného talianskeho herca do hlavnej úlohy - to mohol zahrať aj hocikto zo slovenských seriálových hviezdičiek, slabučký scenár. Úvod bol veľmi slabý a keď po tretíkrát pri (osudovom) pohľade Michaela na Zuzanu pustili melódiu Vody..., už som sa neubránil smiechu. Takto vyzerá podľa tvorcovia vystavanie príbehu a vzťahu ústrednej dvojice? Bum a milujeme sa. Škoda. Najlepšia na tom bola naozaj Voda, čo ma drží nad vodou...20% ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Najmatnejší prírastok do série. Chýba tu dravosť dvojky alebo bezprostrednosť a naivita jednotky, toto je len trápny presladený gýč. Štáb si spravil peknú dovolenku v Afrike a doniesol odtiaľ niečo, čomu chýba ksicht. Filmársky sme sa síce posunuli a po technickej stránke vyzerá toto celkom k svetu, ale čo z toho keď je príbeh taká bezduchá telenovela. Ešte aj tie piesne tentokrát nič extra. Týmto som sa regulérne prenudil. 3-/10 ()

Wewy 

všetky recenzie používateľa

Nechápem, naozaj nechápem, prečo je tento film tak zle hodnotený. Sú to určite predsudky a hodnotenia od ľudí, čo si pozreli možno 5 minút a kritizujú všetko, každú hlúposť, čo nájdu. Treba si to totiž najskôr pozrieť a trošku sa zamyslieť, čo je dobrý film. Sto ľudí sto chutí, ale tu jeden po druhom hádže odpad ani nevie prečo. A no a čo, keď je to trojka, má to nápad tak prečo nie. Je tu krásne exotické prostredie Afriky, nápaditý a zaujímavý dej, krásne pesničky, romantika, plnohodnotné myšlienky zo života. Krásne. Podla mňa je trojka najlepšia. 5 hviezdičiek :-) ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Film je venovaný pamiatke Jozefa Urbana, autora titulnej skladby, ktorý tragicky zahynul. (Zdroj: skcinema.sk) (Raccoon.city)
  • Koproducenti filmu Vladimír Fruni a František Matik boli bývalý šéfovia nebankových subjektov BMG Invest a Horizont Slovakia. Subjekt Horizont Slovakia je zároveň uvedený ako jeden z výrobcov filmu. Jednalo sa o ľudí a spoločnosti, ktoré sa dopustili najväčšieho podvodu s nebankovkami v histórii Slovenska. Horizontu Slovakia a BMG Invest obžaloba vyčíslila škodu vyše 15 miliárd slovenských korún. Poškodených bolo 170-tisíc ľudí. Pre obidvoch koproducentov súd vyriekol trest 11,5 roka. Vladimír Fruni bol v roku 2002 chytený Interpolom v Chorvátsku a celkovo si odsedel 9 rokov, 4 mesiace a 26 dní. V roku 2011 ho podmienečne prepustili. V roku 2017 zomrel v Anglickom meste Burnley ako skladník vo veľkosklade. František Matik bol na úteku vyše 13 rokov až bol nakoniec chytený v Srbsku. Od roku 2016 sedí v najprísnejšej väznici na Slovensku v Leopoldove. V roku 2021 požiadal o podmienečné prepustenie, neúspešne. (Raccoon.city)
  • Hoci sa o Fontáne pre Zuzanu 3 hovorí ako o najhoršom slovenskom filme histórie, do slovenských kín si ho prišlo pozrieť 112 353 divákov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama