Reklama

Reklama

Nočná mora z Elm Street

  • Česko Noční můra v Elm Street (viac)
Trailer 1

Pětice dospívajících přátel, která žije ve stejné ulici, má sny o hrozivém muži se znetvořenou tváří, strašidelným hlasem a zahradnickou rukavicí s noži místo prstů. Jednoho po druhém terorizuje ve snech – kde platí jeho pravidla a jedinou cestou, jak před ním uniknout, je probuzení. Když ale jeden z nich zemře, ostatní pochopí, že se jejich sny staly skutečností a jediný způsob, jak přežít, je zůstat vzhůru. Kdesi v jejich minulosti se skrývá dluh, jehož splatnost právě vypršela. Aby se zachránili, musejí se ponořit do mysli nejzvrácenější ze všech nočních můr: Freddyho Kruegera. Legendárního zloducha hraje v současné verzi klasického hororu Jackie Earle Haley. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (623)

LihO 

všetky recenzie používateľa

Konečne nejaký horror, ktorý nie je založený len na krvi s cieľom znechutiť ( Saw ), ani na tom, že čím viac krát sa zľakneš, tým lepší to je horror ( Grudge, Final Destination, Resident Evil, ... ), ale na čakaní na smrť, nervoch, proste záberoch z ktorých miestami ide mráz po chrbte. Zranenia tam pôsobia dosť realisticky ( z 1cm hlbokej reznej rany nevystreknú 2 litre krvi ako u iných stupídnych horrorov ) a pridáva tak na pôžitku z pozerania. Tento film nie je nič extra, no nemám mu ani čo vyčítať... príjemné spracovanie, slušný scenár, primeraná hudba, realisticky pôsobiace efekty, absolútna nepredvídateľnosť deja... jednoducho horror na úrovni, ktorý sa oplatí pozrieť si :) ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Pokud by se to nejmenovalo NoES, možná bych dal tři hvězdy, takhle jsem pěkně nasranej a musím se přemáhat, abych dal aspoň ty dvě. No nebudu úplně krutej, ale bohužel, tohle dnes předběhne pomalu každej druhej slasher. Pro mě je toto trapná vykrádačka jměna, které se v původní sérii vyšplhalo na level, jež se pyšnil úplně jinou sadařinou. 40% ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

Je mi zle pri pomyslení, že toto je remake klasiky z ´84. Nijak zvlášť som nebol na vetvy ani z originálu (za tri) ale čaro filmu a charizma Freddyho v podaní Roberta Englunda je neodškriepitelná. Remake je nudný (nezaujímavé postavy), ľakačky absolútne nefungujú a Jackie Earle Haley (s rešpektom k jeho Rorschachovi) veľmi zlou voľbou spolu s jeho prezentáciou Freddyho diametrálne odlišnou od originálu – jasné, je to šialenec, ale nie je s ním sranda... Ešte horšie ako biedny remake Friday the 13th. Tvorcovia remaku Hellraisera nech sa neopovážia preobsadiť Pinheada! ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Som veľkým fanúšikom horrorovej série "Nightmare on Elm Street". Pôvodný film Wesa Cravena a jeho následné štyri pokračovania doslova zbožňujem. Preto bude pre mňa navždy jedinou ozajstnou Nancy iba Heather Langenkampová, jej milým mladý Johnny Depp a zaručene nikdy nikto neprekoná Roberta Englunda v tom ako stvárnil postavu Freddyho Kruegera. Túto mienku už u mňa žiaden remake nezmení. Aj keď tento z roku 2010 vôbec nie je taký špatný ako ho tu opisujú niektorí uživatelia. Pre mladú generáciu divákov, ktorí sa s Nočnými múrami stretávajú po prvý raz, je to mrazivé, horrorové predstavenie. Pre starých, skôrnatených, vyznavačov klasík to bude asi naozaj len strata času. Ja to vidím tak na necelé tri hviezdičky. *** ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Neočekávané se stalo Očekávaným! Pro mně tohle byla Bomba jako Prase!! Quantum Vydařených Lekaček, Spousty Kvalitního Gore.. Jízda jako Prase od začátku do KOnce.. Můj malý bratranec, který má 13 se dočista Posral!! Jednu hvězdu Ubírám,, Že Fredy už není Fredým.. šlo poznat, že to není Englund.. Ale já si pustil film v Domnění, že se budu Bavit.. a bavil jsem se Nadmíru! ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (26)

  • Jako poslední byla obsazena Katie Cassidyová. (Langy10)
  • Kyle Gallner utrpěl zranění břicha, když se při natáčení jeden z nožů na rukavici Fredyho neohnul. (HellFire)

Súvisiace novinky

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

26.12.2018

Noční můra v Elm Street už se jednoho remaku dočkala. Snímek z roku 2010 byl ale těžký propadák, a to jak po stránce finanční, tak i mezi diváky a kritiky. Studio New Line Cinema ale o pět let… (viac)

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (viac)

Vřískot pěkně postaru

Vřískot pěkně postaru

26.11.2009

To znamená se všemi, kteří přežili původní trilogii. Včetně Wese Cravena. Žerty stranou, v srpnu mu bylo rovných sedmdesát a pokud se naplní „hrozby“ scénáristy Kevina Williamsona, že Scream 4 bude… (viac)

Rorschach z Elm Street

Rorschach z Elm Street

06.04.2009

Přes 100 miliónů dolarů na celosvětových tržbách, to je víkendové skóre Rychlých a zběsilých. Znamená to snad, že duben se pozvolna stává součástí letní blockbusterové sezóny? Možná. Zhruba za rok,… (viac)

Reklama

Reklama