Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) sa vracia z vojenskej školy domov, kde na neho k jeho údivu čaká šťastne zamilovaná matka (Sela Ward) a s ňou aj jej nový priateľ. Volá sa David (Dylan Walsh) a s Michaelom sa tak trochu poznajú. Postupom času začína mať Michael z nového prehnane ochotného obyvateľa domu stále zvláštnejší pocit. Je naozaj tak dokonalý, ako ho vidí matka, alebo snáď ukrýva aj svoju temnejšiu tvár? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (225)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Pamätam si, ze v casoch ked som prvykrat videl OTCIMA (1987 a 1989) s Terry O´Quinnom, ma tieto filmy o nepolapitelnom psychopatovi vrazdiacich rodin a ludi v ich okoli velmi bavili a velku ulohu v tom vtedy zahral samotny skvely O´Quinn, avsak tento remake uz nemal to caro, aj napriek tomu, ze mi to pripadalo skoro ako kopia filmov, len prisposobene do dnesnej doby mobilnych telefonov a internetu. Mozno to sposobilo to, ze za poslednych 20 rokov som uz videl prilis vela podobnych filmov, takze ma tento uz nemohol tak ocarit, ako na zaciatku 90-tych rokoch. Dost mi pripominal aj DISTURBIU (2007) s LaBeoufom, ale na rozdiel od Otcima bol film trosku humornejsi, tym teda zabavnejsi so stupnujucim napätim a s este lepsim scenarom. Skoda, cakal som od tohto Otcima skvely psychac, ale moc sa nevydaril, cim nechcem povedat, ze by ma nudil, ale staci na jedno pozretie. ________ Dylan Walsh - (David Harris) +++ Sela Ward - (Susan Harding) +++ Penn Badgley - (Michael Harding) +++ Amber Heard - (Kelly Porter) +++ Sherry Stringfield - (Leah) +++ Paige Turco - (Jackie Kerns) +++ Jon Tenney - (Jay Harding) +++ ()

GodComplex 

všetky recenzie používateľa

Hmm, chutny thriller. Sice naprosto klasicka predvidatelna USA produkce, ktera na prvni pohled nijak zvlast nevynika, ale jsou to malickosti, ktere zapadnou a diky kterym to nakonec i pres to zapusobi pozitivne. V prvni rade atmosfericka hudba Charlieho Clousera, ktery se tentokrat krotil s vytvarenim uzasnych dark main themeu a zameril se vylozene na podporeni napeti, ktere bylo docela solidni a drzelo po celou dobu. Spravne vnitrne evil zaporak, ktery to zvladl bez zbytecneho prehravani a sexy blondyna, ktera vypadala jako Scarlet Johansson, ale ne tak nechutne. Kvalitni prumer. 6/10 ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

Film silne páchnuci po "júes prodakšn", ktorá tak dlho kombinovala a motala scenár tohto filmu, nasilu vkladala ľakačky založené na neočakávaných presunoch otčíma, až to všetko domotala tak, že od polovice som sa nehorázne nudil. Však čo veď , rozuzlenie poznáme všetci, ale malé ponaučenie z filmu zostáva. A to: Kompletná a fungujúca rodina - základná stavebná bunka každej spoločnosti! ()

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

V žánru horrorových thrillerů nepřináší "Otčím" nic nového. Nakonec je remakem stejnojmenného filmu z roku 1987., kterému se dostalo ještě dvou pokračování. Po mrazivé všeříkající úvodní titulkové sekvenci se nám představí hlavní postava snímku. Navenek sympatický, uvnitř ale řádně vyšinutý David nebo jak se mu to zrovna hodí, je posedlý být otcem v dokonalé rodině. Poté co jednu brutálně zlikvidoval se vetře do jiné....Vše začíná znovu. Rodinné večeře, každodenní rutina a běda, když není po jeho. Nevlastní syn Michael ale začíná tušit, že něco není v pořádku. Hra kočky no spíš kocoura s myškami může začít...Hlavním kladem tohoto nenáročného snímku je dobře fungující filmová rodina a nenásilně budovaná atmosféra, která dává zapomenout na občasné nelogičnosti v čase. ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

X-tý remake postaršieho hororu...ale tento nedopadol vôbec zle..náhodou Stepfather je celkom dobrý skôr thriller, ktorý si pekne buduje napätie - najmä vďaka hlavnému hercovi....remeselne zvládnutá kamera, dobrá voľba ostatných hercov - Dylan Walsh (Gossip Girl) je dosť dobrá voľba...celkovo Stepfather je síce predvídateľný, ale v rámci remakeov, ktorá sa na nás valia neustále je tento nadpriemerným... ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (4)

  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)

Reklama

Reklama