Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) sa vracia z vojenskej školy domov, kde na neho k jeho údivu čaká šťastne zamilovaná matka (Sela Ward) a s ňou aj jej nový priateľ. Volá sa David (Dylan Walsh) a s Michaelom sa tak trochu poznajú. Postupom času začína mať Michael z nového prehnane ochotného obyvateľa domu stále zvláštnejší pocit. Je naozaj tak dokonalý, ako ho vidí matka, alebo snáď ukrýva aj svoju temnejšiu tvár? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (225)

PROROK14 

všetky recenzie používateľa

Áno. Takéto niečo som si želal vidieť dnes podvečer. Po dvoch nezdarených filmoch prišiel tento triler ako na zavolanie. To napätie sa tomu nedá uprieť. Otčim s tajomnou minulosťou sa votrie do rodiny a skoro všetci sú happy. Ale zrnko podozrenia sa stále a stále zväčšuje až kým to neskončí celkom dobrým záverom. Ja som spokojný a nemám výhrady. 75% ()

ripo 

všetky recenzie používateľa

Tak toto tu už bolo - toto ste si museli pri pozeraní fimu povedať snáď 5x. Nič nové pod slnkom, dej predvídateľný, tempo nevzrušivé, amatérsky scenár a hádam len jedna ľakačka a prekvapivá scéna. Ale tá bola hneď na začiatku a tak bolo potrebné pretrpieť ďalších 90 minút. Neodporúčam ani za hmlistých novembrových večeroch .... ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

My stepfather is an alien! Jméno představitele otčíma (Dylan Walsh) nemohlo být pouhou náhodou, neboť jsem měl drtivou většinu stopáže pocit, že sleduji epizodu ze seriálu Beverly Hills 90210 (pravda, mírně stříknutou naleštěnými kuchyněmi Zoufalých manželek bez „satelitního“ sarkasmu). Že byl tu a tam někdo žduchnut ze schodů, či přiškrcen v mikrotenovém sáčku můj náhled nezměnilo (o napětí se starala leda tak hudba C.Clousera) a neuspokojivý konec pak už jen definitivně zasypal nevlastního fotra šesti stopami hlíny zapomnění. A teď něco o nymfomanské maceše.. ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Nudný a zbytečný remake. Jedna hvězda je za úvodní scénu, podle které se dal očekávat prima zážitek, další jedna za to, že jsem neusnul i v pozdních večerních hodinách. Celou dobu se tam nic neděje, ani finále mě příliš neprobralo z limbu. Pokud nejste fanda originálu, tak to klidně vypusťte a zvolte třeba Disturbii, která se točí kolem něčeho podobnýho, ale má úplně jiný grády. ()

GodComplex 

všetky recenzie používateľa

Hmm, chutny thriller. Sice naprosto klasicka predvidatelna USA produkce, ktera na prvni pohled nijak zvlast nevynika, ale jsou to malickosti, ktere zapadnou a diky kterym to nakonec i pres to zapusobi pozitivne. V prvni rade atmosfericka hudba Charlieho Clousera, ktery se tentokrat krotil s vytvarenim uzasnych dark main themeu a zameril se vylozene na podporeni napeti, ktere bylo docela solidni a drzelo po celou dobu. Spravne vnitrne evil zaporak, ktery to zvladl bez zbytecneho prehravani a sexy blondyna, ktera vypadala jako Scarlet Johansson, ale ne tak nechutne. Kvalitni prumer. 6/10 ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)

Reklama

Reklama