Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Nevím no, já zas dokážu pochopit, že žijí lidé, kteří jsou na tom mnohem hůře než já a život se s nimi moc nemazlil. Jasně, chodit s tím do TV je dost na pováženou, ale zvláště v případě nemocných děcek a rodičů co nemají prachy a chtěli by jim udělat radost – proč by jim někdo nemohl pomoct. To že z toho televize a je jedno jestli slovenské nebo české potom dělají „show“ je daň a ne všem se to líbí, ale je to tak. Já jsem na tom zas až tolik špatného neviděl, některé díly byli i dost emoční a to nejsem žádná cíťa (ne nebečel jsem u toho) – takže dávám průměr. ()

marrrrian odpad!

všetky recenzie používateľa

Je známe, že peniaze robia z ľudí zvieratá. No a tento program, neúprimne emotívny a hlavne pažravý po nešťastí druhých je zverstvo a Rozboril je tá najväčšia hyena. Asi taký je môj pohľad na túto formu pomoci ľuďom. Dobré srdce je tu len prázdna fráza a diváci sú radi, že vidia niekoho, kto má väčšie problémy od nich. Je mi z toho zle. Formou i obsahom to patrí pod čiernu zem. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Vila Rozborila osobne dvakrát nemusím (dávno sú preč časy, keď som si život nevedel predstaviť bez jeho nedeľných „Cestovín“), ale čo je pravda, to je pravda – je to profesionál, ktorý u mňa stúpol i práve vďaka veľmi nevďačnej relácii „Modré z neba“, ktorá je plná citového vydierania, avšak fakty nepustia – také veci sa naozaj dejú, tie veci sa ľuďom naozaj stávajú a to, že Rozboril o nich hovorí a ukazuje ich, je len vedľajší produkt. Navyše vidieť, že aj on má často problém s tým, aby ho niektorý "životný príbeh" nedojal/nevyviedol z rovnováhy. Ak by som bol ohľadom tejto relácie negatívny, tak rozhodne nie kvôli jej tvorcom, ale kvôli samotnej televízii, ktorá podľa mňa vypočítavo zaradila do svojej programovej štruktúry materiál, ktorý znásilňuje diváka. Ale na rozdiel od falošnej Brichtovej ("Pošta pre teba" - STV) ja Rozborilovi VERÍM. Berte, alebo nechajte tak. ()

ELDoctorow 

všetky recenzie používateľa

Vilo Rozjebal a jeho srdcervúce ľudské príbehy, ktoré vás zahrejú priamo u srdiečka, prípadne podobne ako mňa aj v oblasti rozkroku. Videl som dokopy asi dve a pol časti, aj to len keď som bol na návšteve, pretože dobrovoľne by som to nepozeral, ani ak by sa mi Rozdrbal vyhrážal, že na mňa poštve svoju armádu obhorených, rakovinovými nádormi obrastených jednorukých kripľov na vozíčkoch. Napriek tomu však reláciu neodsudzujem. Iste, priživuje sa na ľudskom nešťastí, ale aspoň tým ľuďom aj naozaj pomôže. Bolo by lepšie keby sa nik nepriživoval, ale ani im nik nepomáhal? Asi nie. Okrem toho účinkujúci vedia do čoho idú a robia to dobrovoľne, takže je to ich vec. To, že ja by som radšej zdochol, ako si nechať v telke pomôcť Rozmrdalom je už iná vec. A pridám aj zopár mojich stripov z Rozšukalom: Vilova modlitba, Modré z neba - Vatican Approved, MZN Špeciál, MZN directed by David Fincher ()

Pukancek 

všetky recenzie používateľa

Aj keď si to pozriem len raz za čas, myslím si, že nie je nič lepšie a úprimnejšie ako príbehy úplne obyčajných ľudí, ako je každý jeden z nás. a Je krásne sledovať, ako sa im plní aspoň malý kúsok toho, čo by si priali. Lepšie ako sledovať prominentov, ktorí majú všetko. také relácie neznášam (Smotánka a pod.) ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)
  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)

Reklama

Reklama