Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najzaujímavejšie príbehy zo súdnych spisov si našli cestu na televíznu obrazovku. Susedské spory, dopravné nehody, rozvody, boje o deti, pracovno-právne spory, trestné činy – to všetko a ešte mnoho viac ponúkne relácia Súdna šou. Spoznajte príbeh, vypočujte si argumenty oboch strán aj rozsudok a uvidíte, či by ste rozhodli podobne.

TV JOJ pripravila inscenovanie procesov, ktoré vychádzajú zo skutočných prípadov, ktoré sa preberali v slovenských súdnych sieňach. Produkcia relácie sa rozhodla ísť odvážnou cestou – na nakrúcanie používa nehercov, prípadne ochotníkov. V úlohe sudcov, prípadne právnych zástupcov či žalobcov sa objavujú profesionáli z právnickej brandže. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (187)

Slartibarkfast odpad!

všetky recenzie používateľa

Byl jsem svědkem několika dílů a musím uznat, že tak trapné představení jsem už dlouho neviděl. Věřím, že na tuto žluč televizní zábavy koukají snad jen opravdu škodolibí jedinci, nebo momentálně zaostalí. Když už jsou důvody soudního sporu k pousmání, ostatní je spíš k pláči, nebo skutečné psychologické drama pro otrlé. Rozhodně nedoporučuji divákům s alespoň drobnou dávkou soudnosti a vkusu a ostatním vzkazuji: "Kdo se bojí, sere v súdnej sieni!".. Pro vychutnání opravdových lahůdek a skutečného prostředí doporučuji zajít k normálnímu soudu, kam bývá normálně vpuštěna i veřejnost a není třeba se svíjet doma v křesle s křečemi z trapnosti způsobených touto kolosální hovadinou. 10% ()

Cement73 

všetky recenzie používateľa

No sranda najväčšia... Vždy sa dobre pobavím. Samozrejme jednoznačne prím vedú rozvody, keď sa človek nestačí čudovať aké dôvody ľudia majú. Súdna sieň je celkom milé osvieženie na poli dokumentov typu: "Stalo sa naozaj". Jo a neherci ktorí hrajú jednotlivé postavy sú občas absolutne excelentní. Velka sranda je tiež aj komentár na konci po súde, vždy nejaká totálna kravina... ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Táto televízna talk-show, ktorá je imitáciou skutočných súdnych procesov, je úplným vrcholom toho najúbožejšieho hereckého vystupovania. Neherci v úlohách svedkov, obžalovaných, poškodených, sudcov a ďaľších súdnych zriadencov sa snažia dramaticky priblížiť súdne konanie. Lenže jediné čo sa im darí je dokonale sa strápniť. Toľko hereckého primitivizmu neuvidíte ani v ochotníckom divadle niekde v Hornej Dolnej. Bez dlhého premýšľania to radím medzi odpad! ()

PROROK14 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom zaujímavé sledovať ako prebiehali skutočné súdne pojednávania doma v obývačke. Ale niektoré časti sú fakt trápne natočené. Možno ak by to točil niekto schopnejší ... ale to nič. Ale kto sa zaujíma o súdy a chcel by byť v budúcnosti právnikom, tak ho to môže veľmi zaujať. S odstupom času mi to teraz príde ako celkom dobrá relácia. 70% ()

Jimbopepo odpad!

všetky recenzie používateľa

Niečo otrasné...divákom, ktorí si v seriáli zahrajú, sa to dá odpustiť (hoci je to často smiešne a trápne), ale "profesionálni" herci v úlohe súdnej moci sú otrasní, hrozná slovenčina, neuveriteľne amatérske vystupovanie. No a samotné spracovanie prípadov by lepšie pripravil asi aj priemerný žiak základnej školy. Jednoducho odpad. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (9)

  • FIBO Na tvorbě pořadu se podílí odborní poradci a osoby s právním vzděláním, někteří z nich ztvárňují role žalobců či obhájců. Mezi mnohými diváky převládá domnění, že se jedná o skutečné autentické záběry ze soudních procesů. (FIBO)
  • Jana Buršáková, která ztvárňuje postavu soudkyně, ve svém osobním životě pracovala jako příslušnice sboru vězeňské a justiční stráže a pravidelně absolvovala semináře v oblasti práva. (FIBO)
  • Doposiaľ najsledovanejšia epizóda bola vysielaná 1. septembra 2008, sledovalo ju 452 tisíc divákov. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama