Reklama

Reklama

VOD (1)

Raz do roka sa džentlmenskí gangstri vedení Gordonom Cozierom (Idris Elba) vyberú na veľký záťah. Posledná banková lúpež jemu a jeho chlapom - Johnovi Rahwayovi (Paul Walker), A.J.-ovi (Hayden Christensen) a bratom Jessemu (Chris Brown) a Jakeovi Atticaovcom (Michael Ealy) – vyniesla slušné dva milióny dolárov, čo sa rozhodli osláviť v jednom z vychytených klubov. Ich radosť však rýchlo vyprchá, keď sa k nim pridá predčasne z väzenia prepustený Ghost (Tip „T.I.“ Harris) a požiada ich nielen o svoj podiel z lúpeže, pri ktorej ho chytili a strčili za mreže, a navyše im ponúkne ďalší mimoriadne lákavý kšeft! V hre je 25 miliónov dolárov, no má to háčik - majú totiž minimum času na prípravu, pretože prepad sa má uskutočniť už o päť dní. Hoci majú vážne pochybnosti o tom či Ghostovi môžu veriť, chamtivosť je predsa len o čosi väčší pán ako obozretnosť, a tak sa naplno ponoria do príprav geniálneho plánu na prepad dvoch peňažných transportov. Lenže ich úspech či neúspech na ich veľkú smolu nezávisí len od Ghostovej dôveryhodnosti... Na krk im totiž začínajú nebezpečne dýchať policajní detektívi Jack Welles (Matt Dillon) a Eddie Hatcher (Jay Hernandez), ktorí sú im neustále v pätách! (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (299)

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Režie zpackaná, scénář mizerný, takže za 2*, ale vzhledem k parádní finální bitvě s rusákama, kteří udělali za pár vteřin z 10* hotelového pokoje řešeto, jednu zvedám. Ta scéna byla vrcholem i po stránce technické, na rozdíl od tuctového zbytku. Ač obvykle akční scénář neřeším a logiku nehledám, tady nejde opominout "důležitou" hlavní linii příběhu bez emocí - pochybná banda zlodějů naletí na lep zrazenému parťákovi, zhrzenému milenci a ukradne 20 melounů jen proto, aby se odporná feťačka konečně mohla dostat domů. Go Home, Naomi. Takhle mi vyzněl slabý závěr a zároveň potvrdil skutečnou pozici policajta Dillona. Byl tam naprosto zbytečný. ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Jo, jo. Přesně takhle to dopadne, jste li zneuznaný režisérský génius, co před deseti lety natočiil jedinou nízkorozpočtovou sračku. Po ruce máte jen kameramana s parkinsonem, partičku černošských recitátorů, Homokina Skywalkera, který od Hvězdných válek kdovíproč pořádně nesmočil a vyčpělého Mata Dilinu, bytostně toužícího po exhumaci. Dále máte v zádech frajera s kopírkou, co si říká scénarista a Pačíno s de Nirem vás pošlou do prdele, i když měsíc campujete před jejich vilami v Malibu. Co s takovou situací? No nejlépe nelítostně zplagiátovat nějakou klasiku. Ať žije invence a originalita, která jde ruku v ruce s režisérskou zručností! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Odhodlaně stávám na straně práva a pořádku, ale na druhou stranu zase plně respektuji kohokoli, kdo připraví banky o jejich pečlivě nakradené finance. Z toho plyne, že tentokrát jsem se musel postavit před dilema, zda mám fandit zarputilému leč nijak zvlášť sympatickému poldovi nebo charismatickým zlodějům pravidelně dávajícím deset procent lupu na charitu. Nakonec jsem se rozhodl snímek sledovat bez osobní angažovanosti s tím, že se po jeho skončení vychytrale připojím na stranu vítěze, ale výsledkem bylo zjištění, že zdařile rozehranou hru postupně stáhly k průměru nešikovné filmařské náhody, které by i v mozku zabržděného forrestovic Gumpíka zasignalizovaly, že tohle si zasloužilo natočit líp. ()

sochoking odpad!

všetky recenzie používateľa

Povedal by som, že toto nie je akčná jednohubka, ale viac hubka- čiernohubka, v ktorej všetci zúčastnení boli na kokse, pretože toto bol jeden neuveriteľne rýchly film s neuveriteľne rýchlymi aktérmi a kamerou. Dokonca tí chuji stojac na pol metra od seba si všetko museli hádzať medzi sebou, aby to bolo ešte rýchlejšie asi !! Pre mňa to bol iba film s partou kokotkov, ktorí povyskakovali z poza gramcov a hádzali ostré držky ! ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

V hlavných úlohách napínavého akčného thrilleru hrajú Matt Dillon, Paul Walker, Idris Elba, či Hayden Christensen. Film mal spád a akciu a nezabudol ani na "dilemu" policajta, čo si môže vziať jednoducho prachy, keď sa ocitol v ťažký životnej situácii. Prepustená manželka, choré dieťa, hypotéka. Vyšetrovanie vnútorného oddelenia versus, ako sa k tomu postaví jeho parťák. Snímka tak svojim tempom a akciou dokáže prinútiť neodtrhnúť oči od celého diania a vychutnávať si každučkú sekundu skvelého akčného adrenalínového divadla. Za zmienku tiež stojí, že sa po celej stopáži objavujú odkazy na veľmi známe staršie zábery rôznych žánrov. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (10)

Reklama

Reklama