Reklama

Reklama

5 proti 5

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenzie (120)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát a pointa tejto relácie sa mi vždy celkom pozdávali. Dá sa na to pozerať a odpovede na niektoré otázky sú naozaj veľmi nápadité, že napokon dokážu vyvolať dokonca úsmev alebo smiech. A keby Bičan ubral zo svojho do neba siahajúceho hyper excentrizmu, tak by to bolo len a len prospešné. Bohužiaľ, Andrejko to nehorázne preháňa a napokon ten jeho prejav je skôr na škodu ako úžitok. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Len nedávno som písal komentár ku českej verzii tejto relácie. Takže vlastne len zacitujem svoje slová a niekoľko málo ešte na konec pridám: "Nie som vyznavačom takéhoto televízneho relaxu. Ale zopár častí rodinnej súťažnej relácie "5 proti 5" som videl. Pamätám si, že to uvádzal večne spotený a samozrejme ukecaný Petr Novotný. Musím uznať, že tento chlap má skutočne dar od Boha vtipne komunikovať s prostým národom. Na Slovensku túto reláciu moderuje nesympatický poloidiot Andrej Bičan. Samotná súťaž za moc nestojí, ale keď to dajú uvádzať ešte aj takému retardovi, tak to je skutočne katastrofa. Českej verzii dávam jednu hviezdičku práve za toho obézneho kecala Petra Novotného." Za primitívneho Bičana v slovenskom variante by som musel ísť hlboko do záporných čísiel, keby sa to dalo. Takto to aspoň rýchlo hodím do odpadu! ()

Reklama

PanJam 

všetky recenzie používateľa

Neviem ako vy, ale mne to ani doteraz neprerástlo cez hlavu a vždy sa teším na ďalšie nové časti. Rozhodne sa raz chcem zúčastniť tejto show, pretože patrí medzi moje obľúbené. Mnohí tu takisto kritizujú Andreja Bičana, ale rozhodne lepšie takýto trocha bláznivý moderátor, ako nejaký "suchý" nezaujímavý. Takže dúfam že sa raz tejto show súčastnim, budem môcť hádať najčastejšie odpovede a rád vám potom sprostredkujem moje pocity ;) ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Andrej Bičan je nielen skúsený moderátor.ale aj zabávač,ktorý má stále plné vrecká bláznivých nápadov a stereotyp tu rozhodne nehrozí.Nikdy totiž nie je dopredu jasné,ako sa súťaž vyvinie a akými scénkami prekvapí vtipný moderátor.Asi aj preto sa relácia drží na televíznej obrazovke dlhých 5 rokov a v STV prežila aj výmenu riaditeľov. ()

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Tato slovenská verze soutěžního pořadu je podle mne o třídu lepší než býval její český protějšek. Má totiž skvělého moderátora - celý pořad stojí a padá s Andrejem Bičanem. Bez zajímavosti nejsou ani odpovědi dotazovaných účastníků průzkumu. Pokud to jde, snažím se občas strávit půlhodinku před televizním zpravodajstvím s tímto pitvořícím se a vtipným chlapíkem. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama