Reklama

Reklama

5 proti 5

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenzie (120)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Andrej Bičan je nielen skúsený moderátor.ale aj zabávač,ktorý má stále plné vrecká bláznivých nápadov a stereotyp tu rozhodne nehrozí.Nikdy totiž nie je dopredu jasné,ako sa súťaž vyvinie a akými scénkami prekvapí vtipný moderátor.Asi aj preto sa relácia drží na televíznej obrazovke dlhých 5 rokov a v STV prežila aj výmenu riaditeľov. ()

LoLaa 

všetky recenzie používateľa

Musím říct / povedať, že mám trochu jiný názor, než většina hodnotících, kteří tvrdí, že česká verze tohoto "zábavného" pořadu je horší než ta slovenská.. Já jsem měla příležitost vidět obě verze a popravdě mám opačný názor, v ČR je sice nepříjemná dvojice moderátorů (obtloustlý zpocený Novotný + trapný Lesák), ale na Slovensku to není o nic lepší. Navíc otázky i soutěžící jsou v té slovenské verzi snad ještě "přiblblejší".. :D ()

Reklama

PanJam 

všetky recenzie používateľa

Neviem ako vy, ale mne to ani doteraz neprerástlo cez hlavu a vždy sa teším na ďalšie nové časti. Rozhodne sa raz chcem zúčastniť tejto show, pretože patrí medzi moje obľúbené. Mnohí tu takisto kritizujú Andreja Bičana, ale rozhodne lepšie takýto trocha bláznivý moderátor, ako nejaký "suchý" nezaujímavý. Takže dúfam že sa raz tejto show súčastnim, budem môcť hádať najčastejšie odpovede a rád vám potom sprostredkujem moje pocity ;) ()

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Tato slovenská verze soutěžního pořadu je podle mne o třídu lepší než býval její český protějšek. Má totiž skvělého moderátora - celý pořad stojí a padá s Andrejem Bičanem. Bez zajímavosti nejsou ani odpovědi dotazovaných účastníků průzkumu. Pokud to jde, snažím se občas strávit půlhodinku před televizním zpravodajstvím s tímto pitvořícím se a vtipným chlapíkem. ()

ac1976 odpad!

všetky recenzie používateľa

To snáď nemyslíte vážne! Tak sme si u nás v našej krásnej krajine vychovali ďalšieho mediálneho parazita, ktorému sa u nás nadáva CELEBRITA! Súťaž, ktorá obohatí a poučí rovnako ako superseriál Panelák, navyše to uvádza uvrešťaný psychoš Bičan, ktorý je rovnaký blb ako bol (vlastne stále je) Pročko, akurát nehvízda. Hnus! ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama