Reklama

Reklama

Tučniaky z Madagaskaru

(seriál)
  • Česko Tučňáci z Madagaskaru (viac)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrajú:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (160)

Vejrrr 

všetky recenzie používateľa

Super ... tvůrci asi udělali průzkum veřejného mínění s anketou "kdo je vaše oblíbená postava z Madagaskaru " ? Myslím, že se podivili, že to nebyl nikdo z hvězdné hlavní čtveřice, ale pozoruhodné množství procent připadlo na odpověd "Tučňáci" V této imaginární (ale přeci pravděpodobné) anketě bych dal taky hlas Skipperovi, Kowalskému, Ricovi a Pěšákovi. A udělat z toho samostatný seriál? Sázka na jistotu! ()

DoubleJo 

všetky recenzie používateľa

Skvele. Moje najoblubenejsie postavy z Madagaskaru v kratkych epizodach plnych akcie a vyborneho humoru. Najvtipnejsia postava jednoznacne kral Julien. Jeho napady a slovna zasoba nemaju v animovanych serialoch a filmoch konkurenciu..."I will do opposite of fail!".."You mean succeed?"..."No, no succeed, no one will be sucking seed"...Naozaj vyborna zabava, ktoru viac ocenia anglicky zdatni jedinci so zalubou pre slovne hry a jazykove nuansy. ()

Reklama

Phobia 

všetky recenzie používateľa

"Madagaskar" mi přišel jako poměrně snesitelný animáč s pár dobrými frky a tučňáci určitě patřili k tomu nejlepšímu, co film nabízel. Tak jsem naivně předpokládala, že by se mi série krátkých anekdot s tímto legračním military ptactvem mohla zamlouvat. Jediná epizodka mě krutě vyvedla z omylu: nebavila jsem se, ba co hůř - sralo mě to. Nevím, nakolik je odpovědný český dabing, ale tohle je chabý infantilní kýč s humorem pro batolata. 30% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Skipper, Rico, Pešiak a Kowalski sú štyria tučniaci žijúci v New Yorkskej ZOO, ktorí svoju filmovú kariéru odštartovali ako vedľajšie postavičky v úspešnom animovanom filme "Madagaskar". Tam síce len sekundovali ústrednému kvartetu zvieracích postavičiek (lev Alex, zebra Marty, žirafa Melman a hrošica Gloria) , ale už vtedy výrazne vynikali svojim originálnym, militárnym humorom. Tým pádom si vykoledovali vlastný televízny seriál. Sériu krátkometrážnych zábavných príbehov, v ktorých dostali dostatočný priestor sa realizovať. *** ()

Litsarch 

všetky recenzie používateľa

Mám rád Madagaskar, ale co udělali tvůrci z tohoto, z toho mi jde hlava kolem... Hrozná animace, nevtipné vtipy a HROZNÝ dabing... Takhle zkazit Jelimána a roztomiloučkého Morta, grr, za to by někdo zasloužil pár facek... Měl jsem co dělat, abych dokoukal první díl... Na další prostě nemám... Veliké zklamání a hvězdička za Morta... ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)
  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)

Reklama

Reklama