Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (viac)
Trailer 3

Jedna z najúspešnejších animovaných sérií na svete sa vracia v roku 2016 vo svojom zatiaľ najväčšom komediálnom dobrodružstve Kung Fu Panda 3. Poov stratený biologický otec sa nečakane objaví a odcestuje spolu s Poom do tajného pandieho raja, kde sa stretnú s novými pandími postavami. Ale keď Kai, zloduch s nadprirodzenými schopnosťami, preletí Čínou ako víchrica a začne porážať všetkých majstrov kung-fu, Po musí urobiť nemožné: naučiť dedinu plnú ťažkopádnych bratov umenia kung-fu, aby sa z nich stalo neohrozené společenstvo Kung Fu Pánd. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (28)

Trailer 3

Recenzie (306)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobré zakončenie celej série. Mal som strašné nutkanie dať plný počet, ale ešte si na to počkám. Kung- fu Pandu mám rád kvôli všetkým tým odkazom, Jackie Chanovi a celému tomu úžasnému, mystickému prostrediu, ktoré je v spojení so Zimmerovou hudbou neodoľateľné. Vtipy sú omnoho istejšie ako v prípade druhej časti a celková mytológia a presah prekračuje predchádzajúce diely či už do myšlienky, alebo do prevedenia. DreamWorks už nejakú dobu nakopáva Pixaru zadky a myslím si, že je to hlavne ich rozmanitosťou s akou tvoria príbehy a svoje postavičky. Kung - fu Panda sa radí rozhodne k najlepším animovaným trilógiam aké vznikli. A ja som si ju užil do sýtosti. ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně dobré završení trilogie o dračím bojovníkovy. Kung fu Pandu mám rád, jelikož se mi nezprotivila jako Shrek, Madagaskar a další ždímané animáky. Nejvíce jí v tomto důsledku ublížil televizní seriál. Kung fu Panda 3 je velmi povedený animák, který opět si jede svoje. Od perfektně nasnímaných soubojů, kterým nechybí osudovost a epické momenty, perfektní 2D flashbacky, až po fajn humor, jenž neomrzí. Je to sice nastavovaná kaše, ale i tak si díky ní uvědomíte, jak moc je postava Poa a zbytku, sympatická, že jím leccos odpustíte a budete se bavit. A i samotný příběh si je toho vědomí a proto nám dává to co chceme vidět. Některé momenty jsou trochu zbytečně dlouhé a nebo neustále opakují stejný vtip dokola a dokola. Potěšil nový záporák, velmi zajímavý konec a Po senior. Kung fu Panda 3 je příjemný třetí díl o dračím bojovníkovy, který přesně nabídne to na co jsme zvyklí a kupodivu to stačí, a kdo chce více musí ke konkurenci. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Pre fanúšikov série filmov "Kung Fu Panda" je podľa mňa tento film určite povinnosťou vidieť, no nemyslím si, že by sme ani my ostatní ostali o niečo ukrátení. Aby som sa však zbavil svojich povinností, lebo je toho veľa čo chcem pochváliť, začnem najprv s tými pár vecami, ktoré mi na filme trošku prekážali. Prvá vec je fakt, že mám pocit, že všetky filmy zatiaľ majú presne ten istý koncept a je to jemne rušivé, keď vidíme Poa, že si zase prechádza udalosťami, ktorými si už prešiel, len myšlienka je iná. Plus miestami je to trošku až do miery fantasy, že sa tomu nie úplne dá veriť. Ale teraz o tých pozitívach, ktorých je tu neúrekom. V prvom rade animácie. Páni, tie sú úplne nádherné. Využíva to viacero štýlov a všetky fungujú. A to je vidno už v úvodnom Dreamworks logu, ktoré je tentokrát náramné. Postavy sú stále tie, ktoré máme radi a chceme ich sledovať. Plus J.K. Simmons je skvelý parchant v tomto filme. Radosť sledovať. Dokonca si myslím, že jeho súboj je veľmi dobre odvedený. Plus humor filmu neustále funguje náramne. Stojí za to. Plus tiež je super vidieť, že Po nie je vo všetkom skvelý. Stále sa musí veľa učiť a najmä mu nechýba stále jeho večný zmysel pre humor. Podľa mňa je tretí Panda film skvelým animákom, ktorý určite poteší malých i veľkých. Stojí za to vidieť. Hodnotenie: A- ()

Lukyn007 

všetky recenzie používateľa

Druhé pokračování o Dračím bojovníkovi se nese ve stejném duchu jako předchozí filmy. Se všemi klady i zápory. Komické vyobrazení záporáka i akčních scén škatulkují nové dobrodružství k průměrným animákům, ale sonda do Poovy duše nakonec balanc mezi ryze dětským a dospělým snímkem udržela. Jako závěr trilogie bych to bral všemi deseti, třebaže je to nejslabší díl. 65% ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Už je to déle, co jsem viděl první dva díly u kterých jsem se velmi dobře bavil. Trojka tedy uzavírá trilogii (ačkoliv jak víme u Doby ledové a Shreka, na trilogie se u animáků nehraje) boss fightem s jedním velkým záporákem, o kterém samozřejmě nikdo nikdy neslyšel :D a objeví se i ztracený Poovo otec. Předpokládám, že se v příštím díle vrátí i matka ze záhrobí. Nicméně, trojka je hodně orientovaná na Čínu (knedlíčky kam se podíváš), což vzhledem k zasazení dává smysl, ale nyní je to ještě více patrné. Gagy jsou samozřejmě také cílené na nejmladší publikum, ovšem překvapilo mě, že jsem se nakonec i potřetí dobře bavil a častokrát zasmál i u naprosto (záměrně) pitomých scén. Proč tedy ne? Na pátou dobu ledovou ale budu sbírat síly mnohem více...7/10...[31.3.2016_Cinema City_Slovanský dům] ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (14)

  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Okrem amerických tvorcov sa na filme podieľali aj technici zo Šanghaja a miestna pobočka Oriental Dream Works. (martin1m2)
  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)

Súvisiace novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (viac)

Reklama

Reklama