Reklama

Reklama

Skupina policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Banda zločincov, ktorá ho má na svedomí, sa ukrýva vo výškovej budove na predmestí Paríža. Tam sa po zuby ozbrojení policajti vydajú. Trestná výprava sa nepodarí, no všetkých  začnú ohrozovať zombíkovia, ktorí sa znenazdajky odkiaľsi vyroja. Ak chcú policajti, aj ich protivníci prežiť, musia spojiť svoje sily. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (194)

ghatos 

všetky recenzie používateľa

Francouzi si za poslední dobu udělali dobré jméno v hororech, proto jsem se rozhodl dát šanci La Horde. Zvolil jsem špatně. Zombíci jsou (nejen) tady nudní. Nekonali se ani žádné velké gore orgie. Jen dvě scény stojí za povšimnutí (pytlík a bratr). Vadil mi taky prapodivný střih a zrychlené záběry při akci. Největším zážitkem z celého filmu je česká stopa, to se opravdu často neslyší :) ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Zopár extra drsných polišov a gangstrov a jeden dôchodca (veterán z Indočíny) v slumovom činžiaku obklopenom zombie apokalypsou. Scenár nestojí za zmienku, hrdinovia sú napospol nesympatickí a miestami to nie je dobre zostrihané, ale... Šlape to parádne a záverečná frajerina s mačetou v garáži a guľometom v úzkej pivničnej chodbe to u mňa takmer vyhnala na štvrtú hviezdu. Tá nekompromisnosť ma bavila. 7/10 ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Policajná jednotka, ktorá pozostáva z policajtov a jednej ženy, chcú vtrhnúť do bytu gangu, aby odplatili smrť svojho kolegu, len sa to posralo a ten gang ich zajal a jedného aj zabil, len to bola predohra k očakávaným zombie. Nech si myslí, kto chce čo chce, ale toto je jeden kurevsky nadupaný film plný akcie s hemžiacimi sa zombie. Tu nečakajte, že zombie imitujú tučniakov alebo ho môžete, len tak premôcť holými rukami, tu je znázornená zombie ako špinavo až kurevsky krvilačná beštia s prvkami upíra. Je rýchla a aj silná, ale hlavne hladná. Mám rád zombie filmy a zombie filmom som dal aj slabé hodnotenia aj keď sa pohybovali v červených číslach a zas naopak slabým hodnoteným filmom som nasúkal aj najvyššie hodnotenia a bavia ma viac akčné zombie filmy, tak to je, ako aj tento. A aj postavy ma bavili ,boli čisto chrapúnske svine, ale mali drsné hlášky. Je pravda, že ten totálne nepríjemný zvuk, čo vydávali zombie má dosť rozčuľoval. Pár vyšinutých gangstrov, zmätený policajti a jeden starký z krompáčom, a k tomu rozhádzané dialógy viac menej o ničom, aj to je v tomto filme. Ja vám poviem, čo je to Hardcore. Má to veľa chýb, hlavne dialógy, ale aj postavy sa chovali debilne. Ale spokojnosť na mojej strane je. Masky boli obyčajné ale realistické. Gore tak toho bolo veľa a tu som spokojný. Tento film má od dokonalosti ďaleko, ale hlavne, že som sa bavil. ()

Flaxik 

všetky recenzie používateľa

Tlupa protivných kreténů plánuje, jak co nejlíp přijít o ty svoje hnusný kejháky, což se jim postupem času celkem daří. Nevím, komu jsem přál víc, aby co nejdřív chcípnul. Tenhle casting musel stát za to, nevím co bylo hlavním kritériem, ale nebyl to ani vzhled ani schopnost hrát. Jediná slušná scéna byl indočínskej dědek kostící zombíky v chodbě v arnoldově stylu. Asi zatím nejslabší zombie film, co jsem viděl. ()

chaometic 

všetky recenzie používateľa

Neříkám, že ten film byl kýč, ale žádná velká sláva to taky nebyla. Film budí celkovým dojmem velmi zmateně hodně blbých hlášek, zvlášt té ženské ( tu bych nechal sežrat hned na začátku). Mimo jiné dal bych plus navíc díky bitce na tom autáku. Zapoměl jsem zmínit jistou podobu s filmem Left for dead(pc game) Ptám se, kdy na točí zase nějaký pořádný Zombie horrory? La horde mezi ně určitě nepatří. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)
  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)

Reklama

Reklama