Reklama

Reklama

Skupina policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Banda zločincov, ktorá ho má na svedomí, sa ukrýva vo výškovej budove na predmestí Paríža. Tam sa po zuby ozbrojení policajti vydajú. Trestná výprava sa nepodarí, no všetkých  začnú ohrozovať zombíkovia, ktorí sa znenazdajky odkiaľsi vyroja. Ak chcú policajti, aj ich protivníci prežiť, musia spojiť svoje sily. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (194)

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Zase tak krvavé a drsné to nebolo, ako avizovali niektorý v svojich komentoch. Miestami je krvi dosť, akčné scény sú vynikajúco zvládnuté a gore je na špičkovej úrovni. Celý film však brzdia tony vykecávania a zamotané vsťahy hlavných postáv. Ani občasný trápny žart filmu veľmi nepomáha. Ale ja som sa celkom bavil takže 60%. ()

Flaxik 

všetky recenzie používateľa

Tlupa protivných kreténů plánuje, jak co nejlíp přijít o ty svoje hnusný kejháky, což se jim postupem času celkem daří. Nevím, komu jsem přál víc, aby co nejdřív chcípnul. Tenhle casting musel stát za to, nevím co bylo hlavním kritériem, ale nebyl to ani vzhled ani schopnost hrát. Jediná slušná scéna byl indočínskej dědek kostící zombíky v chodbě v arnoldově stylu. Asi zatím nejslabší zombie film, co jsem viděl. ()

Reklama

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Francúzska nová krvavá vlna sa rozhodla do svojho portfólia pridať aj nejakú tu silno krvavú zombiečinu. Čo sa však tvári ako nepretržitý adrenalín, je v skutočnosti zamaskovaný drsný akčný záver, ku ktorému sa šlape miestami v nudnom tempe. Silní a bežiaci zombieci si to tu rozdávajú s drsnými policajtami a drsnejšími gangsterami v chátrajúcom činžiaku vymaľovaného vkusnými krvavými škvrnami. Ja som osobne rád za takýto vkusný filmík, ktorý nedehonestuje zombiekov ako je to v poslednej dobe zvykom, no napriek tomu tento subžáner ani nikam neposúva. Neva hlavne, že je Hardcore :D. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhý době vidim pořádnej zombie film se skvělou atmosférou?? o.O Neuvěřitelný, a já se bál že si budu na do smrti pouštet Romerovu ságu a Planetu teror furt dokola a tohle bylo překvapive super. Drsný postavy zavřený v jednom paneláku, atmoška je parádní, hudba taky, děděk s kulometem..ten konec mě ale nasral. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Po kratkym uvodu se da dohromady skupinka drsnejch poldu se skupinkou drsnejch zabijaku a rozhodnou se dostat ven z panelaku plnyho potvor pripominajicich neco mezi zombikama a upirama. Vse je to radne temny, syrovy a krvavy, takze jsem se docela tesil, co bude nasledovat. Jenze misto toho, aby se furt masakrovalo, tak vetsinu casu zabiraj nekoncici hadky a rev, kdy se postavy neustale o necem dohadujou, chovaj se jak kreteni a neni tu ani jedna, ktera by byla cloveku sympaticka nebo mu na ni zalezelo. Nejbliz k tomu ma asi tlustej, nechutnej dedek s kulometem a sekerou, kterej hazi hlasky a masakrovani si uziva. Takze nebejt toho, ze vic jak pulku filmu vyplnujou pouze otravny hadky, byla by to prijemna jednoducha brutalni jizda s desitkama mrtvol a litrama krve, ale takhle jen 3*. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama