Reklama

Reklama

Skupina policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Banda zločincov, ktorá ho má na svedomí, sa ukrýva vo výškovej budove na predmestí Paríža. Tam sa po zuby ozbrojení policajti vydajú. Trestná výprava sa nepodarí, no všetkých  začnú ohrozovať zombíkovia, ktorí sa znenazdajky odkiaľsi vyroja. Ak chcú policajti, aj ich protivníci prežiť, musia spojiť svoje sily. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (194)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Prehnitý proti hnijúcim! Drsný policajti na súkromnom záťahu proti drogovým dílerom narazia na hromadu zombíkov, takže samozrejme musia spojiť sily v boji proti plesnivým hordám nemŕtvych obyvatelov paneláku. Prvé stretnutie so zombíkom čo má sáčok na hlave je podarené a krvavé, ukončené rozstrelením hlavy brokovnicou. Ďalšie stretnutia už sú podstatne fádnejšie, bez nejakých tých gore efektov a všetci tý drsňáci si furt vzájomne mávajú búchačkami pred ksichtom, takže zombíkov ani netreba, oni sa tí kreténi pozabíjajú aj sami. Napokon sa predsa len rozbehne hromadné zabíjanie plné digitálnej krvi. Najvýraznejšou postavičkou je šialený vojnový veterán čo hádže hlášky a pobehuje s guľometom. V pamäti mi utkvela scéna v ktorej jeden z magorov rozmláti zombíkovi hlavu o stĺp a reve pri tom "som skurvený Nigérijčan"! Záver je potom depresívny ale aj pomerne blbý. Takže priemer. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Celkom obyčajný, štandardný zombie film. Je tu plno akcie, naháňačiek, krvi, pár lakačiek.... jednoducho všetko čo k akčnému hororu patrí. Má však jednu veľkú chybu. Ide o tuctovku veľmi rýchlo zabudnuteľnú a zbytočnú, pretože podobných filmov sú plné sklady, je ich už tak veľa, že sa stávajú jedným a strácajú svoju osobitosť a jedinečnosť. Verte mi... viem to, z vlastnej skúsenosti. Totiž na konci filmu som si uvedomil, že vlastne som to celkom nedávno videl, ale jednoducho mi vyfučal z hlavy :) 50/100 ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Francúzske horory tkzv. novej vlny ma doteraz zväčša nesklamali a sklamaním pre mňa určite nie ja ani La Horde, ktorej sa v našich končinách dostalo pokryteckého distribučného názvu Zombie Apokalypsa. Tvorcovia filmu si príliš nelámu hlavu s nejakým scenárom alebo dejovou zápletkou a hneď od začiatku idú priamočiaro na vec - ošarpaný panelák v drsnej časti Paríža, nebezpečný nigérijsko-cigánsko-tatársky gang vs. partička neortodoxne postupujúcich policajtov a neúnavne útočiace hordy zombíkov, dôvod výskytu ktorých sa ani nepokúšajú vysvetľovať. Je to celé proste iba o akcii, gore a nemŕtvych kamarádičkoch, ktorí tu sú nezvyčajne rýchli, húževnatí a odolní. La Horde je celkom príjemným osviežením momentálne trochu strnulo pôsobiacej hororovej scény, ktoré kvalitatívne o čosi málo predčilo minuloročný francúzsky zombie flák Mutants. ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Francúzska nová krvavá vlna sa rozhodla do svojho portfólia pridať aj nejakú tu silno krvavú zombiečinu. Čo sa však tvári ako nepretržitý adrenalín, je v skutočnosti zamaskovaný drsný akčný záver, ku ktorému sa šlape miestami v nudnom tempe. Silní a bežiaci zombieci si to tu rozdávajú s drsnými policajtami a drsnejšími gangsterami v chátrajúcom činžiaku vymaľovaného vkusnými krvavými škvrnami. Ja som osobne rád za takýto vkusný filmík, ktorý nedehonestuje zombiekov ako je to v poslednej dobe zvykom, no napriek tomu tento subžáner ani nikam neposúva. Neva hlavne, že je Hardcore :D. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Úplne zbytočne a komplikovane kritizovaný zombie clip " de France ". Je zrejmé , že " horda " sa plaví po vodách , ktoré rozvírila Milla J. so svojím Residentom a Danny B. k tomu prisypal svojich 28 dní. V dnešnej dobe sa toho kolo živých / mŕtvych veľa nevydupe -nehovoriac o tom , že cam / style je zaužívaný , až by som povedala - preužívaný , zabetónovaný a otravný zároveň , ak k tomu prirátam vzdialený , akoby Besson producent / feeling - tak je to len ďalší krvavý výlisok z továrne , kde sa rodia zombíci. Zombie tému nestíha už ani papá Romero ( no počkám si na druhý dych ). Fandím však každému jednému režisérovi , ktorý sa pustí do týchto mútnych filmových vôd. Čiže takto - je to pohodová sobotňajšia zombie noc ( pre Mňa ) - kryštálová 3ka ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama