Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (96)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Za tých pár korún slušné. Zo začiatku to vyzerá, že pôjde o explotation (ne)nápadne inšpirované francúzmi, no to sa to ono iba tak tvári, zrazu sa to zmení, zvolní a skončí niekde pri klasickom americkom hororovom undergrounde, tentokrát pre zmenu s nápadom a príjemnou záverečnou pointou. Keby sa tej romantike v závere dalo aspoň trochu veriť, mohlo to byť za štyri. A tiež keby hlavnú mužskú úlohu nehrala neschopná atrapa Brandona Leeho. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Dobrý nápad (sexy spútaná zombie), zaujímavý teenagerský príbeh bez jedinej sympatickej postavy, prekvapivé zvraty (pes, benzínka, koniec) a podarená atmosféra s nejakým tým shock momentom (ako som sa strhol keď sa mu do sna zaplietla zombiemrdka a bafla =)) a prekvapivo remeselne natočená divnosť je na svete. Thumbs up! ()

Reklama

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Divnej film, kterému se sice nedá upřít jistá dávka originality a to navíc v žánru, kterej už je mrtě vylouhovanej (zombies), ale po většinu stopáže jsem se ukrutně nudil. Nevím přesně, co tím chtěl básník říct, jestli chtěl vypíchnout, že všichni máme možnost volby a každej si za svoje jednání zodpovídá sám, ale jakž takž zajímavej námět zabíjí jeho provedení. Ty dvě hvězdy jsou teda za jinej pohled na zombie horory (i když těch žánrů se tu mísí víc) a taky za fajnou hudbu, jinak spíš zklamání. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zaujímavý nápad, hoci nebol celkom využitý. Dvaja chalani objavia v opustených priestoroch starého blázinca spútané dievča, ktoré sa ukáže byť nesmrteľné... Čo s ním? To je otázka, ku ktorej sa obaja stavajú odlišným štýlom; jeden ju chce ako svoju sexuálnu otrokyňu, druhý má v pláne ju pustiť na slobodu. Všetko sa však samozrejme zamotá viac než by čakali a Deadgirl im prichystá ešte nejedno prekvapenie. Nejedná sa o čistý horor, hoci film ponúka viacero napínavých i krvavých scén, je v ňom natlačený žánrový mix a tak sa ku slovu dostane aj teenage romanca či čierna komédia. Vadilo mi však, že filmík nevyužil svoj potenciál - na to aký mal dobrý nápad nešiel moc do hĺbky a tak na mňa pôsobil trochu plocho, akoby sa tvorcovia sami vzdali vyšších ambícií. Za pozretie však Deadgirl určite stojí, ubehne ako voda a nenudí. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Né. Zmršený dobrý nápad. Zápletka: dva outsideři se místo školy vydají do prostor starého opuštěného blázince, v jehož útrobách najdou tělo na první pohled mrtvé dívky. Ta je ale k jejich překvapení stále naživu, a to i poté, co ji několikrát za sebou zabijí. A pěkně dravá, vychrtlá mrcha je to. Tak co s ní..... svázat a šukat přece. První půlka by šla, jenže pak to zabředne do teenagerských sraček a nezajímava, navíc hlavním hrdinou je mně nesympatický emo typ. Mrtvá holka mohla být hezčí. Jako film to pořádně nemá hlavu ani patu - onen 'slepenec žánrů' (včetně romance) a podivnost mi v tomto případě přišla na škodu. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama