Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo voľnom pokračovaní úspešnej filmovej komédie Bobule budeme sledovať ďalšie eskapády dvojice kamarátov Honzu (Kryštof Hádek) a Jirku (Lukáš Langmajer). V penzióne, kde pracuje ako čašník, sa Jirka zapletie s mladým krásnym dievčaťom, ktorej otec (Jiří Krampol) má o nápadníkoch svojej dcéry úplne iné predstavy. Po úteku pred jeho hnevom sa Jirka potrebuje ukryť a utečie na južnú Moravu za kamarátom Honzom, ktorý tu žije s Klárou (Tereza Voříšková) na dedovom vinárstve. Aj keď je Honza vinár – začiatočník, púšťa sa do náročnej výroby slameného vína. To si však vyžaduje znalosti, fortieľ a vrcholné umenie skúseného vinára. Honza nielenže čelí neúspechu, ale po nečakanom príchode kumpána Jirku sa jeho život obráti naruby. Jirkova slabosť pre ženy totiž dokáže zmeniť Honzov pohodový pobyt vo vinárstve na zápas o holý život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (659)

kikuka 

všetky recenzie používateľa

V natrieskanom kine som sa cítila hlúpo. Okolo mňa sa ľudia smiali a mne tie hlášky rodičovskej generácie vôbec, ale vôbec nesadli do filmu pre mladšie generácie, resp. som nepochopila tento crossover. Variácie na rodičov z Transformers2 mi neprišli vtipné (to ani v Trans2), variácia na Jirku Korna z Draculu podobne. Keď chlapci tretíkrát skončili v situácii, že sa opili a potom niečo porobili, alebo sa len opili, alebo najprv niečo vyviedli a potom sa opili, spomenula som si na hodiny jógy a pranajámu. Snáď bez pokusov o napätie a komiku by to bol príjemný gaučový film (rozumej:prídeš domov s teplotou, šlahneš acyl a hybernuješ). Možno. O Bobuly (snáď je to to správne y/i) sa to s prižmúrenými očami a dobrou dekou povedať dá. ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Ako vytvoriť z príjemnej oddychovej komédie, ktorá zavetrila českými vodami nezaujímavú kamerovú jazdu Moravou?...jednoducho, dať do inému režisérovi, ktorý českú Megan Fox - Terezou Voríškovou, ktorá aj vie hrať odsadil na druhú koľaj...dosadenie hereckej estrády - Krampol, Korn a spol...vytvorenie trápnej komédie, ktorá ničí posolstvo Bobúl...proste mimo kamerovej jazdy, príjemnej pohodičky..tak 2Bobule neposkytujú nič, kvôli čomu sa oplatí vidieť tento film..nerátam Terezu Voríškovou ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Nečekal jsem že druhý díl Bobulí bude směle atakovat "špičkové" novácké produkce. Stalo se. Lukáš Langmajer je dozajista nejméně sympatický herec co se ve filmu vyskytuje. Dokáže mě taky urvat když půlka moravské vesnice má pražský přízvuk. To už si opravdu ti herci mohli dát více záležet, podobně jako to dokázali pánové Postránecký nebo Táborský. Film má tak strašně slabou dějovou linii, že jsem jen nevěřícně kroutil hlavou kdo tento scénář mohl vůbec vypustit. Tereza Voříšková nehraje, jen se hezky tváří a Kryštof Hádek také 0. Pochvalu si zaslouží snad jen dvojice policajtů a pan Lipský, který se vyskytuje pouze nahodile. Resumé: Kameňák vs. 2Bobule = remíza. ()

honajz odpad!

všetky recenzie používateľa

Morava v reklamním hávku, s příběhem plným logických děr a v podstatě i s nesympatickými herci. Asi dva skutečně vtipné vtipy (včetně bankomatu). Hezký Mikulov. Ale i na letní komedii spousta otázek - proč Voříšková zůstává s chlapem, který se jen ožírá a barák mu padá na hlavu? Z čeho žijí? Jak to, že zůstali zavření ve sklepě, že hospodskou nenapadlo, že neodešli a nešla to zkontrolovat? (Minimálně večer.) Prostě je to celé postavené na vodě, nedotažené, násilím vedené k happy endu, postavy jsou životnější v Babovřeskách než tady. A Moraváci zas podaní pražským pohledem, hlavně jak všichni chlastaj. Plus spousta reklam až moc do očí bijících. Btw, Voříšková fakt neumí hrát, a nedej Bože, když má zahrát nějaké emoce! ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Ani nevím, jestli jsem to čekal lepší nebo horší, než to ve skutečnosti bylo. Samozřejmě jednička je lepší, to je jasný. Chybí zde víc té pravé jihomoravské atmosféry, a naopak je tu mnohem víc trapných momentů a celý příběh je takřka o ničem. Kamera a hudba funguje docela dobře, ale co bych především zdůraznil jsou dvě nádherný holky, které zde hrají. O té první se ani nemusím zmiňovat, to je nám všem už docela známá Terka Voříšková, která má prostě své kouzlo, ale v tomto pokračování jí přibyla velká konkurentka, která je snad ještě o chlup hezčí a to Janča Pidrmanová, o té doufám ještě hodně uslyšíme. Celkově však musím hodnotit podprůměrně, protože scénárista s režisérem byli bohužel (a na rozdíl od herců) málo nametení. :-D 40% ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (25)

  • Lubomír Lipský má v tomto filmu svou jubilejní stou filmovou roli. (Taninaca)
  • Když prolezou kluci dírou ve zdi, kterou ve sklepě udělal Honza (Kryštof Hádek), tak Jirka (Lukáš Langmajer) prohlásí, že by jí měli zadělat zpátky. Když s tím začnou, tak už je ale díra skoro zadělaná. (Duoscop)
  • Producent Adam Dvořák si během natáčení vyzkoušel profesi kaskadéra, když dubloval Langmajera při pádu na kole. Dubloval též za Hádka a Krampola, během jedné jízdy v autě dokonce i Marii v dámských šatech. Protože se do nich nevešel, měl je vzadu přelepené lepicí páskou. (Taninaca)

Reklama

Reklama