Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (76)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Takács se po pavoucích a bůh ví čím ještě pokouší natoči katastrofický film. Ale kde jsou třeba takový Ice spiders aspoň zábavný tam je NYC zatraceně nudný. Efekty mi u filmu nikdy nevadí, blbosti odpouštím, hlavní je že film nenudí. Ale bohužel tady i když má zajímavý provedený a nápad tak dost nudí, scény pod rukou sochy bych úplně vypustil protože jsou naprosto nezajímavé, škoda že nakonec nedostalo víc prostoru ono tornádo, takhle koukáme jen na bandu pošahanců co se snaží zastavit tornádo, film nepostrádá ani většinu klišé, jako třeba vláda která to chce udělat po svém. Efekty jak jsem řekl mi nevadí a proto jsem si film užil ještě víc. Jenom prosím režiséra Takácse, i když vím že nic podobného jako skvělé The gate už nenatočíš, kašli na ty katastrofické filmy(nomen omen) a toč blbůstky se zvířatama typu Mosquito man či Mega snake, u těch se člověk aspoň nenudí. ()

Kaucuk odpad!

všetky recenzie používateľa

Bože ten závěr vypadal fakt na pokračování...teda byl bych rád, kdyby si některé filmy tvůrci nejdřív sami pustili, než to vypustěj do koloběhu filmového průmyslu. Takhle chabý triky a milionkrát přehrávaný scény mě opravdu uzemňovaly. I když místama sem se od srdce zasmál, ale to v danou situaci neměl bejt diváckej projev, kterej by pachatelé tohohle filmu očekávali. Dávám odpad, protože díky tomu filmu na mě došla divná nálada...jdu to spravit něčím lepším....třeba televizníma zprávama, počasím nebo reklamama...Jééé sladké reklamy. ()

Reklama

corona 

všetky recenzie používateľa

Ak chcete vidieť pekné tornádo pustite si ho radšej na youtube v tomto filme sa ho nedočkáte. A prečo to skoro vždy schytá Paríž? Lebo ten ako jediný dokážu Američania z európskych miest identifikovať /aj to len keď ukážu Eiffelovku/. Ako som už dávnejšie raz napísala, jedinou katastrofou je sledovať tento film. ()

Echelon1 odpad!

všetky recenzie používateľa

No, zo začiatku to vypadalo na celkom dobrú 1*. Ale ako to išlo ďalej a ďalej...Nakoniec sa z toho stal odpad! Čo je škoda. Efekty, to hádam nemusím ani pripomínať, samozrejme klišovité, smiešne dialógy- "Je to svetový problém."__"A toto je svetové mesto." A tých blbostí...Ľudia zamrzli (žeby Deň po tom?), ale tu sa to stalo len tak, bez zmyslu, samozrejme nezlomnosť a hrdosť amerického národa (tu to len umocňuje hroznú stránku filmu), mini-tornáda (vždy bola pri nich zima, museli byť veľmi silné, keď stiahli chladný vzduch z hornej atmosféry, pri tom ich ale naháňali deti), koniec filmu a mnoho krádeží z iných filmov... Strašné. ()

SarumanKo odpad!

všetky recenzie používateľa

Milí páni vodiči autobusu nám počas (úmornej!!) cesty do Londýna boli ochotní zapnúť niekoľko filmov. Väčšina z nich bola slušná a ubehla rýchlo, no Tornádo nad New Yorkom mi len predstavilo nový odtieň tunajšieho hodnotenia "odpad". Ak som za zmysluplnejšie považoval sledovanie nemeckých diaľnic, niečo s tým filmom fakt nebude v poriadku. (10%) ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama